Ngoại ngữ Học IDIOMS theo chủ đề

Minh Nhí

Cựu Mod Tiếng Anh|Cựu Phó nhóm Tiếng Anh
Thành viên
Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017
18 Tháng mười một 2013
3,360
6,062
801
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Chào các bạn!

Box Anh xin giới thiệu với mọi người chuỗi các bài học về IDIOMS .Nhằm giúp các bạn có môi trường tự học Tiếng Anh không bị nhàm chán ,topic này được lập với mục đích chia sẻ các bài học về thành ngữ theo chủ đề, nội dung được biên tập sinh động hết mức có thể, giúp các bạn tìm thấy được sự thú vị của việc học Tiếng Anh.


Cùng nhau học và làm bài tập bên dưới để ôn tập các thành ngữ nhé!

Topic 1: IDIOMS FROM ANIMALS (PART 1)

work lika a dog copy.png
eat like a horse copy.png
busy as a bee copy.png
as quiet as a mouse copy.png
as blind as a bat copy.png



1f415.png
WORK LIKE A DOG = work very hard
1f434.png
EAT LIKE A HORSE = always eat a lot of food
1f41d.png
BUSY AS A BEE = be moving about quickly doing many things
1f401.png
AS QUIET AS A MOUSE = very quiet or silent
1f987.png
AS BLIND AS A BAT = unable to see well


Luyện tập: Complete the following sentences with the idioms above .
1. I'm _______________ without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am ____________ right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, _________
4. Javier works two jobs and goes to college. He works _________because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats ________.

Mời các bạn tham khảo thêm các nội dung khác: ( click vào các mục bên dưới )
1. Nâng cấp vốn từ vựng theo chủ đề.
2. Ôn thi THPT Quốc gia - NGUYÊN ÂM

3. [ÔN CHUYÊN + HSG TỈNH] Luyện từ vựng và ngữ pháp nâng cao
4. [Lý thuyết] Các thì cơ bản - HMF
5. [Lý thuyết] Mệnh đề quan hệ - HMF
6. [Lý thuyết] Câu giả định - HMF
7. [Lý thuyết] Câu tường thuật - HMF
8. [Lý thuyết] Câu đảo ngữ - HMF
9. [Lý thuyết] Câu so sánh - HMF
10. [Lý thuyết] Động từ khiếm khuyết (Modal Verb) - HMF
11. [Lý thuyết] Câu hỏi đuôi (Tag Question) - HMF
 
Last edited:

minhtam8a2@gmail.com

Học sinh gương mẫu
Thành viên
12 Tháng hai 2016
521
1
2,580
326
18
Bình Định
THCS Ghềnh Ráng
Chào các bạn!

Box Anh xin giới thiệu với mọi người chuỗi các bài học về IDIOMS .Nhằm giúp các bạn có môi trường tự học Tiếng Anh không bị nhàm chán ,topic này được lập với mục đích chia sẻ các bài học về thành ngữ theo chủ đề, nội dung được biên tập sinh động hết mức có thể, giúp các bạn tìm thấy được sự thú vị của việc học Tiếng Anh.


Cùng nhau học và làm bài tập bên dưới để ôn tập các thành ngữ nhé!

Topic 1: IDIOMS FROM ANIMALS (PART 1)

View attachment 182489
View attachment 182490
View attachment 182491
View attachment 182492
View attachment 182493



1f415.png
WORK LIKE A DOG = work very hard
1f434.png
EAT LIKE A HORSE = always eat a lot of food
1f41d.png
BUSY AS A BEE = be moving about quickly doing many things
1f401.png
AS QUIET AS A MOUSE = very quiet or silent
1f987.png
AS BLIND AS A BAT = unable to see well


Luyện tập: Complete the following sentences with the idioms above .
1. I'm _______________ without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am ____________ right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, _________
4. Javier works two jobs and goes to college. He works _________because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats ________.
1. I'm as blind as a bat without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am as busy as a bee right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, as quite as a mouse
4. Javier works two jobs and goes to college. He works like a dog because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats like a horse.
 

Vân Vô Lăng

Học sinh chăm học
HV CLB Địa lí
Thành viên
1 Tháng năm 2019
483
722
96
Đắk Lắk
THCS Huỳnh Thúc Kháng
1. I'm as blind as a bat without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am as busy as a bee right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, as quite as a mouse
4. Javier works two jobs and goes to college. He works like a dog because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats like a hours
 

wyn.mai

Cựu Mod Văn
HV CLB Địa lí
Thành viên
9 Tháng năm 2020
2,043
8,868
726
Lâm Đồng
Lý Tự Trọng
Chào các bạn!

Box Anh xin giới thiệu với mọi người chuỗi các bài học về IDIOMS .Nhằm giúp các bạn có môi trường tự học Tiếng Anh không bị nhàm chán ,topic này được lập với mục đích chia sẻ các bài học về thành ngữ theo chủ đề, nội dung được biên tập sinh động hết mức có thể, giúp các bạn tìm thấy được sự thú vị của việc học Tiếng Anh.


Cùng nhau học và làm bài tập bên dưới để ôn tập các thành ngữ nhé!

Topic 1: IDIOMS FROM ANIMALS (PART 1)

View attachment 182489
View attachment 182490
View attachment 182491
View attachment 182492
View attachment 182493



1f415.png
WORK LIKE A DOG = work very hard
1f434.png
EAT LIKE A HORSE = always eat a lot of food
1f41d.png
BUSY AS A BEE = be moving about quickly doing many things
1f401.png
AS QUIET AS A MOUSE = very quiet or silent
1f987.png
AS BLIND AS A BAT = unable to see well


Luyện tập: Complete the following sentences with the idioms above .
1. I'm _______________ without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am ____________ right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, _________
4. Javier works two jobs and goes to college. He works _________because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats ________.

Mời các bạn tham khảo thêm các nội dung khác: ( click vào các mục bên dưới )
1. Nâng cấp vốn từ vựng theo chủ đề.
2. Ôn thi THPT Quốc gia - NGUYÊN ÂM

3. [ÔN CHUYÊN + HSG TỈNH] Luyện từ vựng và ngữ pháp nâng cao
4. [Lý thuyết] Các thì cơ bản - HMF
5. [Lý thuyết] Mệnh đề quan hệ - HMF
6. [Lý thuyết] Câu giả định - HMF
7. [Lý thuyết] Câu tường thuật - HMF
8. [Lý thuyết] Câu đảo ngữ - HMF
9. [Lý thuyết] Câu so sánh - HMF
10. [Lý thuyết] Động từ khiếm khuyết (Modal Verb) - HMF
11. [Lý thuyết] Câu hỏi đuôi (Tag Question) - HMF
1. I'm as blind as a bat without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am as busy as a bee right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, as quiet as a
4. Javier works two jobs and goes to college. He works like a dog because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats like a horse
 

Thiên Thuận

Cựu Mod Anh |GOLDEN Challenge’s first runner-up
Thành viên
TV ấn tượng nhất 2017
24 Tháng ba 2017
3,800
13,157
1,029
Vĩnh Long
Đại học Đồng Tháp - Ngành Sư phạm Tiếng Anh
1. I'm as blind as a bat without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am as busy as a bee right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, as quite as a mouse.
4. Javier works two jobs and goes to college. He works like a dog because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats like a horse.

Mọi người cùng vào tham gia nào :D
 

Hazu No No Money

Học sinh chăm học
Thành viên
27 Tháng mười 2018
542
802
146
18
Hà Nội
THCS yên thường
Chào các bạn!

Box Anh xin giới thiệu với mọi người chuỗi các bài học về IDIOMS .Nhằm giúp các bạn có môi trường tự học Tiếng Anh không bị nhàm chán ,topic này được lập với mục đích chia sẻ các bài học về thành ngữ theo chủ đề, nội dung được biên tập sinh động hết mức có thể, giúp các bạn tìm thấy được sự thú vị của việc học Tiếng Anh.


Cùng nhau học và làm bài tập bên dưới để ôn tập các thành ngữ nhé!

Topic 1: IDIOMS FROM ANIMALS (PART 1)

View attachment 182489
View attachment 182490
View attachment 182491
View attachment 182492
View attachment 182493



1f415.png
WORK LIKE A DOG = work very hard
1f434.png
EAT LIKE A HORSE = always eat a lot of food
1f41d.png
BUSY AS A BEE = be moving about quickly doing many things
1f401.png
AS QUIET AS A MOUSE = very quiet or silent
1f987.png
AS BLIND AS A BAT = unable to see well


Luyện tập: Complete the following sentences with the idioms above .
1. I'm _______________ without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am ____________ right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, _________
4. Javier works two jobs and goes to college. He works _________because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats ________.
1. I'm as blind as a bat without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am right now busy as a bee.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, as quiet as a mouse.
4. Javier works two jobs and goes to college. He works like a dog because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats like a horse.
 

nguyenhaivanthcs@gmail.com

Học sinh chăm học
Thành viên
15 Tháng tư 2020
180
1,239
106
16
Phú Thọ
THCS Chân Mộng
Chào các bạn!

Box Anh xin giới thiệu với mọi người chuỗi các bài học về IDIOMS .Nhằm giúp các bạn có môi trường tự học Tiếng Anh không bị nhàm chán ,topic này được lập với mục đích chia sẻ các bài học về thành ngữ theo chủ đề, nội dung được biên tập sinh động hết mức có thể, giúp các bạn tìm thấy được sự thú vị của việc học Tiếng Anh.


Cùng nhau học và làm bài tập bên dưới để ôn tập các thành ngữ nhé!

Topic 1: IDIOMS FROM ANIMALS (PART 1)

View attachment 182489
View attachment 182490
View attachment 182491
View attachment 182492
View attachment 182493



1f415.png
WORK LIKE A DOG = work very hard
1f434.png
EAT LIKE A HORSE = always eat a lot of food
1f41d.png
BUSY AS A BEE = be moving about quickly doing many things
1f401.png
AS QUIET AS A MOUSE = very quiet or silent
1f987.png
AS BLIND AS A BAT = unable to see well


Luyện tập: Complete the following sentences with the idioms above .
1. I'm _______________ without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am ____________ right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, _________
4. Javier works two jobs and goes to college. He works _________because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats ________.

Mời các bạn tham khảo thêm các nội dung khác: ( click vào các mục bên dưới )
1. as blind as a bat
2. as busy as a bee
3. as quite as a mouse
4. like a dog
5. like a horse.
 

Minh Nhí

Cựu Mod Tiếng Anh|Cựu Phó nhóm Tiếng Anh
Thành viên
Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017
18 Tháng mười một 2013
3,360
6,062
801
KEYS TO IDIOMS FROM ANIMALS P1
1. I'm as blind as a bat without my glasses.
2. I can’t go to the beach with you. I am as busy as a bee right now.
3. When the teacher walked into the room, each student was at his or her desk, reading a book, as quite as a mouse.
4. Javier works two jobs and goes to college. He works like a dog because he wants to get a good education.
5. Every time Jess goes walking in the mountains, he comes home with a big appetite, and he eats like a horse.
 

Minh Nhí

Cựu Mod Tiếng Anh|Cựu Phó nhóm Tiếng Anh
Thành viên
Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017
18 Tháng mười một 2013
3,360
6,062
801
Topic 1: IDIOMS FROM ANIMALS (PART 2)
Tiếp tục nào các bạn ơi!
Học và làm bài tập bên dưới nhé!


6 copy.png
7 copy.png
upload_2021-9-2_13-24-9.pngupload_2021-9-2_13-24-9.pngupload_2021-9-2_13-24-9.png


1. a bookworm = a person who reads a lot
2. a copycat = someone who has few ideas of their own and does or says exactly the same as someone else
3. dog days = the hottest days of the summer
4. the/a rat race = a way of life in modern society, in which people compete with each other for power and money
5. chicken out = decide not to do something because you are too frightened

LUYỆN TẬP: Choose the idioms above to complete the sentences.

1. I love the city, but sometimes it’s a ______________.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real _______________.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will ____________at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the _____________ of summer.
5. My little brother Marvin is ____________. If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.



 

anbinhf

Học sinh tiêu biểu
Thành viên
9 Tháng ba 2020
1,207
10,850
766
18
Nghệ An
Trường THCS Quỳnh Hồng
1. I love the city, but sometimes it’s a ______________.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real _______________.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will ____________at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the _____________ of summer.
5. My little brother Marvin is ____________. If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.
1. I love the city, but sometimes it’s a _______ rat race_______.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real _________ bookworm______.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will _______chicken out_____at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the _____dog days________ of summer.
5. My little brother Marvin is ______a copy cat______. If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.
 

Junery N

Cựu Hỗ trợ viên
HV CLB Địa lí
Thành viên
23 Tháng mười một 2019
4,605
12,670
1,021
Nam Định
In the sky
1. I love the city, but sometimes it’s a rat race.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real bookworm.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will chicken out at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the dog days of summer.
5. My little brother Marvin is a copy cat. If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.
 

wyn.mai

Cựu Mod Văn
HV CLB Địa lí
Thành viên
9 Tháng năm 2020
2,043
8,868
726
Lâm Đồng
Lý Tự Trọng
Topic 1: IDIOMS FROM ANIMALS (PART 2)
Tiếp tục nào các bạn ơi!
Học và làm bài tập bên dưới nhé!


View attachment 183118
View attachment 183119
View attachment 183121View attachment 183120View attachment 183122


1. a bookworm = a person who reads a lot
2. a copycat = someone who has few ideas of their own and does or says exactly the same as someone else
3. dog days = the hottest days of the summer
4. the/a rat race = a way of life in modern society, in which people compete with each other for power and money
5. chicken out = decide not to do something because you are too frightened

LUYỆN TẬP: Choose the idioms above to complete the sentences.

1. I love the city, but sometimes it’s a ______________.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real _______________.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will ____________at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the _____________ of summer.
5. My little brother Marvin is ____________. If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.


1. I love the city, but sometimes it’s a rat race.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real bookworm.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will chicken out at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the dog days of summer.
5. My little brother Marvin is a copy cat. If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.
 

lam371

Học sinh gương mẫu
HV CLB Lịch sử
Thành viên
25 Tháng mười hai 2011
1,065
2,563
406
Bình Phước
Hogwarts School Of Witchcraft And Wizardry
1. a bookworm = a person who reads a lot
2. a copycat = someone who has few ideas of their own and does or says exactly the same as someone else
3. dog days = the hottest days of the summer
4. the/a rat race = a way of life in modern society, in which people compete with each other for power and money
5. chicken out = decide not to do something because you are too frightened


LUYỆN TẬP: Choose the idioms above to complete the sentences.

1. I love the city, but sometimes it’s a ______________.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real _______________.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will ____________at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the _____________ of summer.
5. My little brother Marvin is ____________. If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.

1. I love the city, but sometimes it’s a rat race .
2. Howard reads twelve books a week. He's a real bookworm
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will chicken out at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the dog days of summer.
5. My little brother Marvin is a copycat . If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.
 

phamkimcu0ng

Cựu Kiểm soát viên
Thành viên
9 Tháng mười 2018
1,683
7,939
561
Cà Mau
Trường trung học cơ sở Nguyễn Thiện Thành
1. I love the city, but sometimes it’s a ______rat race________.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real _______bookworm________.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will ______chicken out______at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the ______dog days_______ of summer.
5. My little brother Marvin is _____a copycat_______. If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.
 

warm sunset

Cựu CTV CLB Lịch sử
Thành viên
24 Tháng mười hai 2020
379
1,369
121
Tuyên Quang
THCS Đức Ninh
1. I love the city, but sometimes it’s a rat race.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real bookworm.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will chicken out at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the dog days of summer.
5. My little brother Marvin is a copy cat . If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.
 

Nguyễn Thị Quỳnh Lan

Cựu TMod Sử
Thành viên
31 Tháng ba 2020
1,503
6,418
576
Bắc Ninh
HocMai Forum
1. I love the city, but sometimes it’s a rat race.
2. Howard reads twelve books a week. He's a real bookworm.
3. We are going to go bungee jumping, but I think Sandra will chicken out at the last minute.
4. Temperatures slowly climb from the 90s to the 100s going into the dog days of summer.
5. My little brother Marvin is a copy cat . If I get black sneakers, he wants to have black sneakers, too.
 

Minh Nhí

Cựu Mod Tiếng Anh|Cựu Phó nhóm Tiếng Anh
Thành viên
Trưởng nhóm xuất sắc nhất 2017
18 Tháng mười một 2013
3,360
6,062
801
Topic 1: IDIOMS FROM ANIMALS (PART 3)
Tiếp tục nào các bạn ơi!
Học và làm bài tập bên dưới nhé!
upload_2021-9-7_1-9-18.pngupload_2021-9-7_1-9-18.pngupload_2021-9-7_1-9-18.pngupload_2021-9-7_1-9-18.pngupload_2021-9-7_1-9-18.png


1. AN EARLY BIRD = a person who gets up or arrives early
2. SMELL A RAT = recognize that something is not as it appears to be or that something dishonest is happening
3. TALK TURKEY = discuss something honestly and directly:
4. THE WORM TURNS = used to describe when a person or group of people who have been treated badly for a long time suddenly become forceful and stop accepting a difficult situation:
5. HAVE OTHER FISH FRY = have something more important to do

Luyện tập: Choose the idioms above to complete the sentences

1. I could ____________ Someone stopped me on the street and offered to sell me a gold watch for five dollars.
2. I hope the boss keeps this meeting short—we all ______________________.
3. She is going to yell at you if you keep bugging her. ______________ eventually.
4. Let's stop being polite and talking around the problem. Let's start to _____________________.
5. Allan arrives at the office before everyone else. He's _________________.
 

wyn.mai

Cựu Mod Văn
HV CLB Địa lí
Thành viên
9 Tháng năm 2020
2,043
8,868
726
Lâm Đồng
Lý Tự Trọng
Topic 1: IDIOMS FROM ANIMALS (PART 3)
Tiếp tục nào các bạn ơi!
Học và làm bài tập bên dưới nhé!
View attachment 183868View attachment 183867View attachment 183870View attachment 183869View attachment 183871


1. AN EARLY BIRD = a person who gets up or arrives early
2. SMELL A RAT = recognize that something is not as it appears to be or that something dishonest is happening
3. TALK TURKEY = discuss something honestly and directly:
4. THE WORM TURNS = used to describe when a person or group of people who have been treated badly for a long time suddenly become forceful and stop accepting a difficult situation:
5. HAVE OTHER FISH FRY = have something more important to do

Luyện tập: Choose the idioms above to complete the sentences

1. I could ____________ Someone stopped me on the street and offered to sell me a gold watch for five dollars.
2. I hope the boss keeps this meeting short—we all ______________________.
3. She is going to yell at you if you keep bugging her. ______________ eventually.
4. Let's stop being polite and talking around the problem. Let's start to _____________________.
5. Allan arrives at the office before everyone else. He's _________________.
1. I could smell a rat. Someone stopped me on the street and offered to sell me a gold watch for five dollars.
2. I hope the boss keeps this meeting short—we all have other fish fry
3. She is going to yell at you if you keep bugging her. The worm turns eventually.
4. Let's stop being polite and talking around the problem. Let's start to talk turkey.
5. Allan arrives at the office before everyone else. He's an early bird.
 

anbinhf

Học sinh tiêu biểu
Thành viên
9 Tháng ba 2020
1,207
10,850
766
18
Nghệ An
Trường THCS Quỳnh Hồng
1. I could ____________ Someone stopped me on the street and offered to sell me a gold watch for five dollars.
2. I hope the boss keeps this meeting short—we all ______________________.
3. She is going to yell at you if you keep bugging her. ______________ eventually.
4. Let's stop being polite and talking around the problem. Let's start to _____________________.
5. Allan arrives at the office before everyone else. He's _________________.
1. I could ______smell a rat______ Someone stopped me on the street and offered to sell me a gold watch for five dollars.
2. I hope the boss keeps this meeting short—we all ___________ HAVE OTHER FISH FRY___________.
3. She is going to yell at you if you keep bugging her. _______THE WORM TURNS_______ eventually.
4. Let's stop being polite and talking around the problem. Let's start to ____________talk turkey_________.
5. Allan arrives at the office before everyone else. He's ________AN EARLY _________.
 

Kiều Anh.

Cựu TMod Địa
Thành viên
30 Tháng mười hai 2020
1,208
5,416
511
Hà Nội❤️
Hà Nội
..................
1. I smell a rat. Someone stopped me on the street and offered to sell me a gold watch for five dollars.
2. I hope the boss keeps this meeting short—we all have other fish fry
3. She is going to yell at you if you keep bugging her. The worm turns eventually.
4. Let's stop being polite and talking around the problem. Let's start to talk turkey.
5. Allan arrives at the office before everyone else. He's an early bird.
 
Top Bottom