S
silvery21
[TEX]3^ {1- 2x } - 3 ^ {1+ 2x } - 4x . 3 ^{ - x } \leq 0 [/TEX]
[TEX]2^{ 1+x} + 2^{ 1-x} + 3^{ 1+x} + 3^{ 1-x} =5^{ 1+x} + 5^{ 1-x} [/TEX]
[TEX]( 3 +2 \sqrt2)^ x = ( \sqrt2 - 1 )^x + 3[/TEX]
[TEX]2^{\frac{1- x^2 }{2}}- 2^{\frac{1- 2x }{x^2 }}= \frac{1}{2 } -\frac{1}{x}[/TEX]
[TEX]2^x + ( 2 - \sqrt2 )^x+ (2+ \sqrt 3 ) ^x \leq (3 +\sqrt 2 )^x + ( 3-\sqrt 3 ) ^x + 3 ^x[/TEX]
[TEX]2^{ 1+x} + 2^{ 1-x} + 3^{ 1+x} + 3^{ 1-x} =5^{ 1+x} + 5^{ 1-x} [/TEX]
[TEX]( 3 +2 \sqrt2)^ x = ( \sqrt2 - 1 )^x + 3[/TEX]
[TEX]2^{\frac{1- x^2 }{2}}- 2^{\frac{1- 2x }{x^2 }}= \frac{1}{2 } -\frac{1}{x}[/TEX]
[TEX]2^x + ( 2 - \sqrt2 )^x+ (2+ \sqrt 3 ) ^x \leq (3 +\sqrt 2 )^x + ( 3-\sqrt 3 ) ^x + 3 ^x[/TEX]