English [TIPs] Bài tập viết lại câu (Rewrite the sentences)

Quang Đức !

Học sinh chăm học
Thành viên
11 Tháng tư 2020
94
249
51
13
Nghệ An
Tiểu Học Quỳnh Hồng
1. Have a chip on one’s shoulder = to seem angry all the time (because you think you have been treated unfairly or feel you are not as good as other people)
2. Be/get hot under the collar = embarrassed or angry about something
3. Make/get sb’s hackles rise/up = raise sb’s hackles = to annoy someone
4. Cast one’s mind back (to) = try to recall something
5. Have/take shufti at sth/sb = have a (quick) look (at somebody/something)
6. Beyond/within the realms of possibility = impossible/possible
7. Not have the faintest idea about = have no knowledge or understanding about something
8. Take turns (to) = lần lượt
9. (Be) the height of sth = the pinnacle(đỉnh) of something; the highest level of something
10. Weigh up the pros and cons = cân nhắc ưu nhược điểm
11. Fend for (oneself) = to take care of and provide for oneself without depending on anyone else
12. Be in two minds = to be unable to decide about something
13. Mind-boggling = dị thường, không thể tin được

Practice test
1. Phil has felt resentful since his schooldays because he wasn't on the football team. SHOULDER
……………………………………………………………………………..
2. Ronald got upset when he realized that his car had a flat tire. COLLAR
……………………………………………………………………………..
3. I tried to remember what has happened all those years before. CAST
……………………………………………………………………………..
4. Taxi drivers in this city make me mad! They’re so rude obnoxious. HACKLES
……………………………………………………………………………..
5. No one stands a chance of beating Mansell in this year’s championship. FOREGONE
……………………………………………………………………………..
6. She is so curious about the pocket she catches a glimpse of it. SHUFTI
Overcome …………………………………………………………………
7. Despite having difficulties in early stage, he is unlikely to be reluctant to do the job. REALMS
Teeth problems ……………………………………………………………
8. I really don’t know what you’re talking about. FAINTEST
……………………………………………………………………………..
9. The main focus of the plot is the adventures of two teenagers. CENTRED
……………………………………………………………………………..
10. I am constantly amused by Rose’s ridiculous ideas. SOURCE
……………………………………………………………………………..
11. We agreed that each of us would do the washing-up on alternate day. TURNS
……………………………………………………………………………..
12. You couldn’t do anything more stupid than to give up your job now. HEIGHT
……………………………………………………………………………..
13. I’ve considered the advantages and disadvantages and I’ve decided not to go. WEIGHED
……………………………………………………………………………..
14. When she left home, she had to do everything on her own. FEND
……………………………………………………………………………..
15. I was not sure whether to go with him or not. MINDS
……………………………………………………………………………..
16. The amount that international footballers get paid is quite amazing. MIND-BOGGLING
……………………………………………………………………………..
Practice test
1. Phil has felt resentful since his schooldays because he wasn't on the football team. SHOULDER
Phil has a chip on his shoulder since his schooldays because he wasn't on the football team.
2. Ronald got upset when he realized that his car had a flat tire. COLLAR
Ronald was/got hot under the collar when he realized that his car had a flat tire.
3. I tried to remember what has happened all those years before. CAST
I cast my mind back to what happened all those years before.
4. Taxi drivers in this city make me mad! They’re so rude obnoxious. HACKLES
Taxi drivers in this city make/ get my hackles rise/up! They’re so rude obnoxious.
5. No one stands a chance of beating Mansell in this year’s championship. FOREGONE
It’s a foregone conclusion that Mansell in this year’s championship.
6. She is so curious about the pocket she catches a glimpse of it. SHUFTI
Overcome with curiosity about the pocket she has/takes shufti at it
7. Despite having difficulties in early stage, he is unlikely to be reluctant to do the job. REALMS
Teeth problems having difficulties in early stage, he beyond the realms of possibility
8. I really don’t know what you’re talking about. FAINTEST
I don’t have the faintnest idea about what you’re talking about.
9. The main focus of the plot is the adventures of two teenagers. CENTRED
The plot is centered on the adventures of two teenagers.
10. I am constantly amused by Rose’s ridiculous ideas. SOURCE
Rose’s ridiculous ideas are content of amusement for me
11. We agreed that each of us would do the washing-up on alternate day. TURNS
We agreed that each of us takes turns to do the washing-up
12. You couldn’t do anything more stupid than to give up your job now. HEIGHT
It was the height of stupidity to give up your work now
13. I’ve considered the advantages and disadvantages and I’ve decided not to go. WEIGHED
I’ve weighed up the pros and cons and I’ve decided not to go.
14. When she left home, she had to do everything on her own. FEND
When she left home, she had to fend for herself
15. I was not sure whether to go with him or not. MINDS
I was in two minds whether to go with him or not.
16. The amount that international footballers get paid is quite amazing. MIND-BOGGLING
The amount that international footballers get paid is mind-boggling
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Practice test
1. Phil has felt resentful since his schooldays because he wasn't on the football team. SHOULDER
Phil has a chip on his shoulder since his schooldays because he wasn't on the football team.
2. Ronald got upset when he realized that his car had a flat tire. COLLAR
Ronald was/got hot under the collar when he realized that his car had a flat tire.
3. I tried to remember what has happened all those years before. CAST
I cast my mind back to what happened all those years before.
4. Taxi drivers in this city make me mad! They’re so rude and obnoxious. HACKLES
Taxi drivers in this city make/ get my hackles rise/up! They’re so rude and obnoxious.
5. No one stands a chance of beating Mansell in this year’s championship. FOREGONE
It’s a foregone conclusion that Mansell in this year’s championship.
6. She is so curious about the pocket she catches a glimpse of it. SHUFTI
Overcome with curiosity about the pocket she has/takes shufti at it
7. Despite having difficulties in early stage, he is unlikely to be reluctant to do the job. REALMS
Teeth problems having difficulties in early stage, he beyond the realms of possibility (Rất xin lỗi vì câu này mình viết thiếu "ing" ở teeth )
8. I really don’t know what you’re talking about. FAINTEST
I don’t have the faintnest idea about what you’re talking about.
9. The main focus of the plot is the adventures of two teenagers. CENTRED
The plot is centered on the adventures of two teenagers.
10. I am constantly amused by Rose’s ridiculous ideas. SOURCE
Rose’s ridiculous ideas are content of amusement for me
11. We agreed that each of us would do the washing-up on alternate day. TURNS
We agreed that each of us takes turns to do the washing-up
12. You couldn’t do anything more stupid than to give up your job now. HEIGHT
It was the height of stupidity to give up your work now
13. I’ve considered the advantages and disadvantages and I’ve decided not to go. WEIGHED
I’ve weighed up the pros and cons and I’ve decided not to go.
14. When she left home, she had to do everything on her own. FEND
When she left home, she had to fend for herself
15. I was not sure whether to go with him or not. MINDS
I was in two minds whether to go with him or not.
16. The amount that international footballers get paid is quite amazing. MIND-BOGGLING
The amount that international footballers get paid is mind-boggling
12/16 Cảm ơn bạn đã làm bài.
Dưới đây là đáp án tham khảo
Key for number 12
1. Phil has a chip on his shoulders since he ….
2. R was hot under the collar when ….
3. I tried to cast my mind back to what has ….
4. The taxi drivers in this city are so rude and obnoxious that makes my hackles rise.
5. It is a foregone conclusion that M will win …..
6. with curiosity about the pocket, she has shufti at it
7. notwithstanding, it is beyond the realms of possibility that he will shrink from the job
8. I don't have the faintest idea what ...
9. The plot is centred on the adventures of two teenagers.
10. R’s ridiculous ideas are a constant source of amusement to me.
11. We agreed that each of us would take turns to do the washing-up
12. It would be/ was the height of stupidity to give up your work now.
13. I've weighed up the pros and cons and I've ...
14. When she left home, she had to fend for herself.
15. I was in two minds whether to go ...
16. The amount that .... get paid is mind-boggling
 
  • Like
Reactions: Quang Đức !

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[19092021] Number 13 | Phrasal verbs 1
Lịch đăng thay đổi thành thứ 7 hàng tuần bắt đầu từ tuần sau.

1. Come round to =
- thăm ai
- bị thuyết phục thay đổi

2. Come across =
- (cư xử) khiến người khác nghĩ bạn là người như thế nào
- điều gì được bày tỏ thông qua phim/tác phẩm … khiến người khác chú ý
- tình cờ gặp ai/ tìm thấy cái gì

3. Come by =
- Đạt được cái gì
- Chuyến thăm ngắn hạn tới cái gì

4. Come down to =
- Thứ gì có ảnh hưởng tới cái gì nhất
- Cái gì là nguyên nhân dẫn đến

5. Come round =
- visit someone in their home
- happen at its usual time
- become conscious again after an accident or operation

6. Come to =
- be a particular total when numbers or amounts are added together
- reach a particular point or state

7. Come up to = live up to = reach the usual or necessary standard

8. Come up =
- move towards someone
- to be mentioned or talked about in conversation
- appear
- become available/ happen soon

9. Come into =
- thừa kế
- đối mặt với (tình huống xấu)

10. Come on =
- start to happen or work
- said to encourage someone to do something, especially to hurry or try harder, or to tell you something
- make your sexual interest known to someone
- used to tell someone that you do not believe them or that you disagree with them, or to show that you are angry with them
- walk onto the stage
- hurry up

11. Come out =
- become available for people to buy or see
- go somewhere with someone for a social event
- when the sun, moon, or stars come out, they appear in the sky
- become known
- result
- be removed
- express opinion
- zoom
- stop work
- If something you say comes out in a particular way, that is how you say it

12. Come over =
- seem to be a particular type of person
- come to a place, move from one place to another, or move towards someone
- be influenced suddenly and unexpectedly by a strange feeling

13. Come out in = appear

14. Come in =
- enter
- become available or popular (fashion)
- be involved
- be received

15. Come forward = offer to give help or information/help

16. Come up with = suggest or think of an idea or plan

17. Come through =
- Receive
- Notice
- succeed in a difficult situation
- do something that you have agreed to do or been asked to do

18. Come about = happen, or start to happen

19. Come between =
- Ngăn ai làm gì họ thích
- Tạo mâu thuẫn giữa hai người

Practise test (no limit to the number of words)
1. They’ve come … our way of thinking at last.
2. Those tomato seeds I planted in the spring haven’t come … yet
3. Most of the companies which managed to come … the economic crisis are now operating very successfully.
4. After she was hit on her head by the cricket ball, it took her several minutes to come …
5. How much did the supermarket bill come … this week?
6. He came … a collection of valuable old coins in the attic.
7. How did you come … this painting?
8. Did the new play at the national theater come … your expectations?
9. He came … several thousand pounds when his grandfather died.
10. It came … that Sue’s husband had been arrested for speeding.
11. I don’t know what’s come … him; he’s been acting very oddly lately
12. He came … a rash after eating a kilo of strawberries.
13. Her latest novel is coming … in paperback soon.
14. Long hair for men is coming … again. More and more men are starting to wear their hair long.
15. After the flood, hundreds of volunteers came … with offers of assistance.
16. This diamond ring came … me from my great-grandmother.
17. I’m not sure how the accident came … but I suspect somebody was being careless.
18. We don’t know yet how we’ll solve the problem but I’m sure someone will come … a solution soon.
19. The students are coming … very well in Maths this term.
 

anbinhf

Học sinh tiêu biểu
Thành viên
9 Tháng ba 2020
1,207
10,850
766
19
Nghệ An
Trường THCS Quỳnh Hồng
[19092021] Number 13 | Phrasal verbs 1
Lịch đăng thay đổi thành thứ 7 hàng tuần bắt đầu từ tuần sau.

1. Come round to =
- thăm ai
- bị thuyết phục thay đổi

2. Come across =
- (cư xử) khiến người khác nghĩ bạn là người như thế nào
- điều gì được bày tỏ thông qua phim/tác phẩm … khiến người khác chú ý
- tình cờ gặp ai/ tìm thấy cái gì

3. Come by =
- Đạt được cái gì
- Chuyến thăm ngắn hạn tới cái gì

4. Come down to =
- Thứ gì có ảnh hưởng tới cái gì nhất
- Cái gì là nguyên nhân dẫn đến

5. Come round =
- visit someone in their home
- happen at its usual time
- become conscious again after an accident or operation

6. Come to =
- be a particular total when numbers or amounts are added together
- reach a particular point or state

7. Come up to = live up to = reach the usual or necessary standard

8. Come up =
- move towards someone
- to be mentioned or talked about in conversation
- appear
- become available/ happen soon

9. Come into =
- thừa kế
- đối mặt với (tình huống xấu)

10. Come on =
- start to happen or work
- said to encourage someone to do something, especially to hurry or try harder, or to tell you something
- make your sexual interest known to someone
- used to tell someone that you do not believe them or that you disagree with them, or to show that you are angry with them
- walk onto the stage
- hurry up

11. Come out =
- become available for people to buy or see
- go somewhere with someone for a social event
- when the sun, moon, or stars come out, they appear in the sky
- become known
- result
- be removed
- express opinion
- zoom
- stop work
- If something you say comes out in a particular way, that is how you say it

12. Come over =
- seem to be a particular type of person
- come to a place, move from one place to another, or move towards someone
- be influenced suddenly and unexpectedly by a strange feeling

13. Come out in = appear

14. Come in =
- enter
- become available or popular (fashion)
- be involved
- be received

15. Come forward = offer to give help or information/help

16. Come up with = suggest or think of an idea or plan

17. Come through =
- Receive
- Notice
- succeed in a difficult situation
- do something that you have agreed to do or been asked to do

18. Come about = happen, or start to happen

19. Come between =
- Ngăn ai làm gì họ thích
- Tạo mâu thuẫn giữa hai người

Practise test (no limit to the number of words)
1. They’ve come … our way of thinking at last.
2. Those tomato seeds I planted in the spring haven’t come … yet
3. Most of the companies which managed to come … the economic crisis are now operating very successfully.
4. After she was hit on her head by the cricket ball, it took her several minutes to come …
5. How much did the supermarket bill come … this week?
6. He came … a collection of valuable old coins in the attic.
7. How did you come … this painting?
8. Did the new play at the national theater come … your expectations?
9. He came … several thousand pounds when his grandfather died.
10. It came … that Sue’s husband had been arrested for speeding.
11. I don’t know what’s come … him; he’s been acting very oddly lately
12. He came … a rash after eating a kilo of strawberries.
13. Her latest novel is coming … in paperback soon.
14. Long hair for men is coming … again. More and more men are starting to wear their hair long.
15. After the flood, hundreds of volunteers came … with offers of assistance.
16. This diamond ring came … me from my great-grandmother.
17. I’m not sure how the accident came … but I suspect somebody was being careless.
18. We don’t know yet how we’ll solve the problem but I’m sure someone will come … a solution soon.
19. The students are coming … very well in Maths this term.
Practise test (no limit to the number of words)
1. They’ve come … round to our way of thinking at last.
2. Those tomato seeds I planted in the spring haven’t come …up yet
3. Most of the companies which managed to come … the economic crisis are now operating very successfully.
4. After she was hit on her head by the cricket ball, it took her several minutes to come …round to
5. How much did the supermarket bill come to… this week?
6. He came …across a collection of valuable old coins in the attic.
7. How did you come …by this painting?
8. Did the new play at the national theater come …up to your expectations?
9. He came …into several thousand pounds when his grandfather died.
10. It came … that Sue’s husband had been arrested for speeding.
11. I don’t know what’s come …over him; he’s been acting very oddly lately
12. He came …out in a rash after eating a kilo of strawberries.
13. Her latest novel is coming out… in paperback soon.
14. Long hair for men is coming …in again. More and more men are starting to wear their hair long.
15. After the flood, hundreds of volunteers came … forward with offers of assistance.
16. This diamond ring came …down to me from my great-grandmother.
17. I’m not sure how the accident came … but I suspect somebody was being careless.
18. We don’t know yet how we’ll solve the problem but I’m sure someone will come …up with a solution soon.
19. The students are coming on … very well in Maths this term.
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Practise test (no limit to the number of words)
1. They’ve come … round to our way of thinking at last.
2. Those tomato seeds I planted in the spring haven’t come …up yet
3. Most of the companies which managed to come … the economic crisis are now operating very successfully.
4. After she was hit on her head by the cricket ball, it took her several minutes to come …round to
5. How much did the supermarket bill come to… this week?
6. He came …across a collection of valuable old coins in the attic.
7. How did you come …by this painting?
8. Did the new play at the national theater come …up to your expectations?
9. He came …into several thousand pounds when his grandfather died.
10. It came … that Sue’s husband had been arrested for speeding.
11. I don’t know what’s come …over him; he’s been acting very oddly lately
12. He came …out in a rash after eating a kilo of strawberries.
13. Her latest novel is coming out… in paperback soon.
14. Long hair for men is coming …in again. More and more men are starting to wear their hair long.
15. After the flood, hundreds of volunteers came … forward with offers of assistance.
16. This diamond ring came …down to me from my great-grandmother.
17. I’m not sure how the accident came … but I suspect somebody was being careless.
18. We don’t know yet how we’ll solve the problem but I’m sure someone will come …up with a solution soon.
19. The students are coming on … very well in Maths this term.
Cảm ơn bạn đã làm bài :Chuothong16
15/19

Key for number 13

1. They’ve come round to our way of thinking at last.
2. Those tomato seeds I planted in the spring haven’t come up yet
3. Most of the companies which managed to come through the economic crisis are now operating very successfully.
4. After she was hit on her head by the cricket ball, it took her several minutes to come round
5. How much did the supermarket bill come to this week?
6. He came across a collection of valuable old coins in the attic.
7. How did you come by this painting?
8. Did the new play at the national theater come up to your expectations?
9. He came into several thousand pounds when his grandfather died.
10. It came out that Sue’s husband had been arrested for speeding.
11. I don’t know what’s come over him; he’s been acting very oddly lately
12. He came out in a rash after eating a kilo of strawberries.
13. Her latest novel is coming out in paperback soon.
14. Long hair for men is coming in again. More and more men are starting to wear their hair long.
15. After the flood, hundreds of volunteers came forward with offers of assistance.
16. This diamond ring came down to me from my great-grandmother.
17. I’m not sure how the accident came about but I suspect somebody was being careless.
18. We don’t know yet how we’ll solve the problem but I’m sure someone will come up with a solution soon.
19. The students are coming on very well in Maths this term.
 
  • Like
Reactions: anbinhf

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[25092021] Number 14 | Phrasal verbs 2
1. Do up =
- to repair or decorate a building so that it looks attractive
- to fasten something or become fastened

2.
Do for = to seriously damage something, or to seriously hurt or kill someone

3. Do away with =
- to get rid of something or stop using something
- to murder someone

4. Do with =
- to need or want someone or something
- to be about or connected with someone or something

5.
Do out of = to prevent from getting sth

6. Do without = to manage without having something

7. Do down = to criticize someone (in order to make them feel ashamed or to make other people lose respect)

8. Drive at = có ý gì

9. Deal in = to buy and sell particular goods as a business

10. Deal with =
- to take action in order to achieve something or in order to solve a problem
- to be about or be on the subject of something

11. Cut back = to spend less, do less, or use less of something

12. Cut in =
- cắt ngang (lời người khác)
- rẽ đột ngột
- bắt đầu tự động

13. Cut off =
- cắt đứt (tín hiệu)
- cắt rời
- dừng cung cấp (nguyên liệu)

14. Cut down on = cắt giảm

15. Cut out = suddenly stop working (machine)

16. Cheat out of = to unfairly prevent someone from getting or achieving something that they should have/ should belong to them

17. Feel for = to experience sympathy and sadness for someone because they are suffering <chia sẻ, đồng cảm>

18. Draw on =
- to use something that you have gradually gained or saved
- to take money from a bank account by writing a cheque
- to put on a particular piece of clothing
- to breathe in smoke from a cigarette

19. Draw in =
- become darker earlier
- arrive in a place
- involve someone in a conversation or situation, often when they do not want to be involved
- to take something such as air into your body

Practise test (no limit to the number of words)
1. Can you do … my dress please?
2. Surely you can do … sugar in your coffee for once?
3. The interviewer kept cutting … when the minister was trying to answer the question on environmental policy.
4. Their house was cut … from the village by the flooding river.
5. Winter is coming. It’s getting darker and the days are really starting to draw ….
6. He had to draw … his savings to pay his rent after he was made redundant.
7. During the power workers’ strike the electricity was cut … at regular intervals.
8. You shouldn’t do … your classmates just because they didn’t pass their exam,
9. The government has decided to cut … expenditure on health services.
10. He was cheated … his full holiday entitlement due to a change in company policy.
11. He was told to cut … sugar and fats or he would suffer serious health problems.
12. The old man was done … his life savings by a confidence trickster.
13. This composition would be better if you cut … the second paragraph.
14. The law limiting the amount of foreign exchange you can take out of the country should have been done … years ago.
15. I’m really thirsty. I could do … a cup of tea.
16. How do you deal … a class when they are constantly unruly?
17. I truly feel … you in your terrible misfortune.
18. What were you driving … when you said you might not see Mark for some time?
19. He deals … antique furniture and paintings.
20. I’m done …! Here comes my teacher and she’ll see I should be in my maths lesson.

@Trần Hoàng Hạ Đan bài này đặt lịch đăng lâu gòi á nên nó vẫn giữ nguyên 19 từ
 
Last edited:
  • Like
Reactions: wyn.mai and anbinhf

anbinhf

Học sinh tiêu biểu
Thành viên
9 Tháng ba 2020
1,207
10,850
766
19
Nghệ An
Trường THCS Quỳnh Hồng
[25092021] Number 14 | Phrasal verbs 2
1. Do up =
- to repair or decorate a building so that it looks attractive
- to fasten something or become fastened

2.
Do for = to seriously damage something, or to seriously hurt or kill someone

3. Do away with =
- to get rid of something or stop using something
- to murder someone

4. Do with =
- to need or want someone or something
- to be about or connected with someone or something

5.
Do out of = to prevent from getting sth

6. Do without = to manage without having something

7. Do down = to criticize someone (in order to make them feel ashamed or to make other people lose respect)

8. Drive at = có ý gì

9. Deal in = to buy and sell particular goods as a business

10. Deal with =
- to take action in order to achieve something or in order to solve a problem
- to be about or be on the subject of something

11. Cut back = to spend less, do less, or use less of something

12. Cut in =
- cắt ngang (lời người khác)
- rẽ đột ngột
- bắt đầu tự động

13. Cut off =
- cắt đứt (tín hiệu)
- cắt rời
- dừng cung cấp (nguyên liệu)

14. Cut down on = cắt giảm

15. Cut out = suddenly stop working (machine)

16. Cheat out of = to unfairly prevent someone from getting or achieving something that they should have/ should belong to them

17. Feel for = to experience sympathy and sadness for someone because they are suffering <chia sẻ, đồng cảm>

18. Draw on =
- to use something that you have gradually gained or saved
- to take money from a bank account by writing a cheque
- to put on a particular piece of clothing
- to breathe in smoke from a cigarette

19. Draw in =
- become darker earlier
- arrive in a place
- involve someone in a conversation or situation, often when they do not want to be involved
- to take something such as air into your body

Practise test (no limit to the number of words)
1. Can you do … my dress please?
2. Surely you can do … sugar in your coffee for once?
3. The interviewer kept cutting … when the minister was trying to answer the question on environmental policy.
4. Their house was cut … from the village by the flooding river.
5. Winter is coming. It’s getting darker and the days are really starting to draw ….
6. He had to draw … his savings to pay his rent after he was made redundant.
7. During the power workers’ strike the electricity was cut … at regular intervals.
8. You shouldn’t do … your classmates just because they didn’t pass their exam,
9. The government has decided to cut … expenditure on health services.
10. He was cheated … his full holiday entitlement due to a change in company policy.
11. He was told to cut … sugar and fats or he would suffer serious health problems.
12. The old man was done … his life savings by a confidence trickster.
13. This composition would be better if you cut … the second paragraph.
14. The law limiting the amount of foreign exchange you can take out of the country should have been done … years ago.
15. I’m really thirsty. I could do … a cup of tea.
16. How do you deal … a class when they are constantly unruly?
17. I truly feel … you in your terrible misfortune.
18. What were you driving … when you said you might not see Mark for some time?
19. He deals … antique furniture and paintings.
20. I’m done …! Here comes my teacher and she’ll see I should be in my maths lesson.

@Trần Hoàng Hạ Đan bài này đặt lịch đăng lâu gòi á nên nó vẫn giữ nguyên 19 từ
Practise test (no limit to the number of words)
1. Can you do …UP my dress please?
2. Surely you can do … WITHOUT sugar in your coffee for once?
3. The interviewer kept cutting IN… when the minister was trying to answer the question on environmental policy.
4. Their house was cut …OUT from the village by the flooding river.
5. Winter is coming. It’s getting darker and the days are really starting to draw ….IN
6. He had to draw ON… his savings to pay his rent after he was made redundant.
7. During the power workers’ strike the electricity was cut …OFF at regular intervals.
8. You shouldn’t do DOWN… your classmates just because they didn’t pass their exam,
9. The government has decided to cut …OFF expenditure on health services.
10. He was cheated OUT OF… his full holiday entitlement due to a change in company policy.
11. He was told to cut BACK… sugar and fats or he would suffer serious health problems.
12. The old man was done OUT OF… his life savings by a confidence trickster.
13. This composition would be better if you cut …DOWN ON the second paragraph.
14. The law limiting the amount of foreign exchange you can take out of the country should have been done … years ago.
15. I’m really thirsty. I could do …WITH a cup of tea.
16. How do you deal WITH… a class when they are constantly unruly?
17. I truly feel …FOR you in your terrible misfortune.
18. What were you driving …AT when you said you might not see Mark for some time?
19. He deals …IN antique furniture and paintings.
20. I’m done AWAY WITH … ! Here comes my teacher and she’ll see I should be in my maths lesson.
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Practise test (no limit to the number of words)
1. Can you do …UP my dress please?
2. Surely you can do … WITHOUT sugar in your coffee for once?
3. The interviewer kept cutting IN… when the minister was trying to answer the question on environmental policy.
4. Their house was cut …OUT from the village by the flooding river.
5. Winter is coming. It’s getting darker and the days are really starting to draw ….IN
6. He had to draw ON… his savings to pay his rent after he was made redundant.
7. During the power workers’ strike the electricity was cut …OFF at regular intervals.
8. You shouldn’t do DOWN… your classmates just because they didn’t pass their exam,
9. The government has decided to cut …OFF expenditure on health services. giảm thôi chứ ko dừng lại
10. He was cheated OUT OF… his full holiday entitlement due to a change in company policy.
11. He was told to cut BACK… sugar and fats or he would suffer serious health problems. thường thì nếu dùng back thì phải có on nữa nhá
12. The old man was done OUT OF… his life savings by a confidence trickster.
13. This composition would be better if you cut …DOWN ON the second paragraph.
14. The law limiting the amount of foreign exchange you can take out of the country should have been done … years ago.
15. I’m really thirsty. I could do …WITH a cup of tea.
16. How do you deal WITH… a class when they are constantly unruly?
17. I truly feel …FOR you in your terrible misfortune.
18. What were you driving …AT when you said you might not see Mark for some time?
19. He deals …IN antique furniture and paintings.
20. I’m done AWAY WITH (nếu vậy thì phải có sth nữa) … ! Here comes my teacher and she’ll see I should be in my maths lesson.
Thanks for doing
14/20
Key for number 14
1. Can you do up my dress please?
2. Surely you can do without sugar in your coffee for once?
3. The interviewer kept cutting in when the minister was trying to answer the question on environmental policy.
4. Their house was cut off from the village by the flooding river.
5. Winter is coming. It’s getting darker and the days are really starting to draw in
6. He had to draw on his savings to pay his rent after he was made redundant.
7. During the power workers’ strike the electricity was cut off at regular intervels.
8. You shouldn’t do down your classmates just because they didn’t pass their exam,
9. The government have decided to cut back expenditure on health services.
10. He was cheated out of his full holiday entilement due to a change in company policy.
11. He was told to cut down on sugar and fats or he would suffer serious health problems.
12. The old man was done out of his life savings by a confidence trickster.
13. This composition would be better is you cut out the second paragraph.
14. The law limiting the amount of foreign exchange you can take out of the country should have been done away with years ago.
15. I’m really thirsty. I could do with a cup of tea.
16. How do you deal with a class when they are constantly unruly?
17. I truly feel for you in your terrible misfortune.
18. What were you driving at when you said you might not see Mark for some time?
19. He deals in antique furniture and paintings.
20. I’m done for! Here comes my teacher and she’ll see I should be in my maths lesson.
 
Last edited:

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[02102021] Number 15 | Phrasal verbs 3
1. Drop off =
- bắt đầu ngủ
- giảm về số lượng/ chất lượng/ giá cả …

2. Drop in = ghé thăm

3. Drop out of = bỏ cái gì (trước thời hạn)

4. Drop out = ngừng (đi học) dù chưa (học) xong

5. Fit in = cảm giác thuộc về tập thể

6. Fit in with = phù hợp, liên quan với cái gì

7. Fit out =
- Thêm trang thiết bị/nội thất vào đâu để dùng = Fit up
- Đo bộ phận thân thể để đưa giày/trang phục phù hợp

8. Eat into =
- (Thứ gì khiến ai) dùng nhiều (tiền) hơn dự tính
- = Eat away = phá hủy dần dần

9. Fly at = bạo lực vs ai (một cách bất ngờ)

10. Draw up =
- Viết chuẩn bị cho cái gì (văn bản, kế hoạch)
- (Phương tiện) đến một địa điểm và đỗ ở đó
- Di chuyển (ghế) đến vị trí gần cái gì hơn
- Ưỡn ngực đe dọa

11. Draw out =
- Kéo gian thời gian của cái gì
- Cổ vũ ai nói nhiều hơn (bằng việc khiến họ thả lỏng và tự tin)
- (Ngày) kéo dài hơn bình thường

12. Draw out of = rời khỏi đâu

Practise test (no limit to the number of words)
1. Sales of records and cassettes have dropped … considerably this year.
2. She’s trying to get on with her schoolmates but she doesn’t really fit ….
3. I wish you wouldn’t fly … me like that every time I make a mistake.
4. The limousine drew … in front of the theater and the actress got out.
5. Yes, I’ve already heard the news. Simon dropped … to tell me this morning.
6. He was forced to drop … college when his father died.
7. She drew the lecture … to nearly three hours although it was only supposed to last an hour.
8. The unforeseen expense on the new house ate … my savings but it was worth it.
9. They’ve fitted … their kitchen with new cupboards.

@Trần Hoàng Hạ Đan for you
 
Last edited:

anbinhf

Học sinh tiêu biểu
Thành viên
9 Tháng ba 2020
1,207
10,850
766
19
Nghệ An
Trường THCS Quỳnh Hồng
Practise test (no limit to the number of words)
1. Sales of records and cassettes have dropped … considerably this year.
2. She’s trying to get on with her schoolmates but she doesn’t really fit ….
3. I wish you wouldn’t fly … me like that every time I make a mistake.
4. The limousine drew … in front of the theater and the actress got out.
5. Yes, I’ve already heard the news. Simon dropped … to tell me this morning.
6. He was forced to drop … college when his father died.
7. She drew the lecture … to nearly three hours although it was only supposed to last an hour.
8. The unforeseen expense on the new house ate … my savings but it was worth it.
9. They’ve fitted … their kitchen with new cupboards.
Practise test (no limit to the number of words)
1. Sales of records and cassettes have dropped …OFF considerably this year.
2. She’s trying to get on with her schoolmates but she doesn’t really fit ….IN
3. I wish you wouldn’t fly …AT me like that every time I make a mistake.
4. The limousine drew …UP in front of the theater and the actress got out.
5. Yes, I’ve already heard the news. Simon dropped …IN to tell me this morning.
6. He was forced to drop …OUT college when his father died.
7. She drew the lecture …OUT to nearly three hours although it was only supposed to last an hour.
8. The unforeseen expense on the new house ate …INTO my savings but it was worth it.
9. They’ve fitted …OUT their kitchen with new cupboards.
 

Ác Quỷ

Bá tước Halloween
Thành viên
20 Tháng bảy 2019
763
3,503
301
Bình Phước
.
1. Sales of records and cassettes have dropped …OFF considerably this year.
2. She’s trying to get on with her schoolmates but she doesn’t really fit ….IN
3. I wish you wouldn’t fly …AT me like that every time I make a mistake.
4. The limousine drew …UP in front of the theater and the actress got out.
5. Yes, I’ve already heard the news. Simon dropped …IN to tell me this morning.
6. He was forced to drop …OUT college when his father died.
7. She drew the lecture …OUT to nearly three hours although it was only supposed to last an hour.
8. The unforeseen expense on the new house ate …INTO my savings but it was worth it.
9. They’ve fitted …OUT their kitchen with new cupboards.
 
Last edited by a moderator:

Junery N

Cựu Hỗ trợ viên
HV CLB Địa lí
Thành viên
23 Tháng mười một 2019
4,605
12,670
1,021
Nam Định
In the sky
1. Sales of records and cassettes have dropped off considerably this year.
2. She’s trying to get on with her schoolmates but she doesn’t really fit in.
3. I wish you wouldn’t fly at me like that every time I make a mistake.
4. The limousine drew up in front of the theater and the actress got out.
5. Yes, I’ve already heard the news. Simon dropped in to tell me this morning.
6. He was forced to drop out college when his father died.
7. She drew the lecture out to nearly three hours although it was only supposed to last an hour.
8. The unforeseen expense on the new house ate into my savings but it was worth it.
9. They’ve fitted out their kitchen with new cupboards.
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Practise test (no limit to the number of words)
1. Sales of records and cassettes have dropped …OFF considerably this year.
2. She’s trying to get on with her schoolmates but she doesn’t really fit ….IN
3. I wish you wouldn’t fly …AT me like that every time I make a mistake.
4. The limousine drew …UP in front of the theater and the actress got out.
5. Yes, I’ve already heard the news. Simon dropped …IN to tell me this morning.
6. He was forced to drop …OUT college when his father died.
7. She drew the lecture …OUT to nearly three hours although it was only supposed to last an hour.
8. The unforeseen expense on the new house ate …INTO my savings but it was worth it.
9. They’ve fitted …OUT their kitchen with new cupboards.
1. Sales of records and cassettes have dropped …OFF considerably this year.
2. She’s trying to get on with her schoolmates but she doesn’t really fit ….IN
3. I wish you wouldn’t fly …AT me like that every time I make a mistake.
4. The limousine drew …UP in front of the theater and the actress got out.
5. Yes, I’ve already heard the news. Simon dropped …IN to tell me this morning.
6. He was forced to drop …OUT college when his father died.
7. She drew the lecture …OUT to nearly three hours although it was only supposed to last an hour.
8. The unforeseen expense on the new house ate …INTO my savings but it was worth it.
9. They’ve fitted …OUT their kitchen with new cupboards.
1. Sales of records and cassettes have dropped off considerably this year.
2. She’s trying to get on with her schoolmates but she doesn’t really fit in.
3. I wish you wouldn’t fly at me like that every time I make a mistake.
4. The limousine drew up in front of the theater and the actress got out.
5. Yes, I’ve already heard the news. Simon dropped in to tell me this morning.
6. He was forced to drop out college when his father died.
7. She drew the lecture out to nearly three hours although it was only supposed to last an hour.
8. The unforeseen expense on the new house ate into my savings but it was worth it.
9. They’ve fitted out their kitchen with new cupboards.
Đúng hết luôn nè, đây là đáp án tham khảo:Rabbit1
Key for number 15
1. Sales of records and cassettes have dropped off considerably this year.
2. She’s trying to get on with her schoolmates but she doesn’t really fit in.
3. I wish you wouldn’t fly at me like that every time I make a mistake.
4. The limousine drew up in front of the theater and the actress got out.
5. Yes, I’ve already heard the news. Simon dropped in to tell me this morning.
6. He was forced to drop out of college when his father died.
7. She drew the lecture out to nearly three hours although it was only supposed to last an hour.
8. The unforeseen expense on the new house ate into my savings but it was worth it.
9. They’ve fitted up/out their kitchen with new cupboards.
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[09102021] Number 16 | Phrasal verbs 4
1. Fold up =
- Sụp đổ
- Ngừng kháng cự, gắng sức
- Phá sản

2. Head off =
- Bắt đầu một chuyến đi, rời khỏi đâu
- Ngăn cản cái gì xảy ra
- Ngăn cản ai đi đâu bằng cách đứng chắn trước họ (to prevent someone from going somewhere by getting in front of them)

3. Check up on = cố tìm hiểu xem ai đang làm gì (để xem họ có đang làm đúng những gì nên làm không)

4. Check in =
- Đưa vé (cho bên soát vé)khi đến máy bay, cảng … hoặc thông báo tên khi đến khách sạn
- Liên lạc thường xuyên để biết vẫn ổn

5. Check out =
- Rời khách sạn sau khi trả tiền dịch vụ và trả phòng
- (Thông tin) được xác minh

6. Hype up = rất hào hứng/ lo lắng, không thể bình tĩnh lại

7. Hold off =
- Dời (lịch)
- Chống cự lại

8. Hold back =
- Ngăn cản ai đi về phía trước
- Ngăn cản sự phát triển, thành công
- Ngăn ai có được gì
- Quyết định không làm gì

9. Hold in =
- Giữ lại cảm xúc
- Ngăn cái gì tràn ra

10. Hold on = tiếp tục chịu đựng

Practise test (no limit to the number of words)
1. They have hyped this car … to such an extent that it should be the biggest seller of the year.
2. Could you check … the children and see what they’re up to?
3. I’m afraid their business is on the verge of folding … due to a lack of orders.
4. We’ll have to organise a union meeting if we want to head … a strike.
5. We had to wait to check … at the hotel as the receptionist was not at his desk.
6. He is a talented actor but his lack of ambition holds him ….
7. Although they tried, they couldn’t hold … their laughter.
8. Hold … a minute while I get something from my room.
9. All guests should check … by o’clock or they will be charged for an extra day.
10. Can’t you hold … those reporters until I’ve finished the rehearsal?
 
  • Like
Reactions: Thiên Thuận

anbinhf

Học sinh tiêu biểu
Thành viên
9 Tháng ba 2020
1,207
10,850
766
19
Nghệ An
Trường THCS Quỳnh Hồng
1. Fold up =
- Sụp đổ
- Ngừng kháng cự, gắng sức
- Phá sản

2. Head off =
- Bắt đầu một chuyến đi, rời khỏi đâu
- Ngăn cản cái gì xảy ra
- Ngăn cản ai đi đâu bằng cách đứng chắn trước họ (to prevent someone from going somewhere by getting in front of them)

3. Check up on = cố tìm hiểu xem ai đang làm gì (để xem họ có đang làm đúng những gì nên làm không)

4. Check in =
- Đưa vé (cho bên soát vé)khi đến máy bay, cảng … hoặc thông báo tên khi đến khách sạn
- Liên lạc thường xuyên để biết vẫn ổn

5. Check out =
- Rời khách sạn sau khi trả tiền dịch vụ và trả phòng
- (Thông tin) được xác minh

6. Hype up = rất hào hứng/ lo lắng, không thể bình tĩnh lại

7. Hold off =
- Dời (lịch)
- Chống cự lại

8. Hold back =
- Ngăn cản ai đi về phía trước
- Ngăn cản sự phát triển, thành công
- Ngăn ai có được gì
- Quyết định không làm gì

9. Hold in =
- Giữ lại cảm xúc
- Ngăn cái gì tràn ra

10. Hold on = tiếp tục chịu đựng

Practise test (no limit to the number of words)
1. They have hyped this car … to such an extent that it should be the biggest seller of the year.
2. Could you check … the children and see what they’re up to?
3. I’m afraid their business is on the verge of folding … due to a lack of orders.
4. We’ll have to organise a union meeting if we want to head … a strike.
5. We had to wait to check … at the hotel as the receptionist was not at his desk.
6. He is a talented actor but his lack of ambition holds him ….
7. Although they tried, they couldn’t hold … their laughter.
8. Hold … a minute while I get something from my room.
9. All guests should check … by o’clock or they will be charged for an extra day.
10. Can’t you hold … those reporters until I’ve finished the rehearsal?


Practise test (no limit to the number of words)
1. They have hyped this car …UP to such an extent that it should be the biggest seller of the year
2. Could you check …IN the children and see what they’re up to?
3. I’m afraid their business is on the verge of folding …UP due to a lack of orders
4. We’ll have to organise a union meeting if we want to head …OFF a strike.
5. We had to wait to check …IN at the hotel as the receptionist was not at his desk
6. He is a talented actor but his lack of ambition holds him ..BACK
7. Although they tried, they couldn’t hold …IN their laughter.
8. Hold …OFF a minute while I get something from my room.
9. All guests should check …OUT by o’clock or they will be charged for an extra day
10. Can’t you hold …IN those reporters until I’ve finished the rehearsal?
 

Ác Quỷ

Bá tước Halloween
Thành viên
20 Tháng bảy 2019
763
3,503
301
Bình Phước
.
Practise test (no limit to the number of words)
1. They have hyped this car up to such an extent that it should be the biggest seller of the year.
2. Could you check in… the children and see what they’re up to?
3. I’m afraid their business is on the verge of folding up… due to a lack of orders.
4. We’ll have to organise a union meeting if we want to head …off a strike.
5. We had to wait to check in… at the hotel as the receptionist was not at his desk.
6. He is a talented actor but his lack of ambition holds him back….
7. Although they tried, they couldn’t hold in their laughter.
8. Hold off a minute while I get something from my room.
9. All guests should check …out by o’clock or they will be charged for an extra day.
10. Can’t you hold in… those reporters until I’ve finished the rehearsal?​
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Then kiu hai tình yêu :Rabbit32
Practise test (no limit to the number of words)
1. They have hyped this car …UP to such an extent that it should be the biggest seller of the year
2. Could you check …IN the children and see what they’re up to?
3. I’m afraid their business is on the verge of folding …UP due to a lack of orders
4. We’ll have to organise a union meeting if we want to head …OFF a strike.
5. We had to wait to check …IN at the hotel as the receptionist was not at his desk
6. He is a talented actor but his lack of ambition holds him ..BACK
7. Although they tried, they couldn’t hold …IN their laughter.
8. Hold …OFF a minute while I get something from my room.
9. All guests should check …OUT by o’clock or they will be charged for an extra day
10. Can’t you hold …IN those reporters until I’ve finished the rehearsal?
Practise test (no limit to the number of words)
1. They have hyped this car up to such an extent that it should be the biggest seller of the year.
2. Could you check in… the children and see what they’re up to?
3. I’m afraid their business is on the verge of folding up… due to a lack of orders.
4. We’ll have to organise a union meeting if we want to head …off a strike.
5. We had to wait to check in… at the hotel as the receptionist was not at his desk.
6. He is a talented actor but his lack of ambition holds him back….
7. Although they tried, they couldn’t hold in their laughter.
8. Hold off a minute while I get something from my room.
9. All guests should check …out by o’clock or they will be charged for an extra day.
10. Can’t you hold in… those reporters until I’ve finished the rehearsal?
Hai bạn sai giống nhau quá :3
Key for number 16
1. They have hyped this car up to such an extent that it should be the biggest seller of the year.
2. Could you check up on the children and see what they’re up to?
3. I’m afraid their business is on the verge of folding up due to a lack of orders.
4. We’ll have to organise a union meeting if we want to head off a strike.
5. We had to wait to check in at the hotel as the receptionist was not at his desk.
6. He is a talented actor but his lack of ambition holds him back.
7. Although they tried, they couldn’t hold in their laughter.
8. Hold on a minute while I get something from my room.
9. All guests should check out by o’clock or they will be charged for an extra day.
10. Can’t you hold off those reporters until I’ve finished the rehearsal?
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[16102021] Number 17 | Phrasal verbs 5
1. Get at =
- cố diễn tả điều gì
- đạt được cái gì (khó đạt được)
- tìm kiếm được sự thật về cái gì
- chỉ trích ai (một cách không tử tế)

2. Get round to = to do something that you have intended to do for a long time

3. Get off with = không bị phạt (nặng) với tội danh bị buộc

4. Get about =
- đi nhiều nơi, đến đâu = get around
- di chuyển (khi đang đau ốm, bệnh tật) mà không gặp trợ ngại
- nói cho nhiều người biết = get around
- bắt đầu làm gì

5. Get off =
- rời (đâu để bắt đầu chuyến đi)
- có kỳ nghỉ
- gửi cái gì

6. Get across = diễn tả (cho người khác) hiểu

7. Get through =
- vượt qua khó khăn
- nối máy
- giải quyết xong (công việc)
- đạt đến một tiêu chuẩn đủ để qua kỳ kiểm tra

8. Get sb/sth down = khiến ai buồn/ viết cái gì ra

9. Get ahead = thành công hơn/ nhanh hơn (người khác)

10. Get away with =
- to succeed in avoiding punishment for something
- to do something successfully although it is not the best way of doing it

Practise test (no limit to the number of words)
1. If you don’t get those invitations … today, they’ll never arrive on time.
2. How are you getting … at school?
3. Instead of being given a ticket, the driver got … a warning.
4. She’s having trouble getting … with her sprained ankle.
5. Do you get … with your colleagues?
6. I’ve been trying to get … for ages but the line is always engaged.
7. He has a talent for getting the most complicated ideas ….
8. What are you getting …? I can’t understand what you’re trying to say.
9. My father is always getting … me about my clothes.
10. I only get … watching TV when the children are in bed.
11. If you aren’t well organised, you’ll never get ….
12. I don’t know how he gets … cheating on his tests
13. This awful weather is really getting me ….
 

anbinhf

Học sinh tiêu biểu
Thành viên
9 Tháng ba 2020
1,207
10,850
766
19
Nghệ An
Trường THCS Quỳnh Hồng
[16102021] Number 17 | Phrasal verbs 5
1. Get at =
- cố diễn tả điều gì
- đạt được cái gì (khó đạt được)
- tìm kiếm được sự thật về cái gì
- chỉ trích ai (một cách không tử tế)

2. Get round to = to do something that you have intended to do for a long time

3. Get off with = không bị phạt (nặng) với tội danh bị buộc

4. Get about =
- đi nhiều nơi, đến đâu = get around
- di chuyển (khi đang đau ốm, bệnh tật) mà không gặp trợ ngại
- nói cho nhiều người biết = get around
- bắt đầu làm gì

5. Get off =
- rời (đâu để bắt đầu chuyến đi)
- có kỳ nghỉ
- gửi cái gì

6. Get across = diễn tả (cho người khác) hiểu

7. Get through =
- vượt qua khó khăn
- nối máy
- giải quyết xong (công việc)
- đạt đến một tiêu chuẩn đủ để qua kỳ kiểm tra

8. Get sb/sth down = khiến ai buồn/ viết cái gì ra

9. Get ahead = thành công hơn/ nhanh hơn (người khác)

10. Get away with =
- to succeed in avoiding punishment for something
- to do something successfully although it is not the best way of doing it

Practise test (no limit to the number of words)
1. If you don’t get those invitations … today, they’ll never arrive on time.
2. How are you getting … at school?
3. Instead of being given a ticket, the driver got … a warning.
4. She’s having trouble getting … with her sprained ankle.
5. Do you get … with your colleagues?
6. I’ve been trying to get … for ages but the line is always engaged.
7. He has a talent for getting the most complicated ideas ….
8. What are you getting …? I can’t understand what you’re trying to say.
9. My father is always getting … me about my clothes.
10. I only get … watching TV when the children are in bed.
11. If you aren’t well organised, you’ll never get ….
12. I don’t know how he gets … cheating on his tests
13. This awful weather is really getting me ….
Practise test (no limit to the number of words)
1. If you don’t get those invitations … OFF today, they’ll never arrive on time.
2. How are you getting ON… at school?
3. Instead of being given a ticket, the driver got …OFF WITH a warning
4. She’s having trouble getting …ABOUT with her sprained ankle.
5. Do you get …ON WELL with your colleagues?
6. I’ve been trying to get …THROUGH for ages but the line is always engaged
7. He has a talent for getting the most complicated ideas ….ACROSS
8. What are you getting …AT ? I can’t understand what you’re trying to say.
9. My father is always getting …AT me about my clothes
10. I only get …ROUND TO watching TV when the children are in bed.
11. If you aren’t well organised, you’ll never get .AHEAD.
12. I don’t know how he gets …AWAY WITH cheating on his tests
13. This awful weather is really getting me ….DOWN
 

Ác Quỷ

Bá tước Halloween
Thành viên
20 Tháng bảy 2019
763
3,503
301
Bình Phước
.
Practise test (no limit to the number of words)
1. If you don’t get those invitations off… today, they’ll never arrive on time.
2. How are you getting through… at school?
3. Instead of being given a ticket, the driver got off with a warning.
4. She’s having trouble getting about … with her sprained ankle.
5. Do you get ahead… with your colleagues?
6. I’ve been trying to get through … for ages but the line is always engaged.
7. He has a talent for getting the most complicated ideas ….
8. What are you getting …at? I can’t understand what you’re trying to say.
9. My father is always getting …at me about my clothes.
10. I only get round to… watching TV when the children are in bed.
11. If you aren’t well organised, you’ll never get ….ahead
12. I don’t know how he gets … away cheating on his tests
13. This awful weather is really getting me ….down
 
Top Bottom