English [TIPs] Bài tập viết lại câu (Rewrite the sentences)

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Cảm ơn ba bạn đã làm bài nhe. Đây là đáp án tham khảo nè~ :Chuothong25

Key for number 6
1. Up to the public’s expectations
2. No attraction for me
3. For nothing on a desert island
4. At the drop of a hat
5. Through grapevine that
6. Kept in the dark
7. Since the advertisement, we’ve been swamped with applications
8. She has a good command of spoken Japanese
9. It can’t have been me who passed on the news to him as we …
10. You can’t wriggle out of your responsibilities
11. Since time immemorial, there has been an annual festival here
12. The new managing director seems to have a flair for fielding …
13. Help noticing that she …
14. I don’t seem to get my head round this instruction booklet
15. David doesn’t seem to be able to get to grips with the new …
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[29082021] Number 7
1. At/from the outset (of) = from the beginning
2.
Give sb a free hand/rein = permission to make your own decisions about how you want to do something
3. Turn over a new leaf = to start behaving in a better way
4.
Look down one’s nose at sb = superior to that person or thing and treat them with disrespect
5.
(There is) no sign of sb/sth = someone or something is not in a place or cannot be found
6. Disapprove = express one’s disapproval of sth
7. Make heavy weather of sth = to find something hard to do and spend a lot of time on it, although it is not difficult
8.
(Be) the apple of one’s eye = a person or thing that is precious or loved above all else
9. Get sth across = make someone understand or believe something
10. See red = become angry
11. Crave (for) = a strong feeling of wanting something
12. Come to terms with sth = gradually accept a sad situation
13. Leave sth open = Keep undecided or unscheduled
14. Be better off = to have more money than you had in the past or more money than most other people/ to be in a better situation, if or after something happens
15. Be dead set against sth = to be determined not to do something
16. Be for = to be in favor of something or someone
(Phân biệt với Be in for = be going to experience something unpleasant very soon)

Practise test
1. He began by giving us a summary of his progress so far. (OUTSET)
……………………………………………………………
2. I think we ought to permit him to do whatever he chooses. (HAND)
……………………………………………………………
3. Your attitude will have to change if you want to succeed. (LEAF)
……………………………………………………………
4. I resent the way that she clearly feels herself to be superior to me. (NOSE)
……………………………………………………………
5. After two hours the bride had still not arrived. (SIGN)
……………………………………………………………
6. Local residents said they were against the new traffic scheme. (DISAPPROVAL)
……………………………………………………………
7. He always makes everything look so difficult. (WEATHER)
……………………………………………………………
8. Being her only niece, Ann is very precious to her. (APPLE)
……………………………………………………………
9. Carol has trouble communicating her ideas to others. (ACROSS)
……………………………………………………………
10. When Mary was pregnant, all she wanted to eat was jelly. (CRAVING)
……………………………………………………………
11. The fact that he will never race again is something he cannot accept. (TERMS)
……………………………………………………………
12. Pandas need a special diet, without it they perish. (PROVIDED)
……………………………………………………………
13. "I haven't made any firm decisions yet", said Laurence. (OPEN)
Laurence said he ……………………………. at that time.
14. It would be in your interest to take an earlier train on Sunday. (OFF)
……………………………………………………………
15. Although Rudy really didn't want to play cricket on Sunday, he agreed in the end. (DEAD)
You would ……………………………………………….
16. Nobody died in the accident. (FATALITIES)
……………………………………………………………
17. I think my elder sister is planning to take over the family home when my mother dies. (DESIGNS)
……………………………………………………………
18. I support the notion to lift the trade embargo. (FOR)
……………………………………………………………
 

anbinhf

Học sinh tiêu biểu
Thành viên
9 Tháng ba 2020
1,207
10,850
766
19
Nghệ An
Trường THCS Quỳnh Hồng
[29082021] Number 7
1. At/from the outset (of) = from the beginning
2.
Give sb a free hand/rein = permission to make your own decisions about how you want to do something
3. Turn over a new leaf = to start behaving in a better way
4.
Look down one’s nose at sb = superior to that person or thing and treat them with disrespect
5.
(There is) no sign of sb/sth = someone or something is not in a place or cannot be found
6. Disapprove = express one’s disapproval of sth
7. Make heavy weather of sth = to find something hard to do and spend a lot of time on it, although it is not difficult
8.
(Be) the apple of one’s eye = a person or thing that is precious or loved above all else
9. Get sth across = make someone understand or believe something
10. See red = become angry
11. Crave (for) = a strong feeling of wanting something
12. Come to terms with sth = gradually accept a sad situation
13. Leave sth open = Keep undecided or unscheduled
14. Be better off = to have more money than you had in the past or more money than most other people/ to be in a better situation, if or after something happens
15. Be dead set against sth = to be determined not to do something
16. Be for = to be in favor of something or someone
(Phân biệt với Be in for = be going to experience something unpleasant very soon)

Practise test
1. He began by giving us a summary of his progress so far. (OUTSET)
……………………………………………………………
2. I think we ought to permit him to do whatever he chooses. (HAND)
……………………………………………………………
3. Your attitude will have to change if you want to succeed. (LEAF)
……………………………………………………………
4. I resent the way that she clearly feels herself to be superior to me. (NOSE)
……………………………………………………………
5. After two hours the bride had still not arrived. (SIGN)
……………………………………………………………
6. Local residents said they were against the new traffic scheme. (DISAPPROVAL)
……………………………………………………………
7. He always makes everything look so difficult. (WEATHER)
……………………………………………………………
8. Being her only niece, Ann is very precious to her. (APPLE)
……………………………………………………………
9. Carol has trouble communicating her ideas to others. (ACROSS)
……………………………………………………………
10. When Mary was pregnant, all she wanted to eat was jelly. (CRAVING)
……………………………………………………………
11. The fact that he will never race again is something he cannot accept. (TERMS)
……………………………………………………………
12. Pandas need a special diet, without it they perish. (PROVIDED)
……………………………………………………………
13. "I haven't made any firm decisions yet", said Laurence. (OPEN)
Laurence said he ……………………………. at that time.
14. It would be in your interest to take an earlier train on Sunday. (OFF)
……………………………………………………………
15. Although Rudy really didn't want to play cricket on Sunday, he agreed in the end. (DEAD)
You would ……………………………………………….
16. Nobody died in the accident. (FATALITIES)
……………………………………………………………
17. I think my elder sister is planning to take over the family home when my mother dies. (DESIGNS)
……………………………………………………………
18. I support the notion to lift the trade embargo. (FOR)
……………………………………………………………
1. He began by giving us a summary of his progress so far. (OUTSET)
At the outset, he gave us a summary of his progress so far.
2. I think we ought to permit him to do whatever he chooses. (HAND)
I think we ought to give him a free hand to do whatever he chooses.
3. Your attitude will have to change if you want to succeed. (LEAF)
You will have to tearn over a new leaf if you want to succeed.
4. I resent the way that she clearly feels herself to be superior to me. (NOSE)
I resent the way that she clearly looks down her nose at me.
5. After two hours the bride had still not arrived. (SIGN)
After two hours there was still no sign of the bride.
6. Local residents said they were against the new traffic scheme. (DISAPPROVAL)
Local residents said they were disapproval the new traffic scheme.
7. He always makes everything look so difficult. (WEATHER)
He always ake heavy weather of everything.
8. Being her only niece, Ann is very precious to her. (APPLE)
Being the apple of her eye, Ann is very precious to her.
9. Carol has trouble communicating her ideas to others. (ACROSS)
Carol has trouble get her ideas across to others.
10. When Mary was pregnant, all she wanted to eat was jelly. (CRAVING)
When Mary was pregnant, she had craved for eat jelly.
11. The fact that he will never race again is something he cannot accept. (TERMS)
He can not come to terms with the fact that he will never race again
12. Pandas need a special diet, without it they perish. (PROVIDED)
---------------------------------------------------------------------------------------------
13. "I haven't made any firm decisions yet", said Laurence. (OPEN)
Laurence said he had left firm decisions open at that time.
14. It would be in your interest to take an earlier train on Sunday. (OFF)
It would be better of taking an earlier train on Sunday.
15. Although Rudy really didn't want to play cricket on Sunday, he agreed in the end. (DEAD)
You would .....................................
=>Despite Rudy really be dead set against playing cricket on Sunday, he agreed in the end.
16. Nobody died in the accident. (FATALITIES)
Nobody fatalities in the accident.
17. I think my elder sister is planning to take over the family home when my mother dies. (DESIGNS)
I think my elder sister has design on taking over the family home when my mother dies.
18. I support the notion to lift the trade embargo. (FOR)
I’m for lifting the trade embargo.
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
1. He began by giving us a summary of his progress so far. (OUTSET)
At the outset, he gave us a summary of his progress so far.
2. I think we ought to permit him to do whatever he chooses. (HAND)
I think we ought to give him a free hand to do whatever he chooses.
3. Your attitude will have to change if you want to succeed. (LEAF)
You will have to turn over a new leaf if you want to succeed.
4. I resent the way that she clearly feels herself to be superior to me. (NOSE)
I resent the way that she clearly looks down her nose at me.
5. After two hours the bride had still not arrived. (SIGN)
After two hours there was still no sign of the bride.
6. Local residents said they were against the new traffic scheme. (DISAPPROVAL)
Local residents said they were disapproval the new traffic scheme.
7. He always makes everything look so difficult. (WEATHER)
He always makes heavy weather of everything.
8. Being her only niece, Ann is very precious to her. (APPLE)
Being the apple of her eye, Ann is very precious to her.
9. Carol has trouble communicating her ideas to others. (ACROSS)
Carol has trouble get her ideas across to others.
10. When Mary was pregnant, all she wanted to eat was jelly. (CRAVING)
When Mary was pregnant, she had craved for eat jelly.
11. The fact that he will never race again is something he cannot accept. (TERMS)
He can not come to terms with the fact that he will never race again
12. Pandas need a special diet, without it they perish. (PROVIDED)
---------------------------------------------------------------------------------------------
13. "I haven't made any firm decisions yet", said Laurence. (OPEN)
Laurence said he had left firm decisions open at that time.
14. It would be in your interest to take an earlier train on Sunday. (OFF)
It would be better of taking an earlier train on Sunday.
15. Although Rudy really didn't want to play cricket on Sunday, he agreed in the end. (DEAD)
You would ..................................... (Xin lỗi vì câu này viết lộn you would, you would là của bên trên)
=>Despite Rudy really be dead set against playing cricket on Sunday, he agreed in the end.
Despite + N/Ving/the fact that + Cl

16. Nobody died in the accident. (FATALITIES)
Nobody fatalities in the accident.
fatalities là danh từ

17. I think my elder sister is planning to take over the family home when my mother dies. (DESIGNS)
I think my elder sister has designs on taking over the family home when my mother dies.
18. I support the notion to lift the trade embargo. (FOR)
I’m for lifting the trade embargo.
7/18. Bạn xem lại những câu mình tô đỏ. Cố lên nhé
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Cảm ơn bạn @Trần Hoàng Hạ Đan đã làm number 7, đây là đáp án tham khảo cho phần number 7 :meohong1

Key for number 7

1. At the outset, he gave us a summary of his progress so far.
2. I think we should give him a free hand.
3. You have to turn over a new leaf if you want to succeed.
4. I resent the way that she looks down on her nose at me.
5. After two hours there was still no sign of (the arrival of) the bride.
6. Local residents expressed their disapproval of the new traffic scheme.
7. He always makes heavy weather of everything.
8. Being her only niece, Ann is the apple of her eye.
9. C has trouble getting her ideas across to others.
10. When M was pregnant, she had a craving for jelly.
11. He can’t come to terms with the fact that he will never race again.
12. Pandas won’t perish provided that they have a special diet.
13. had left his options open
14. You would be better off taking an earlier train on Sunday
15. Despite being dead set against playing cricket on Sunday, R agreed in the end.
16. There were no fatalities in the accident.
17. I think my elder sister has designs on taking over the family home when my mother dies.
Have designs on = to have a secret desire and plan to get (something)
18. I am for lifting the trade embargo.
 
  • Like
Reactions: anbinhf

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[02092021] Number 8
1. There is no question about/that = used for saying that something is definitely true
2. Take sth apart = to separate something into its different parts
3. Lend an ear (to sb/sth) = to listen to someone with sympathy
4. Pass over = to ignore or to not give attention to someone or something
5. Pick sb’s brains = to ask someone who knows a lot about a subject for information or their opinion
6. Round peg in a square hole (Collins) hoặc square peg in a round hole (Cambridge) = a person whose character makes them unsuitable for the job or other position they are in
7. Let sleeping dogs lie = hãy để quá khứ ngủ yên
8. In line with
- according to or following something such as a rule or principle
- similar to, or at the same level as something
9. Go to sb’s head = If something goes to someone's head, it makes that person think that they are very important and makes them a less pleasant person
10. Shrink from = to avoid doing something that is unpleasant or difficult
11. Dawn on sb = understand sth after a period of not understanding it
12. Shed (some/any) light on sth = to provide information about something or to make something easier to understand
13. Rule out (sth) = to stop considering something as a possibility
14. Last resort = lựa chọn cuối cùng
15. Have a big mouth
- Hay khoe khoang
- Không giữ được bí mật
16. Come round to = to change your opinion of something, often influenced by another person's opinion

Practise test
1. It is quite obvious that we shall have to work faster in order to finish the project on time.
There is no ………………………………………………………………..
2. If you don't know what you're doing, you shouldn't dismantle (tháo dỡ) the clock.
Don’t take …………………………………………………………………
3. Rickey always listens to my complaints about work, which is very kind of him. EAR
Rickey is so ……………………………………………………………….
4. I was bitterly disappointed they didn't give me a part in the school play. PASSED
Very much ………………………………………………………………...
5. Mr. Dio has been a gardener for years so let's consult his opinion first. BRAINS
Let’s ……………………………………………………………………….
6. You may think you are talented but horses will always show you are not. PEG
No matter ………………………………………………………………….
7. I avoided mentioning Justin's demotion as I realized that it might upset him. SLEEPING
Realizing …………………………………………………………………..
8. It is important that we have to get the team to comply with the rules. LINE
It is of ……………………………………………………………………...
9. Winning the prize has made him very conceited (kiêu ngạo). HEAD
……………………………………………………………………………..
10. Morton is never reluctant to make tough decisions as a manager. SHRINKS
……………………………………………………………………………..
giphy.gif

Come on các tình iu ~ @Trần Hoàng Hạ Đan @Trinh Linh Mai @Ánh 01 @KhanhKhanhk7 @minhtam8a2@gmail.com @Quang Đức !
8 câu tiếp theo của bài viết lại câu number 8 sẽ được đăng vào tối thứ 6 (030821) nhé mn :3
a75a59b1116cc8282873254511f57286.gif
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Thiên Thuận

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[03092021] Number 8 (II)
11. I think he's at last beginning to agree with me. ROUND
I suppose ………………………………………………………………….
12. When he won the scholarship, Norton began to realize just how lucky he was. DAWN
When he won the scholarship, it began …………………………………...
13. Do you have any idea about how Jack made enough money to buy that new sports car? LIGHT
Can you ……………………………………………………………………
14. Ann complained about the weather throughout the holiday. ENTIRE
Ann ………………………………………………………………………..
15. He said there was no way the government would send financial aid to the region. RULED
He …………………………………… sending financial aid to the reigon.
16. Did you see how concerned Melly was? EXPRESSION
Did you see ………………………………………………………………..
17. I only called the police when I had tried everything else. RESORT
I ……………………………………………………………………………
18. I don't like him because he boasts a lot. MOUTH
I ……………………………………………………………………………
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Vì sửa bài thì chưa chắc đã nhận đc thông báo tag nên cho bài riêng luôn ha. Mọi người vào làm nè @Trần Hoàng Hạ Đan @Trinh Linh Mai @Ánh 01 @KhanhKhanhk7 @minhtam8a2@gmail.com @Quang Đức !
[03092021] Number 8 (II)
11. I think he's at last beginning to agree with me. ROUND
I suppose ………………………………………………………………….
12. When he won the scholarship, Norton began to realize just how lucky he was. DAWN
When he won the scholarship, it began …………………………………...
13. Do you have any idea about how Jack made enough money to buy that new sports car? LIGHT
Can you ……………………………………………………………………
14. Ann complained about the weather throughout the holiday. ENTIRE
Ann ………………………………………………………………………..
15. He said there was no way the government would send financial aid to the region. RULED
He …………………………………… sending financial aid to the reigon.
16. Did you see how concerned Melly was? EXPRESSION
Did you see ………………………………………………………………..
17. I only called the police when I had tried everything else. RESORT
I ……………………………………………………………………………
18. I don't like him because he boasts a lot. MOUTH
I ……………………………………………………………………………
[02092021] Number 8
1. There is no question about/that = used for saying that something is definitely true
2. Take sth apart = to separate something into its different parts
3. Lend an ear (to sb/sth) = to listen to someone with sympathy
4. Pass over = to ignore or to not give attention to someone or something
5. Pick sb’s brains = to ask someone who knows a lot about a subject for information or their opinion
6. Round peg in a square hole (Collins) hoặc square peg in a round hole (Cambridge) = a person whose character makes them unsuitable for the job or other position they are in
7. Let sleeping dogs lie = hãy để quá khứ ngủ yên
8. In line with
- according to or following something such as a rule or principle
- similar to, or at the same level as something
9. Go to sb’s head = If something goes to someone's head, it makes that person think that they are very important and makes them a less pleasant person
10. Shrink from = to avoid doing something that is unpleasant or difficult
11. Dawn on sb = understand sth after a period of not understanding it
12. Shed (some/any) light on sth = to provide information about something or to make something easier to understand
13. Rule out (sth) = to stop considering something as a possibility
14. Last resort = lựa chọn cuối cùng
15. Have a big mouth
- Hay khoe khoang
- Không giữ được bí mật
16. Come round to = to change your opinion of something, often influenced by another person's opinion

Practise test
1. It is quite obvious that we shall have to work faster in order to finish the project on time.
There is no ………………………………………………………………..
2. If you don't know what you're doing, you shouldn't dismantle (tháo dỡ) the clock.
Don’t take …………………………………………………………………
3. Rickey always listens to my complaints about work, which is very kind of him. EAR
Rickey is so ……………………………………………………………….
4. I was bitterly disappointed they didn't give me a part in the school play. PASSED
Very much ………………………………………………………………...
5. Mr. Dio has been a gardener for years so let's consult his opinion first. BRAINS
Let’s ……………………………………………………………………….
6. You may think you are talented but horses will always show you are not. PEG
No matter ………………………………………………………………….
7. I avoided mentioning Justin's demotion as I realized that it might upset him. SLEEPING
Realizing …………………………………………………………………..
8. It is important that we have to get the team to comply with the rules. LINE
It is of ……………………………………………………………………...
9. Winning the prize has made him very conceited (kiêu ngạo). HEAD
……………………………………………………………………………..
10. Morton is never reluctant to make tough decisions as a manager. SHRINKS
……………………………………………………………………………..
giphy.gif

Come on các tình iu ~ @Trần Hoàng Hạ Đan @Trinh Linh Mai @Ánh 01 @KhanhKhanhk7 @minhtam8a2@gmail.com @Quang Đức !
8 câu tiếp theo của bài viết lại câu number 8 sẽ được đăng vào tối thứ 6 (030821) nhé mn :3
a75a59b1116cc8282873254511f57286.gif
 
Last edited:

Junery N

Cựu Hỗ trợ viên
HV CLB Địa lí
Thành viên
23 Tháng mười một 2019
4,605
12,670
1,021
Nam Định
In the sky
1. There is no escaping the fact that we shall have to work faster in order to finish the project on time.
2. Don't take the watch apart unless you know what you're doing.
6. No matter how talented you think you are, horses will always bring.
9. Winning that prize has gone to his head.
10. Morton never shrinks from making tough decisions as a manager.
12. When he won the scholarship, it began to dawn on him just how lucky he was.
13. Can you cast light on how Jack made enough money to buy that new sports car?
15. The government spokeperson ruled out the possibility of sending aid to the region.
16. Did you see the expression of concern on Jessie's face?
17. I only called the police as a last resort.
18. I don’t like him because he has a big mouth.
 
Last edited:

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
1. There is no escaping the fact that we shall have to work faster in order to finish the project on time.
2. Don't take the watch->clock apart unless you know what you're doing.
6. No matter how talented you think you are, horses will always bring.
9. Winning that prize has gone to his head.
10. Morton never shrinks from making tough decisions as a manager.
12. When he won the scholarship, it began to dawn on him->Norton just how lucky he was.
13. Can you cast any light on how Jack made enough money to buy that new sports car?
15. The government spokesperson ruled out the possibility of sending aid to the region.
16. Did you see the expression of concern on Jessie->Melly's face?
17. I only called the police as a last resort.
18. I don’t like him because he has a big mouth.
Cảm ơn bạn đã làm bài. Bạn xem lại những câu tô đỏ nhé. Dưới đây là đáp án tham khảo.

Key for number 8
1. Question that we shall have to work faster in order to finish the project on time.
2. The clock apart if you don’t know what you’re doing.
3. Kind that he always lends an ear to my complaints about work.
4. Disappointment when I was passed over for a part in …
5. Pick Mr. Dio’s brains on account of experience as a gardener.
6. How talented you may think you are, but with horses, you are round peg in a square hole.
7. That it might upset him, I let sleeping dogs lie
8. The importance that we have to get the team to be in line with the rules.
9. The prize has gone to his head.
10. Morton never shrinks from making tough decisions as a manager.
11. He’s at last coming round to my way of thinking.
12. To dawn on Norton that how lucky he was.
13. Shed any light on how Jack made enough money to buy that new sports car.
14. Spent the entire holiday complaining about the weather.
15. Ruled out the possibility of the government
16. The expression of concern on Melly’s face
17. Only called the police as the last resort
18. Don’t like him because he has a big mouth
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[05092021] Number 9
1. Child’s play = an extremely simple task or act
2. Lest + Cl (nguyên thể) = sợ rằng
3. Pick and choose = kén cá chọn canh
4. Out of proportion = không cân xứng
5.
Bear witness/testimony to = to show that something is true or exists
6.
Take a back seat to = to choose not to be in a position of responsibility in an organization or activity
7. Pay tribute to = praise someone or something
8. Take pride in = pride oneself on = proud of
9. In the event of = trong trường hợp
10. Within reach of = trong tầm
11. Moon around = to move around or spend time without any clear purpose
12. An outlet for = means of releasing
13. Be subject to = likely to experience or suffer from something
14. Take/go to the trouble to do sth = to make an effort to do something
15. High and low = everywhere

Practise test
1. Finding the right street was easy with a map. PLAY
Finding the right street ……………………………………………… map.
2. She wore headphones in order not to disturb anyone. LEST
She wore headphones ……………………………………………………..
3. Sorry, you can't do whatever you want. PICK
Sorry, you are not in ………………………………………………………
4. This vase seems too big for this small table. PROPORTION
This vase looks ……………………………………………………………
5. A lot of awards on his walls point to his great success. TESTIMONY
The numerous ……………………………………………………………..
6. Concerns about jobs and public safety are more important than other issues. SEAT
Other ………………………………………………………………………
7. Venezuelan mourners queued for hours to attend the funeral of the country's late leader, Hugo Chavez. TRIBUTE
Venezuelan mourners lined ……………………………………………….
8. A lot of good men have been destroyed by drink.
Many a …………………………………………………………………….
9. Alan prides himself on his punctuality. TAKES
Alan ……………………………………………………………………….
10. Ada doesn't like living so far from the train station. REACH
Ada wishes ………………………………………………………………...
11. You've done nothing but look miserable all day. MOON
……………………………………………………………………………..
12. Digging in the garden allows me to vent my frustrations. OUTLET
……………………………………………………………………………..
13. Smokers are more likely to have heart attack than non-smokers. SUBJECT
Smokers ……………………………………………………. non-smokers.
14. She didn't even make the effort to find how to spell my name. TROUBLE
She didn't even ……………………………………………………………
15. Why didn't you search everywhere for your wallet? Then you might have found it. LOW
Had ………………………………………………………………………...
16. Should there be no qualified paramedic on the premises, call this number. EVENT
In the ………………………………………………………………………

Mọi người vào làm nè @Trần Hoàng Hạ Đan @Trinh Linh Mai @Ánh 01 @KhanhKhanhk7 @minhtam8a2@gmail.com @Quang Đức !
 
  • Like
Reactions: Thiên Thuận

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Key for number 9
1. Was a child’s play with a
2. Lest she disturb anyone
3. The position to pick and choose
4. Out of proportion on this small table
5. Awards on his walls bear testimony to his great success
6. Issues have to take a back seat to concerns about jobs and public safety
7. Up for hours to attend the funeral of the country’s late leader, H C
8. Good men have been destroyed by drink
9. Takes pride in his punctuality
10. She lived within the reach of the train station
11. You’ve done nothing but moon around all day
12. Digging in the garden give me an outlet for my frustrations
13. Are more subject to heart attack than
14. Take the trouble to
15. You searched high and low for your wallet
16. In the event of there being no qualified paramedic on the premise, call this number.
 
  • Like
Reactions: Thiên Thuận

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[09092021] Number 10
1. (Be) in/ get into the state = to become nervous and upset
2. Fall into disrepute = to no longer be respected or trusted
3. Get sb down = make sb feel unhappy or depressed
4. Let sth be known = to make certain that people are aware of a fact
5. Persist in = to try to do or continue doing something in a determined but often unreasonable way
6. Have a go at = thử làm gì
7. Cast an eye over = to read or look at
8. Distance oneself from = to become or seem less involved or connected with something
9. Be left to sb’s own devices = to allow (someone) to do what he or she wants or is able to do without being controlled
10. Keep a straight face = to manage to stop yourself from smiling or laughing
11. Get cold feet = to suddenly become too frightened to do something you had planned to do, especially something important
12. Time is on sb’s side = say when you do not have to do quickly whatever it is that you want or have to do
13. Go into liquidation = to stop operating permanently
14. Take to sb/sth = start to like someone or something
15. Pull oneself together = calm down

Practise test
1. Don't ask him about the accident. He's upset already. STATE
……………………………………………………………………………..
2. Everyone's saying the government is about to resign. RUMOURED
……………………………………………………………………………..
3. Since the company's methods were exposed in a newspaper, people have lost their good opinion of it. DISREPUTE
……………………………………………………………………………..
4. What really depresses me is this continual wet weather. GETS
……………………………………………………………………………..
5. She passed the word around that she was looking for a flat. KNOWN
……………………………………………………………………………..
6. They continued to suggest that I was lying. PERSISTED
……………………………………………………………………………..
7. July soon calmed down and explained her problem. PULLED
……………………………………………………………………………..
8. Why not try hang-gliding - It's really great! GO
Why not have ……………………………………………………………...
9. I'd be grateful if you could have a look at these figures. CAST
I'd be grateful if you could ………………………………………………...
10. She doesn't want to be involved in the scandal caused by her husband's remarks. DISTANCE
She …………………………………… caused by her husband’s remarks.
11. By leaving Mary alone, I'm sure she'll finish the project on time. DEVICES
If Mary ………………………..., I'm sure she'll finish the project on time.
12. I couldn't help smiling when he told me of his plan. STRAIGHT
I couldn’t ………………………………....... when he told me of his plan.
13. I'd made up my mind, but at the last moment, I lost my confidence. FEET
I'd made up my mind, but …………………………………………………
14. There is no need for us to hurry. The play doesn't start until 7.30. SIDE
Time …………………………………… The play doesn't start until 7.30.
15. The firm went bankrupt after failing to win the contract. LIQUIDATION
The firm …………………………………….……….. to win the contract.
16. The new boss was not at all popular with his staff. TAKE
The staff ………………...………………………………………….. at all.
 
Last edited:

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Key for number 10
1. Don't ask him about the accident. He is in the state already.
2. It’s rumoured that the government is about to resign.
3. Since the company's methods were exposed in a newspaper, it has fallen into disrepute.
4. What really gets me down is this continual wet weather.
5. She let it be known that she was looking for a flat.
6. They persisted in suggesting that I was lying.
7. July soon pulled herself together and explained her problem.
8. A go at hang-gliding…
9. Cast an eye over these figures.
10. Wants to distance herself from the scandal
11. Is left to her own devices
12. Keep a straight face
13. At the last moment I got cold feet
14. Is on our side
15. Went into liquidation after failing
16. Didn’t take to the new boss

No one :((((((
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[12092021] Number 11
1. Get one’s act together = to begin to organize things in a more effective way
2. Be fit for = something that is fit for purpose is good enough to do the job it was designed to do
3. Gloat about/over = to be glad that something unfortunate has happened to someone else
4. Behind closed doors = hidden or kept secret from the public
5. Be dying for/to do sth = to be extremely eager to have or do something
6. Be apt to v = to have a tendency to do something
7. Resign to = To accept that one must do, undertake, or endure something
8. Have/keep (one's) wits about (one) = alert and ready to take action in a difficult or new situation
9. Wrap up in = very interested in sth
10. Cut/pare/trim (down) to the bone = reduce something to a level at which only what is absolutely necessary is left
11. The onset of sth = the beginning of something (especially something bad)
12. Take offence at = offend by
13. Carry the can (for) = take the blame or responsibility for something that is wrong or has not succeeded
14. Sweep sth under the carpet/rug = to hide a problem or try to keep it secret instead of dealing with it

Practice test
1. Emil eventually organised himself and started work.
Emil eventually got ………………………………………………………
2. “That meal would have satisfied a king!” he exclaimed. FIT
……………………………………………………………………………..
3. You shouldn’t take delight in other people’s failures. GLOAT
……………………………………………………………………………..
4. Take care not to spill the milk. MIND
……………………………………………………………………………..
5. The board met secretly to discuss changes in company policy. DOORS
……………………………………………………………………………..
6. I really want an ice cream. DYING
……………………………………………………………………………..
7. Could someone answer my question? THERE
……………………………………………………………………………..
8. It is usual for young children to ask a lot of questions. APT
……………………………………………………………………………..
9. Some people accept that life is full of problems. RESIGNED
……………………………………………………………………………..
10. He makes too many mistakes to suit me. FREQUENT
……………………………………………………………………………..
11. We would always take great care when flying at night. WITS
We always used …………………………………………………………...
12. She was concentrating so hard on her work that she didn’t notice when I came in. WRAPPED
She was so ………………………………………………………………...
13. The price of the house has been reduced as much as possible because the owner needs some money. BONE
The house ………………………………………………………………….
14. The first sign of the disease is blurred vision. ONSET
The ………………………………………………………………………...
15. Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and might be offended by your remarks. OFFENCE
Don’t say anything negative about her hair because ……………………...
16. Although Mura knew he’d be expelled if he took the blame for his friends, he still wouldn’t betray them. CAN
……………………………………………………………………………..
17. The politician was ashamed of his careless mistake and tried to pretend it hadn’t happened. CARPET
……………………………………………………………………………..
 
  • Like
Reactions: anbinhf

Trinh Linh Mai

Học sinh tiến bộ
Thành viên
30 Tháng ba 2021
509
2,354
231
Thanh Hóa
THCS Định Hưng
Practice test
1. Emil eventually organised himself and started work.
Emil eventually got ………………………………………………………
2. “That meal would have satisfied a king!” he exclaimed. FIT
……………………………………………………………………………..
3. You shouldn’t take delight in other people’s failures. GLOAT
……………………………………………………………………………..
4. Take care not to spill the milk. MIND
……………………………………………………………………………..
5. The board met secretly to discuss changes in company policy. DOORS
……………………………………………………………………………..
6. I really want an ice cream. DYING
……………………………………………………………………………..
7. Could someone answer my question? THERE
……………………………………………………………………………..
8. It is usual for young children to ask a lot of questions. APT
……………………………………………………………………………..
9. Some people accept that life is full of problems. RESIGNED
……………………………………………………………………………..
10. He makes too many mistakes to suit me. FREQUENT
……………………………………………………………………………..
11. We would always take great care when flying at night. WITS
We always used …………………………………………………………...
12. She was concentrating so hard on her work that she didn’t notice when I came in. WRAPPED
She was so ………………………………………………………………...
13. The price of the house has been reduced as much as possible because the owner needs some money. BONE
The house ………………………………………………………………….
14. The first sign of the disease is blurred vision. ONSET
The ………………………………………………………………………...
15. Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and might be offended by your remarks. OFFENCE
Don’t say anything negative about her hair because ……………………...
16. Although Mura knew he’d be expelled if he took the blame for his friends, he still wouldn’t betray them. CAN
……………………………………………………………………………..
17. The politician was ashamed of his careless mistake and tried to pretend it hadn’t happened. CARPET

1. Emil eventually organised himself and started work.
Emil eventually got his act together and started work
2. “That meal would have satisfied a king!” he exclaimed. FIT
"That meal was fit for a king!" he exclaimed.
3. You shouldn’t take delight in other people’s failures. GLOAT
You should not gloat over other people's failure.
4. Take care not to spill the milk. MIND
Mind you don't spill the milk.
5. The board met secretly to discuss changes in company policy. DOORS
The board met behind close doors to discuss changes in company policy.
6. I really want an ice cream. DYING
I am dying for an ice-cream
7. Could someone answer my question? THERE
Is there anybody to answer my question?
8. It is usual for young children to ask a lot of questions. APT
Young children are apt to ask a lot of questions
9. Some people accept that life is full of problems. RESIGNED
Some people are resigned to life being full of problems
10. He makes too many mistakes to suit me. FREQUENT
His mistakes are too frequent for him to be considered for promotion
11. We would always take great care when flying at night. WITS
We always used to keep our wits about us when flying at night
12. She was concentrating so hard on her work that she didn’t notice when I came in. WRAPPED
She was so wrapped up in her work that she didn't notice when I came in
13. The price of the house has been reduced as much as possible because the owner needs some money. BONE
The house has been cut to the bone because the owner needs some money
14. The first sign of the disease is blurred vision. ONSET
The onset of the disease is blurred vision
15. Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and might be offended by your remarks. OFFENCE
Don’t say anything negative about her hair because she's very sensitive and might take offence at your remarks.
 
  • Like
Reactions: anbinhf and S I M O

anbinhf

Học sinh tiêu biểu
Thành viên
9 Tháng ba 2020
1,207
10,850
766
19
Nghệ An
Trường THCS Quỳnh Hồng
[12092021] Number 11
1. Get one’s act together = to begin to organize things in a more effective way
2. Be fit for = something that is fit for purpose is good enough to do the job it was designed to do
3. Gloat about/over = to be glad that something unfortunate has happened to someone else
4. Behind closed doors = hidden or kept secret from the public
5. Be dying for/to do sth = to be extremely eager to have or do something
6. Be apt to v = to have a tendency to do something
7. Resign to = To accept that one must do, undertake, or endure something
8. Have/keep (one's) wits about (one) = alert and ready to take action in a difficult or new situation
9. Wrap up in = very interested in sth
10. Cut/pare/trim (down) to the bone = reduce something to a level at which only what is absolutely necessary is left
11. The onset of sth = the beginning of something (especially something bad)
12. Take offence at = offend by
13. Carry the can (for) = take the blame or responsibility for something that is wrong or has not succeeded
14. Sweep sth under the carpet/rug = to hide a problem or try to keep it secret instead of dealing with it

Practice test
1. Emil eventually organised himself and started work.
Emil eventually got ………………………………………………………
2. “That meal would have satisfied a king!” he exclaimed. FIT
……………………………………………………………………………..
3. You shouldn’t take delight in other people’s failures. GLOAT
……………………………………………………………………………..
4. Take care not to spill the milk. MIND
……………………………………………………………………………..
5. The board met secretly to discuss changes in company policy. DOORS
……………………………………………………………………………..
6. I really want an ice cream. DYING
……………………………………………………………………………..
7. Could someone answer my question? THERE
……………………………………………………………………………..
8. It is usual for young children to ask a lot of questions. APT
……………………………………………………………………………..
9. Some people accept that life is full of problems. RESIGNED
……………………………………………………………………………..
10. He makes too many mistakes to suit me. FREQUENT
……………………………………………………………………………..
11. We would always take great care when flying at night. WITS
We always used …………………………………………………………...
12. She was concentrating so hard on her work that she didn’t notice when I came in. WRAPPED
She was so ………………………………………………………………...
13. The price of the house has been reduced as much as possible because the owner needs some money. BONE
The house ………………………………………………………………….
14. The first sign of the disease is blurred vision. ONSET
The ………………………………………………………………………...
15. Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and might be offended by your remarks. OFFENCE
Don’t say anything negative about her hair because ……………………...
16. Although Mura knew he’d be expelled if he took the blame for his friends, he still wouldn’t betray them. CAN
……………………………………………………………………………..
17. The politician was ashamed of his careless mistake and tried to pretend it hadn’t happened. CARPET
……………………………………………………………………………..
1. Emil eventually organised himself and started work.
Emil eventually got hisn act together and started work
2. “That meal would have satisfied a king!” he exclaimed. FIT
“That meal was fit for a king” he exclaimed.
3. You shouldn’t take delight in other people’s failures. GLOAT
You shouldn’t gloat about/over other people’s failures
4. Take care not to spill the milk. MIND
Mind you don’t spill the milk
5. The board met secretly to discuss changes in company policy. DOORS
The board met behind closed doors to discuss changes in company policy.
6. I really want an ice cream. DYING
I am be dying for an ice cream
7. Could someone answer my question? THERE
Is there anybody answer my question?
8. It is usual for young children to ask a lot of questions. APT
Young children are apt to ask a lot of questions
9. Some people accept that life is full of problems. RESIGNED
Some people are resigned to life being full of problems
10. He makes too many mistakes to suit me. FREQUENT
He makes mistakes frequently to suit me
11. We would always take great care when flying at night. WITS
We always used to have/keep wits about us when flying at night.
12. She was concentrating so hard on her work that she didn’t notice when I came in. WRAPPED
She was so wrapped up in her work that she didn’t notice when I came in.
13. The price of the house has been reduced as much as possible because the owner needs some money. BONE
The house has been cut down to the bone because the owner needs some money.
14. The first sign of the disease is blurred vision. ONSET
The onset of the disease is blurred vision.
15. Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and might be offended by your remarks. OFFENCE
Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and take offence at your remarks
17. The politician was ashamed of his careless mistake and tried to pretend it hadn’t happened. CARPET
The politician was ashamed of his careless mistake and tried to sweep it under the carpet
 

Kiều Anh.

Cựu TMod Địa
Thành viên
30 Tháng mười hai 2020
1,208
5,418
511
Hà Nội❤️
Hà Nội
..................
1. Emil eventually got hisn act together and started work
2. “That meal was fit for a king” he exclaimed.
3. You shouldn’t gloat about/over other people’s failures
4. Mind you don’t spill the milk
5. The board met behind closed doors to discuss changes in company policy.
6. I am be dying for an ice cream
7.Is there anybody answer my question?
8. Young children are apt to ask a lot of questions
9. Some people are resigned to life being full of problems
10. He makes mistakes frequently to suit me
11. We always used to have/keep wits about us when flying at night.
12. She was so wrapped up in her work that she didn’t notice when I came in.
13. The house has been cut down to the bone because the owner needs some money.
14. The onset of the disease is blurred vision.
15. Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and take offence at your remarks
17.The politician was ashamed of his careless mistake and tried to sweep it under the carpet
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
1. Emil eventually organised himself and started work.
Emil eventually got his act together and started work
2. “That meal would have satisfied a king!” he exclaimed. FIT
"That meal was fit for a king!" he exclaimed.
3. You shouldn’t take delight in other people’s failures. GLOAT
You should not gloat over other people's failures.
4. Take care not to spill the milk. MIND
Mind you don't spill the milk.
5. The board met secretly to discuss changes in company policy. DOORS
The board met behind closed doors to discuss changes in company policy.
6. I really want an ice cream. DYING
I am dying for an ice-cream
7. Could someone answer my question? THERE
Is there anybody to answer my question?
8. It is usual for young children to ask a lot of questions. APT
Young children are apt to ask a lot of questions
9. Some people accept that life is full of problems. RESIGNED
Some people are resigned to life being full of problems
10. He makes too many mistakes to suit me. FREQUENT
His mistakes are too frequent for him to be considered for promotion
11. We would always take great care when flying at night. WITS
We always used to keep our wits about us when flying at night
12. She was concentrating so hard on her work that she didn’t notice when I came in. WRAPPED
She was so wrapped up in her work that she didn't notice when I came in
13. The price of the house has been reduced as much as possible because the owner needs some money. BONE
The house has been cut to the bone because the owner needs some money
14. The first sign of the disease is blurred vision. ONSET
The onset of the disease is blurred vision
15. Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and might be offended by your remarks. OFFENCE
Don’t say anything negative about her hair because she's very sensitive and might take offence at your remarks.
14/17

1. Emil eventually organised himself and started work.
Emil eventually got his act together and started work
2. “That meal would have satisfied a king!” he exclaimed. FIT
“That meal was fit for a king” he exclaimed.
3. You shouldn’t take delight in other people’s failures. GLOAT
You shouldn’t gloat about/over other people’s failures
4. Take care not to spill the milk. MIND
Mind you don’t spill the milk
5. The board met secretly to discuss changes in company policy. DOORS
The board met behind closed doors to discuss changes in company policy.
6. I really want an ice cream. DYING
I am be dying for an ice cream
7. Could someone answer my question? THERE
Is there anybody answer my question?
8. It is usual for young children to ask a lot of questions. APT
Young children are apt to ask a lot of questions
9. Some people accept that life is full of problems. RESIGNED
Some people are resigned to life being full of problems
10. He makes too many mistakes to suit me. FREQUENT
He makes mistakes frequently to suit me (sai nghĩa)
11. We would always take great care when flying at night. WITS
We always used to have/keep wits about us when flying at night.
12. She was concentrating so hard on her work that she didn’t notice when I came in. WRAPPED
She was so wrapped up in her work that she didn’t notice when I came in.
13. The price of the house has been reduced as much as possible because the owner needs some money. BONE
The house has been cut down to the bone because the owner needs some money.
14. The first sign of the disease is blurred vision. ONSET
The onset of the disease is blurred vision.
15. Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and might be offended by your remarks. OFFENCE
Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and might take offence at your remarks
17. The politician was ashamed of his careless mistake and tried to pretend it hadn’t happened. CARPET
The politician was ashamed of his careless mistake and tried to sweep it under the carpet
14/17

1. Emil eventually got hisn act together and started work
2. “That meal was fit for a king” he exclaimed.
3. You shouldn’t gloat about/over other people’s failures
4. Mind you don’t spill the milk
5. The board met behind closed doors to discuss changes in company policy.

6. I am be dying for an ice cream
7.Is there anybody answer my question?

8. Young children are apt to ask a lot of questions
9. Some people are resigned to life being full of problems

10. He makes mistakes frequently to suit me
11. We always used to have/keep wits about us when flying at night.
12. She was so wrapped up in her work that she didn’t notice when I came in.
13. The house has been cut down to the bone because the owner needs some money.
14. The onset of the disease is blurred vision.
15. Don’t say anything negative about her hair because she’s very sensitive and
might take offence at your remarks
17.The politician was ashamed of his careless mistake and tried to sweep it under the carpet
14/17 (Bạn nên tự làm bài nhé, mình thấy bài bạn giống hệt bài của Trần Hoàng Hạ Đan á)

Cảm ơn ba bạn đã làm bài tập lần này. Các bạn xem lại phần tô đỏ nhé. Phần nào không đỏ thì viết như các bạn vẫn ok. Sau đây là đáp án tham khảo

Key for number 11
1. His act together and started work.
2. “That meal was fit for a king” he exclaimed.
3. You shouldn’t gloat over other people’s failures.
4. Mind you don’t spill the milk.
5. The board met behind closed doors in order to discuss changes in company policy.
6. I’m dying for an ice cream.
7. Is there anybody who could answer my questions?
8. Young children are apt to ask a lot of questions.
9. Some people are resigned to the fact that life is full of problems.
10. His mistakes are too frequent to suit me.
11. To have our wits about us when flying at night
12. Wrapped up in her work that she didn’t notice when I came in
13. Has been cut to the bone because the owner needs some money
14. The onset of the disease is (shown by) blurred vision.
15. She’s very sensitive and might take offence at your remarks
16. Although Mura knew he’d be expelled if he carried the can for his friends, he still wouldn’t betray them.
17. The politician was ashamed of his careless mistake and tried to sweep it under the carpet.
 
  • Like
Reactions: Kiều Anh.

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
[16092021] Number 12
1. Have a chip on one’s shoulder = to seem angry all the time (because you think you have been treated unfairly or feel you are not as good as other people)
2. Be/get hot under the collar = embarrassed or angry about something
3. Make/get sb’s hackles rise/up = raise sb’s hackles = to annoy someone
4. Cast one’s mind back (to) = try to recall something
5. Have/take shufti at sth/sb = have a (quick) look (at somebody/something)
6. Beyond/within the realms of possibility = impossible/possible
7. Not have the faintest idea about = have no knowledge or understanding about something
8. Take turns (to) = lần lượt
9. (Be) the height of sth = the pinnacle(đỉnh) of something; the highest level of something
10. Weigh up the pros and cons = cân nhắc ưu nhược điểm
11. Fend for (oneself) = to take care of and provide for oneself without depending on anyone else
12. Be in two minds = to be unable to decide about something
13. Mind-boggling = dị thường, không thể tin được

Practice test
1. Phil has felt resentful since his schooldays because he wasn't on the football team. SHOULDER
……………………………………………………………………………..
2. Ronald got upset when he realized that his car had a flat tire. COLLAR
……………………………………………………………………………..
3. I tried to remember what has happened all those years before. CAST
……………………………………………………………………………..
4. Taxi drivers in this city make me mad! They’re so rude and obnoxious. HACKLES
……………………………………………………………………………..
5. No one stands a chance of beating Mansell in this year’s championship. FOREGONE
……………………………………………………………………………..
6. She is so curious about the pocket she catches a glimpse of it. SHUFTI
Overcome …………………………………………………………………
7. Despite having difficulties in early stage, he is unlikely to be reluctant to do the job. REALMS
Teething problems ……………………………………………………………
8. I really don’t know what you’re talking about. FAINTEST
……………………………………………………………………………..
9. The main focus of the plot is the adventures of two teenagers. CENTRED
……………………………………………………………………………..
10. I am constantly amused by Rose’s ridiculous ideas. SOURCE
……………………………………………………………………………..
11. We agreed that each of us would do the washing-up on alternate day. TURNS
……………………………………………………………………………..
12. You couldn’t do anything more stupid than to give up your job now. HEIGHT
……………………………………………………………………………..
13. I’ve considered the advantages and disadvantages and I’ve decided not to go. WEIGHED
……………………………………………………………………………..
14. When she left home, she had to do everything on her own. FEND
……………………………………………………………………………..
15. I was not sure whether to go with him or not. MINDS
……………………………………………………………………………..
16. The amount that international footballers get paid is quite amazing. MIND-BOGGLING
……………………………………………………………………………..
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Quang Đức !
Top Bottom