Học nhóm Tiếng Anh(11)

Status
Không mở trả lời sau này.
T

thuyljnh

Ok

I don't have opinion , but i feel unhappy and i think it isn't suitable.
you can do everything, which you want

yes , i think it isn't suitable ,too .But all learn class program 11 like us .
mình thì sao cũng đc mà tùy các bạn hết :D

Xin chào, xin chào~ :Rabbit34
Ghé xem một số nội dung tâm đắc của team Anh chúng mình nhé
[Hướng dẫn] Tìm kiếm nội dung box Ngoại Ngữ
[Chia sẻ] Kinh nghiệm ôn thi HSG tỉnh và đỗ trường chuyên Anh
Luyện từ vựng và ngữ pháp nâng cao | Ôn Chuyên và HSG Tỉnh
[TIPs] Bài tập viết lại câu (Rewrite the sentences)
Luyện tập phrasal verbs
[Tổng hợp] Study Idioms
[Chia sẻ] 33 cách trở thành "chiến thần" trong phòng thi IELTS
Reading made easy
[Tổng hợp] Hướng dẫn viết luận theo chủ đề
How to write right
Academic vocabulary used in essays
Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Last edited by a moderator:
T

thuylinh_1101

Ok

I don't have opinion , but i feel unhappy and i think it isn't suitable.
you can do everything, which you want

her` what do you mean?? =.=
i'am in 12 class =.=
if you can so what I can't?? and anyone else???
if my E not good I will take part in any group what can make my E better
I think E not same as Math, chemistry or physics, I see in E the grammar, new word, tenses ..... and something like that. So why can't he learn with our group????
=.=
 
C

conech123

her` what do you mean?? =.=
i'am in 12 class =.=
if you can so what I can't?? and anyone else???
if my E not good I will take part in any group what can make my E better
I think E not same as Math, chemistry or physics, I see in E the grammar, new word, tenses ..... and something like that. So why can't he learn with our group????
=.=

I don't know =.=
yesterday , you don't learn this group , why ?
ok , I said that : " I don't have opinion and I only think it is not suitable" Do you know ?
I feel not good , you are my friend , really
you can do as you like
ok
every thing can take part in this group , but we only learn program 11 , if all feel ok, all can do
 
M

messitorres9

Học kém AV nhưng vẫn tham gia, nếu có ai ngăn cản thì messitorres9 này vẫn lao đến( vì thế cho me học AV với nha)
Đề nghị bạn thuyljnh( mình hâm mộ bạn với câu chuyện chàng hotboy và nàng mí lận lém đó) add nik ducquan_thekop_20 ngay nha, thank bạn 1 phát.
 
T

thuyljnh

I don't know =.=
yesterday , you don't learn this group , why ?
ok , I said that : " I don't have opinion and I only think it is not suitable" Do you know ?
I feel not good , you are my friend , really
you can do as you like
ok
every thing can take part in this group , but we only learn program 11 , if all feel ok, all can do
I agree with your opinions .
Tất cả đăng ký là phải học . Chúng ta bắt đầu học tối thứ 3
 
T

thuylinh_1101

I agree with your opinions .
Tất cả đăng ký là phải học . Chúng ta bắt đầu học tối thứ 3

like I say, My E not good so I don't think I can do this ex T___T
I say E not bad because I always listen E music and reproduce the sound of singer hix
I just know a little E and about grammar and tenses.......@___@ believing me @__@ i'm stupid Y___Y
so I just see and remeber which U done to make my E better :D
 
T

thuyljnh

like I say, My E not good so I don't think I can do this ex T___T
I say E not bad because I always listen E music and reproduce the sound of singer hix
I just know a little E and about grammar and tenses.......@___@ believing me @__@ i'm stupid Y___Y
so I just see and remeber which U done to make my E better :D

ok . But i think you learn
English better than me . Can you help me ?
 
C

conech123

like I say, My E not good so I don't think I can do this ex T___T
I say E not bad because I always listen E music and reproduce the sound of singer hix
I just know a little E and about grammar and tenses.......@___@ believing me @__@ i'm stupid Y___Y
so I just see and remeber which U done to make my E better :D

híhí , honey :x
i think you should do that exercises , because it is good for you to improve your knowledge :D
good luck
hjx , however my E is not really good
i'm careless :(
 
S

silvery21

mấy bạn cho bài tiếp đi

tớ tham gia học lun

tên: Oanh
lớp 11

tớ thấy cho các mem lớp dưới học cũng được chứ
chương trình học ko # mấy
 
3

3736933

cho tui tham gia học nhóm với nha! học một mình chắc không vui bằng học cùng các bạn
 
T

thuyljnh

đăng ký cũng đc thui nhưng cái you nhìn ại mẫu đăng ký đy nhá . Phải có y/h hẳn hoi để mình còn báo ngày học
Thân!
 
Status
Không mở trả lời sau này.
Top Bottom