English THCS Fill the gaps with the words

Trẩn Ngọc Thảo Linh

Học sinh chăm học
Thành viên
17 Tháng năm 2020
199
431
51
15
Hà Tĩnh
THCS Lê Bình
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Giup em với ạ
1. We should know how to use... features within Skype
2. Skype can be a wonderful ... to expand learning situations through voice, text and video sessions
3. A social network helps people find and connect with their.....
4. I think '' Likes '' and nice comments on Facebook are... feedback
5. You should take ... for your own safety when you take part in social networks.
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,343
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Giup em với ạ
1. We should know how to use... features within Skype
2. Skype can be a wonderful ... to expand learning situations through voice, text and video sessions
3. A social network helps people find and connect with their.....
4. I think '' Likes '' and nice comments on Facebook are... feedback
5. You should take ... for your own safety when you take part in social networks.
Trẩn Ngọc Thảo LinhTham khảo dự đoán của mình
1. We should know how to use ..lastest = mới nhất. features within Skype
2. Skype can be a wonderful .way = cách / application = ứng dụng.. to expand learning situations through voice, text and video sessions
3. A social network helps people find and connect with their ..friends = bạn bè...
4. I think '' Likes '' and nice comments on Facebook are .positive = tích cực.. feedback
5. You should take .???.. for your own safety when you take part in social networks.

Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Sửa lỗi sai - How to debug
[Dịch thuật] Word order
Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom