English THPT Writing

Hien Dang

Cựu Mod tiếng Anh
Thành viên
2 Tháng chín 2021
836
1
858
136
21
Nam Định
NEU
Dương Nguyễn ht1. Roger is now in charge of the whole sales department.
in charge of: đảm nhiệm việc gì
2. We can please hurry, time is short.
3. The chances are that the board of directors will choose Derek rather than Neil.
4. Please see to it that this never happens again or there will be trouble.
see to sth: deal with sth
5. Ray got promotion on the strength of his good work record.
on the strength of sth: dựa vào cái gì

Chúc bạn học tốt!
 
  • Like
Reactions: Dương Nguyễn ht

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Dương Nguyễn ht1 is now in charge of = chịu trách nhiệm the whole sales department.
2 are running short of/ on time = sắp hết thời gian, so can we please hurry?
3 chances are = điều gì có khả năng xảy ra (tuy nhiên không chắc chắn) that the board of directors will choose D rather than N
4 câu này mình kiếm được cụm see to nhưng chưa biết nên cấu tạo như thế nào
5 got promotion on the strength of = on the basis his good work record.

Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Sửa lỗi sai - How to debug
[Dịch thuật] Word order

Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
  • Like
Reactions: Dương Nguyễn ht
Top Bottom