English THCS Word Formation: Fill in the each gap with the most correct forms of the block word on the right.

Song_Ngu_123

Học sinh chăm học
Thành viên
20 Tháng chín 2021
359
200
76
Hà Nam
THCS Trần Phú
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Word Formation: Fill in the each gap with the most correct forms of the block word on the right.
1 Parents are always proud of their children’s ....................... ACHIEVE
2. The extinction of a species is its ....................from the Earth forever. APPEAR
3. Cinema in Britain is undergoing a revival of ........... POPULAR
4. The Italians are said to be the most .................... people in Europe PASSION
5. She went on working in spite of strong........................from many parents. OPPOSE
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Word Formation: Fill in the each gap with the most correct forms of the block word on the right.
1 Parents are always proud of their children’s ....................... ACHIEVE
2. The extinction of a species is its ....................from the Earth forever. APPEAR
3. Cinema in Britain is undergoing a revival of ........... POPULAR
4. The Italians are said to be the most .................... people in Europe PASSION
5. She went on working in spite of strong........................from many parents. OPPOSE
1 Parents are always proud of their children’s ....................... ACHIEVEments = thành tựu
2. The extinction of a species is its ....................from the Earth forever. disAPPEARance = sự biến mất
3. Cinema in Britain is undergoing a revival of ........... POPULARity = sự phổ biến
4. The Italians are said to be the most .................... people in Europe PASSIONate = đầy nhiệt tình, cảm xúc
5. She went on working in spite of strong........................from many parents. OPPOSition = strong disagreement

Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Thành ngữ
[Dịch thuật] Word order


Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom