Westlife ->>> The Best Boyband

Status
Không mở trả lời sau này.
A

anh_anh_1321

ai mà biết đc
để tui hỏi cho ;))
lúc nào brian bán vé thì tui mua dùm cho
nhưng nếu ko có thì chịu bó tay đấy nhé ;))
 
T

trang14

If I let you go

[MUSIC]http://stream2.nctmail.com/a20444c8fa8a2568fc971e21913d5214/4abc2dcf/NhacCuaTui75/If%20I%20let%20you%20go%20-%20Westlife%20%5BNCT%2008633873047912031250%5D.mp3[/MUSIC]
 
R

rooney_cool

HEY! WHATEVER
:khi (34)::khi (34)::khi (34)::khi (34)::khi (77)::khi (34)::khi (34)::khi (34)::khi (34):


[MUSIC]http://static.mp3.zing.vn/skins/default/flash/player/mp3Player_skin3.swf?xmlurl=http://mp3.zing.vn/blog/?OC82My84NjM0MWM4MTRmOTE1OWRiMWNjYzAyZjk5NzNhNDdhNS5cUIbaBmUsICDN8SGV5IFdoYXRldmVyfFdlmUsIC3RsaWZlfHRydWU[/MUSIC]​
 
Last edited by a moderator:
R

rooney_cool

"Hey Whatever"

[Bryan:]
Well I can't control the universe
Cause I'm only a man
And I've been reading the papers
But they won't tell me who I am

[Shane:]
If you really need a new philosophy
Well there's one that makes sense
The one I profess but I say

[Chorus: (All)]
Hey whatever
Let your beauty come alive
Let your colour fill the sky
And say whatever
Why don't you liberate your mind
Let your colour fill the sky

[Shane:]
All the world's a waiting room
And we're standing in line
For the answers to the question
"What makes this fine?"

[Mark:]
Don't let them change your story
Won't let them change your song
Don't let the gurus and philosophers lead you on
Ahh...

[Chorus]

[Mark:]
Wooo!
It's like taking a seat at the roulette table
Just spinning the wheel
Good or bad just take what comes
Don't change how you feel
Youre a champion of science
Or are y'just some freak show's fool
What can not be proved, no no
Can still be true
And I say
[Chorus]

Ahhh...
Heeey whatever
 
A

anh_anh_1321

thật ra mà nói thì bài này ko hay
giai điệu cứ ầm ầm nghe choi tai lắm
nhưng ko sao, chỉ cần của westlife là thích rồi
 
C

chichi_huahua

hehe! có bài ni hay nè!
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-zPCLDQ_WQY&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-zPCLDQ_WQY&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
A

anh_anh_1321

10 years of westlife

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UtQbNs5RzM4&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UtQbNs5RzM4&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]​
 
R

rooney_cool

Brian ký tặng các fan hâm mộ VN!

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/bsLU0aq3gik&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/bsLU0aq3gik&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]​
 
A

anh_anh_1321

Brian McFadden đến Việt Nam
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AcmK-oZPEYA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AcmK-oZPEYA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]​
 
A

anh_anh_1321

Brian McFadden comes to HaNoi

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UYmYH4zzRns&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UYmYH4zzRns&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
A

anh_anh_1321

[HOT] Brian biểu diễn ở Việt Nam

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jKIFqQT92aI&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jKIFqQT92aI&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
A

anh_anh_1321

Brian McFadden & Paul Freeman in Vietnam

Brian McFadden & Paul Freeman in Vietnam

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/51RgBn7KMpU&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/51RgBn7KMpU&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
R

rooney_cool

Tuyệt hay đây! Cao trào ở đoạn cuối
You Must Have Had A Broken Heart

[MUSIC]http://static.mp3.zing.vn/skins/default/flash/player/mp3Player_skin7.swf?xmlurl=http://mp3.zing.vn/blog/?Ni84OC82ODhkNmFhNTFkNzRjNGZjMTU3ZGVlMjRiN2EwYzE2My5cUIbaBmUsICDN8WW91IE11mUsIC3QgSGF2ZSBIYWQgQSBCmUsICm9rZW4gSGVhmUsICnR8V2VzdGxpZmV8dHJ1ZQ[/MUSIC]

The way you say the things you do
The softness of the words you choose
The times that you can read my mind
And take my worries out of sight

Your fingers touching on my lips
And say a kiss is still a kiss
And when you look at me I see
I see the pain that you had to feel

You must've had a broken heart, to love me the way do
Must've been so torn apart, I can see it when I look at you
All the meaning that is in your eyes, the love you give will never die
And I knew right from the start, you must've had a broken heart

You seem to have that certain smile
I can't forget after a while
The day you walked into the room
At once I knew the hurt that you'd been through

Sometimes when its late at night and I see your face in the fire light
Showing all the love you have for me, well I love you as much

Sometimes, sometimes
Must've had a broken heart
Yeah
All the meaning that is in your eyes, the love u give will never die
And I knew right from the start, you must've had a broken heart
Sometimes.....
 
Status
Không mở trả lời sau này.
Top Bottom