English THCS rewrite

Bạch Tử Phong

Học sinh
Thành viên
18 Tháng mười 2020
42
47
21
Hà Nam
THPT CHUYÊN BIÊN HÒA và TRẦN PHÚ
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. He admits he is not one of the important members of the organization
COG ……………………………………………………………………………………..
2. The increasing popularity of opera has been a great boom to the music industry
FROM ……………………………………………………………………………………..
3. He always makes everything look so difficult
WEATHER ……………………………………………………………………………………..
4. They were married last year
MAN ……………………………………………………………………………………..
5. They have discovered some interesting new information
LIGHT ……………………………………………………………………………………..
6. Were you at all worried about moving to London?
MISGIVINGS ……………………………………………………………………………………..
7. The houses that were very close to the blast were badly damaged
IMMEDIATE ……………………………………………………………………………………..
8. Your attitude will have to change if you want to succeed
LEAF ……………………………………………………………………………………..
9. Many people nowadays find it increasingly difficult to exist on the money they earn
ENDS ……………………………………………………………………………………..
10. It was hard not to start laughing when he started to dance
FACE ……………………………………………………………………………………..
11. I was greatly influenced by the lifestyle of my mother
IMPACT ……………………………………………………………………………………..
12. It is only a short walk from my house to the office
HANDY ……………………………………………………………………………………..
13. A lot more people are buying automatic cars these days
DEMAND …………………………………………………………………………………….
 
  • Love
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
1. He admits he is not one of the important members of the organization
COG ……………………………………………………………………………………..
2. The increasing popularity of opera has been a great boom to the music industry
FROM ……………………………………………………………………………………..
3. He always makes everything look so difficult
WEATHER ……………………………………………………………………………………..
4. They were married last year
MAN ……………………………………………………………………………………..
5. They have discovered some interesting new information
LIGHT ……………………………………………………………………………………..
6. Were you at all worried about moving to London?
MISGIVINGS ……………………………………………………………………………………..
7. The houses that were very close to the blast were badly damaged
IMMEDIATE ……………………………………………………………………………………..
8. Your attitude will have to change if you want to succeed
LEAF ……………………………………………………………………………………..
9. Many people nowadays find it increasingly difficult to exist on the money they earn
ENDS ……………………………………………………………………………………..
10. It was hard not to start laughing when he started to dance
FACE ……………………………………………………………………………………..
11. I was greatly influenced by the lifestyle of my mother
IMPACT ……………………………………………………………………………………..
12. It is only a short walk from my house to the office
HANDY ……………………………………………………………………………………..
13. A lot more people are buying automatic cars these days
DEMAND …………………………………………………………………………………….

1. He admits he is not one of the important members of the organization
COG ………………He admits he is a cog in the machine = phần nhỏ nhặt……………………………………………………………………..
2. The increasing popularity of opera has been a great boom to the music industry
FROM ……………………………………………………………………………………..
3. He always makes everything look so difficult
WEATHER …………………………He always makes heavy weather of = tạo khó khăn không cần thiết khi làm cái gì everything…………………………………………………………..
4. They were married last year
MAN …………………………They became man and wife = cưới last year…………………………………………………………..
5. They have discovered some interesting new information
LIGHT ………Some interesting new information has come to light = được phát hiện……………………………………………………………………………..
6. Were you at all worried about moving to London?
MISGIVINGS …………………Did you have any misgivings = cảm giác lo lắng about moving to London?…………………………………………………………………..
7. The houses that were very close to the blast were badly damaged
IMMEDIATE ………………The houses in the immediate vicinity of = ở nơi gần cái gì the blast were badly damaged……………………………………………………………………..
8. Your attitude will have to change if you want to succeed
LEAF …………………You will have to turn over a new leaf = thay đổi if you want to succeed…………………………………………………………………..
9. Many people nowadays find it increasingly difficult to exist on the money they earn
ENDS ……………………………………Many people nowadays find it increasingly difficult to make ends meet = đủ sống………………………………………………..
10. It was hard not to start laughing when he started to dance
FACE ……………It was hard to keep a straight face = không cười, nghiêm túc when he started to dance………………………………………………………………………..
11. I was greatly influenced by the lifestyle of my mother
IMPACT ……………My mother's lifestyle had a great impact on = ảnh hưởng nhiều me………………………………………………………………………..
12. It is only a short walk from my house to the office
HANDY ………………My house is handy for = gần the station……………………………………………………………………..
13. A lot more people are buying automatic cars these days
DEMAND ……………………There is a increasing demand for automatic cars these days……………………………………………………………….


Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Sửa lỗi sai - How to debug
[Dịch thuật] Word order

Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh

NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom