Nhạc quốc tế

  • Thread starter ranmorishinichi
  • Ngày gửi
  • Replies 142
  • Views 23,567

R

ranmorishinichi

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Tớ mở topic này để mọi người có thể vào đây cùng chia sẻ những bài hát quốc tế mà mình ưa thích với người khác nhé :khi (176)::khi (176):
Mở hàng nè :khi (4):
[YOUTUBE]Hs0HELcUYUY[/YOUTUBE]

=> Kết bài này vì lời + nhạc rất hay,với cả anh ca sĩ Handsome nữa :khi (58)::khi (196):
 
A

azuredragonzx

font bác chủ dùng k xài đc với unicode đâu :D
bài nhạc ưa thích thì có vẻ hơi nhiều quá :) random ra 1 bài vậy :D

[YOUTUBE]h8Hgp150Eno[/YOUTUBE]​
 
G

giaosu_fanting_thientai

[YOUTUBE]GqxZMlHknEk[/YOUTUBE]

Nhạc Âu Mĩ, vote vote
29.jpg
 
R

ranmorishinichi

[YOUTUBE]nDOvlW3o10Q[/YOUTUBE]
=> Còn bài này thì sao ;))
Đáng nghe mà :D, mặc dù nó cũng lâu rồi :))
 
C

co_chu_nko

lovers concerto

[YOUTUBE]Bchk9a0OblU[/YOUTUBE]
How gentle is the rain
that falls softly on the meadow
Birds high up on the trees
serenade the clouds with their melodies
Oh
See there beyond the hill
the bright colors of the rainbow
some magic from above
Made this day for us
just to fall in love
You'll hold me in your arms
and say once again you'll love me
And that your love is true
everything will be just as wonderful
Now
I belong to you
from this day until forever
Just love me tenderly
and I'll give to you every part of me
Oh
Don't ever make me cry
through long lonely nights without us
Be always true to me
Keep this day in your heart eternally
You hoid me in your arms
and say once again you love me
And that your love is true
everything will be just as wonderful

:p:p:p:p:khi (57)::khi (57)::khi::khi:
 
Y

yuper

24+
I Just Had Sex

[YOUTUBE]lQlIhraqL7o&list=PLDA6CFA5761C52331&index=1&feature=plpp_video[/YOUTUBE]
Lyrics:

Sometimes (Oh-oh-ohhh)
Somethi ng beautiful happens in this world (Akon!)
You don't know how to express yourself, so (And Lonely Island!)
You just gotta sing

(Akon)

I just had sex (Ay)
And it felt so good (Felt so good)
A woman let me put my penis inside of her (Her)
I just had se-ay-ee-ex
And I'll never go back (Never go back)
To the not-havin'-sex ways of the past

(Samberg)

Hav e you ever had sex? I have, it felt great (Yeah)
It felt so good when I did it with my penis (Yeah)
A girl let me do it, it literally just happened
Having sex should make a nice man out the meanest

(Jorma Taccone)

Never guess where I just came from, I had sex
If I had to describe the feelin', it was the best
When I had the sex, man, my penis felt great
And I called my parents right after I was done

(Samberg)

Oh, hey, didn't see you there, guess what I just did?
Had sex, undressed, saw her boobies and the rest
(Was sure nice of her to let you do that thing)
Nice of any girl ever (Now sing)

I just had sex (Ay)
And it felt so good (Felt so good)
A woman let me put my penis inside of her (Her)
I wanna tell the world

To be honest, I'm surprised she even wanted me to do it
(Doesn't really make sense) But man, screw it
(I ain't one to argue with a good thing) She could be my wife!

(That good?) The best thirty seconds of my life
I'm so humbled by a girl's ability to let me do her
'Cause honestly, I'd have sex with a pile of manure
With that in mind, a soft, nice-smellin' girl's better
Plus she let me wear my chain and my turtleneck sweaters

So this one's dedicated to them girls
That let us flop around on top of them
If you're near or far, whether short or tall
We wanna thank you all for lettin' us fuck you

She kept lookin' at her watch (Doesn't matter, had sex!)
But I cried the whole time (Doesn't matter, had sex!)
I think she might've been a racist (Doesn't matter, had sex!)l
She put a bag on my head (Still counts!)

I just had sex (Ay)
And my dreams came true (Dreams came true)
So if you had sex in the last thirty minutes
Then you qualified to sing with me

I just had se-e-ex (Everybody sing!)
And it felt so good (We all had sex!)
A woman let me put my penis inside of her
I just had se-ay-ee-ex (I just had sex)
And I'll never go back (Never go back)
To the not-havin'-sex ways of the past



Thêm bài nữa:
F*ck da city up
[YOUTUBE]7SZ_wkqeJKo&list=PLDA6CFA5761C52331&index=2&feature=plpp_video[/YOUTUBE]
 
Last edited by a moderator:
F

freakie_fuckie

24+
I Just Had Sex

[YOUTUBE]lQlIhraqL7o&list=PLDA6CFA5761C52331&index=1&feature=plpp_video[/YOUTUBE]
Lyrics:

Sometimes (Oh-oh-ohhh)
Somethi ng beautiful happens in this world (Akon!)

Thêm bài nữa:
F*ck da city up
[YOUTUBE]7SZ_wkqeJKo&list=PLDA6CFA5761C52331&index=2&feature=plpp_video[/YOUTUBE]



Chả thích Akon lắm 8-| Biến thái ra làm sao ấy :| Được cái làm ăn khá có logic :D
Sắp xếp mấy cái bố cho ra lò thì được cái dây chằng chịt này *Phắc hia*

~> Lonely ~> I wanna fuck you ~> Sexy betch ~> I Just had sex ~> It's not my child 8-}

Vái bạn Akon ba lạy bởi bạn ý nhìn xa và đẻ có kế hoạch khủng khiếp 8-}


Tớ thích mỗi bạn Akon lúc bạn ý ft MJ trong Hold my hand thôi :)


Born to die của Lana Del Rey .

Tớ thích bài này lắm. :p Nghe thử nhé, cô này có môi đẹp và giọng ổn :))



[YOUTUBE]Bag1gUxuU0g&ob=av3e[/YOUTUBE]



@ chủ pic : Jes McN thì có gì mà đẹp trai 8-}
 
R

ranmorishinichi

[YOUTUBE]WfMofcmjxhM[/YOUTUBE]
=>Bài này có nhạc tương đối chậm :D,nghe 1 vài lần thì hay :D.
Còn bài này nghe cũng tạm được
[YOUTUBE]G2WJ6AXnM3Q[/YOUTUBE]
=> Nhưng tớ thích nhất là Westlife :x:x :D
@bạn trên : không đến nỗi là quá đẹp trai,nhưng mà thích nhìn cái vẻ đẹp của mấy ca sĩ hát nhạc Âu Mĩ .
 
S

s0ckvy


If this was a movie - Talor Swift


[YOUTUBE]4Qp3ASQsE5k[/YOUTUBE]


Love you like a love song - Selena Gome and The Scene


[YOUTUBE]9pExWPyNIMk&feature=related[/YOUTUBE]​
 
Y

yuper

Beatbox

By SEIKIN

[YOUTUBE]YW77maSs1mU&feature=g-all-s&context=G2e10405FAAAAAAAAHAA[/YOUTUBE]
.........
.............
...................
..........................
 
L

le_phuong93

Soledad
[YOUTUBE]QOePIxjy3xE[/YOUTUBE]
Bài này cũng khá lâu rồi.
Bài mình thích thì nhiều lắm. chọn lấy một bài vậy.
Thích nghe nhạc US-UK của nhiều ca sĩ nhưng thích nhất là Westlife. mà giờ nhóm đó chia tay nhau rồi. buồn ghê! :(
chủ pic cũng mê truyện tranh conan nhỉ
;)
 
Last edited by a moderator:
R

ranmorishinichi

:D, tớ cũng thích nhất Westlife đấy :D.
[YOUTUBE]ZnOAK04tJhc[/YOUTUBE]
=> mới thuộc được thêm bài này của WL ;)) :x
Chuyện Conan thì là truyện tớ mê nhất ;)) :D
 
A

azuredragonzx

các bé nghe thử bài này xong cho ý kiến nha :))

[YOUTUBE]V1bFr2SWP1I[/YOUTUBE]
 
M

maxqn

[YOUTUBE]lFYBLwb3I84[/YOUTUBE]
There's a calm surrender
To the rush of day
When the heat of the rolling world
Can be turned away

An enchanted moment,
And it sees me through
It's enough for this restless warrior
Just to be with you

And can you feel the love tonight
It is where we are
It's enough for this wide-eyed wanderer
That we've got this far
And can you feel the love tonight
How it's laid to rest?
It's enough to make kings and vagabonds
believe the very best.

There's a time for everyone
If they only learn
That the twisting kaleidoscope
Moves us all in turn

There's a rhyme and reason
To the wild outdoors
When the heart of this starcrossed voyager
Beats in time with yours

And can you feel the love tonight
It is where we are
It's enough for this wide-eyed wanderer
That we've got this far
And can you feel the love tonight
How it's laid to rest?
It's enough to make kings and vagabonds
believe the very best.
It's enough to make kings and vagabonds
believe the very best


Cho t góp vui vs ^^
-----------------------------------------------------------------------------
 
L

le_phuong93

Cry on my shoulder
[YOUTUBE]oUsknM0u02Y&feature=related[/YOUTUBE]
Bài này thì sao nhỉ? đây cũng là một trong những bài mình nghe hoài không chán. :x
@ranmori_shinichikudo: vậy là mình giống nhau hai sở thích rồi. mình cũng mê truyện tranh Conan ghê gớm:D mà lâu lắm rồi bận học không được đọc:(( khi nào thi đại học xong thì phải đọc cho đã mới được 8->
 
K

kid01.bmt

lời bài " Because you live " Tiếng Anh nè:
Staring out at the rain with a heavy heart
It's the end of the world in my mind
Then your voice calls me back like a wake up call
I've been looking for the answer
Somewhere
I couldn't see that it was right there
But now I know what I didn't know

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky

It's alright, I survived, I'm alive again
Cuz of you, made it though every storm
What is life, whats the use if your killed inside
I'm so glad I found an angel
Someone
Who was there when all my hopes fell
I wanna fly, looking in your eyes

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky
Because you live, I live

Because you live there's a reason why
I carry on when I lose the fight
I want to give what you've given me always

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has twice as many stars in the sky

Because you live and breathe
Because you make me believe in myself when nobody else can help
Because you live, girl
My world has everything I need to survive

Because you live, I live, I live

Nhớ thanks nha hjhj
 
Last edited by a moderator:
L

le_phuong93

Untill you[YOUTUBE]58B2RlmU4VA&feature[/YOUTUBE]
tiếp nào...................
 
Last edited by a moderator:
D

dinhphuongthao.0206

MỌI NGƯỜI ƠI NHẠC QUỐC TẾ NÀY :):):) HAY CỰC LUÔN
[YOUTUBE]MH92puu630s&feature=related[/YOUTUBE]
 
Top Bottom