English THCS Match a verb on the left with a suitable item on the right

Tuyết Lan Nguyễn

Học sinh mới
Thành viên
21 Tháng mười 2021
13
13
6
19
Gia Lai
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

. Match a verb on the left with a suitable item on the right. Use each verb and each item once only.
1. fling herself into A. my leg and refuse to let go.
2. fool them into B. our confidence because we trust him.
3. see her into C. an actor by sending him to drama school.
4. sink its teeth into D. believing they will make a lot of money.
5. shock us into E. the office and ask her to wait.
6. take him into F. prison if they cause any more trouble.
7. throw them into G. silence by showing us those terrible pictures.
8. turn him into H. her work with such enthusiasm.
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
. Match a verb on the left with a suitable item on the right. Use each verb and each item once only.
1. fling herself into A. my leg and refuse to let go.
2. fool them into B. our confidence because we trust him.
3. see her into C. an actor by sending him to drama school.
4. sink its teeth into D. believing they will make a lot of money.
5. shock us into E. the office and ask her to wait.
6. take him into F. prison if they cause any more trouble.
7. throw them into G. silence by showing us those terrible pictures.
8. turn him into H. her work with such enthusiasm.

Match a verb on the left with a suitable item on the right. Use each verb and each item once only.
1H. fling herself into = CHÚ TÂM ĐẦY NHIỆT HUYẾT A. my leg and refuse to let go.
2D. fool them into = LỪA B. our confidence because we trust him.
3E. see her into = ĐƯA TỚI C. an actor by sending him to drama school.
4A. sink its teeth into = HOÀN TOÀN THAM GIA D. believing they will make a lot of money.
5G. shock us into = KHIẾN AI SHOCK E. the office and ask her to wait.
6B. take him into confidence = NÓI BÍ MẬT CHO AI F. prison if they cause any more trouble.
7F. throw them into = NÉM VÀO TÙ G. silence by showing us those terrible pictures.
8C. turn him into = BIẾN THÀNH H. her work with such enthusiasm.


Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Ten words a day and some tips for learning
[Dịch thuật] Word order


Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom