English THPT Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s)

MonMS _903

Học sinh mới
Thành viên
16 Tháng chín 2021
42
31
6
19
Hải Phòng
THPT Tiên Lãng
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

giải thích giúp em ạ
Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

1. Though built almost five hundred years ago, the church remained practically intact.
A. in perfection B. in ruins C. in chaos D. in completion
2. Tourists can do and see a lot in Ha Long Bay at a reasonable price.
A. inexpensive B. affordable C. cheap D. exorbitant
3. The major stone sections of the Citadel of the Ho Dynasty remain intact thanks to the unique construction techniques.
A. special B. common C. excellent D. ancient
4. The Imperial Citadel of Thang Long was first built during the Ly Dynasty and then expanded by subsequent dynasties.
A. following B. successive C. preceding D. next
5. Visitors with more abundant travel budgets can enjoy the comfort of five-star hotels and luxury cruise ships.
A. huge B. plentiful C. mean D. tight
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
giải thích giúp em ạ
Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.

1. Though built almost five hundred years ago, the church remained practically intact.
A. in perfection B. in ruins C. in chaos D. in completion
2. Tourists can do and see a lot in Ha Long Bay at a reasonable price.
A. inexpensive B. affordable C. cheap D. exorbitant
3. The major stone sections of the Citadel of the Ho Dynasty remain intact thanks to the unique construction techniques.
A. special B. common C. excellent D. ancient
4. The Imperial Citadel of Thang Long was first built during the Ly Dynasty and then expanded by subsequent dynasties.
A. following B. successive C. preceding D. next
5. Visitors with more abundant travel budgets can enjoy the comfort of five-star hotels and luxury cruise ships.
A. huge B. plentiful C. mean D. tight

Mark the letter A, B, C, or D to indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions.
1. Though built almost five hundred years ago, the church remained practically intact = không hư hại.
A. in perfection B. in ruins = trong tình trạng đổ nát C. in chaos D. in completion
2. Tourists can do and see a lot in Ha Long Bay at a reasonable = hợp lý price.
A. inexpensive B. affordable C. cheap D. exorbitant = cao quá mức
3. The major stone sections of the Citadel of the Ho Dynasty remain intact thanks to the unique = độc đáo construction techniques.
A. special B. common = phổ biến, thông thường C. excellent D. ancient
4. The Imperial Citadel of Thang Long was first built during the Ly Dynasty and then expanded by subsequent = tiếp theo dynasties.
A. following B. successive C. preceding = trước đó D. next
5. Visitors with more abundant = nhiều travel budgets can enjoy the comfort of five-star hotels and luxury cruise ships.
A. huge B. plentiful C. mean D. tight = hẹp, ít

Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Sửa lỗi sai - How to debug
[Dịch thuật] Word order


Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom