Ngoại ngữ IOE

H

hocnguhocdot

anh chị chị ơi! cho em hỏi mấy câu hỏi anh văn lớp 7 này. Em đang cần gấp


1. I left the bike unlocked. L_ _ _ _ _ _ it was still there when I came back.
2. David likes his coffee _ _ _ _ _ _t milk or sugar.
3. We were all waiting for him in the livingroom. He came and set down quietly in the chair _ _ _ _ _ _ _ _ .
4. Adam gave me 50 thousand in c_ _ _ _ _.
5. In t_ _ _l, Jenifer spent almost all night to prepare for her project.
6. Chest p_ _ _ can be a warning signal of heart problems.
7. Cindy has a s_ _ _d reason for acting as she did.
 
Last edited by a moderator:

Vox Minh

Học sinh mới
Thành viên
27 Tháng mười một 2021
1
0
1
22
Trà Vinh
anh chị chị ơi! cho em hỏi mấy câu hỏi anh văn lớp 7 này. Em đang cần gấp


1. I left the bike unlocked. L_ _ _ _ _ _ it was still there when I came back.
2. David likes his coffee _ _ _ _ _ _t milk or sugar.
3. We were all waiting for him in the livingroom. He came and set down quietly in the chair _ _ _ _ _ _ _ _ .
4. Adam gave me 50 thousand in c_ _ _ _ _.
5. In t_ _ _l, Jenifer spent almost all night to prepare for her project.
6. Chest p_ _ _ can be a warning signal of heart problems.
7. Cindy has a s_ _ _d reason for acting as she did.
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
1. I left the bike unlocked. L_ _ _ _ _ _ it was still there when I came back.
2. David likes his coffee _ _ _ _ _ _t milk or sugar.
3. We were all waiting for him in the livingroom. He came and set down quietly in the chair _ _ _ _ _ _ _ _ .
4. Adam gave me 50 thousand in c_ _ _ _ _.
5. In t_ _ _l, Jenifer spent almost all night to prepare for her project.
6. Chest p_ _ _ can be a warning signal of heart problems.
7. Cindy has a s_ _ _d reason for acting as she did.

1. I left the bike unlocked. Lu_ c_ k_ i_ l_ y_ it was still there when I came back. = may mắn thay
2. David likes his coffee w_ i_ t_ h_ o_u _t milk or sugar. = không có
3. We were all waiting for him in the living room. He came and set down quietly in the chair _ _ _ _ _ _ _ _ . ???
4. Adam gave me 50 thousand in ch_a _ n_ g_ e_. = trả lại
5. In to_ t_ a_l, Jenifer spent almost all night to prepare for her project. = tổng
6. Chest pa_i _n _ can be a warning signal of heart problems. = đau ngực
7. Cindy has a s_ _ _d reason for acting as she did. ???

Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Ten words a day and some tips for learning
[Dịch thuật] Word order


Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom