English THCS Give the correct form of the word in brackets.

Song_Ngu_123

Học sinh chăm học
Thành viên
20 Tháng chín 2021
359
200
76
Hà Nam
THCS Trần Phú
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Give the correct form of the word in brackets.
1. This form must have the ……………… of the writer. (sign)
2. You should write a letter of ………… to that institute. (inquire)
3. When I first came here I was really impressed by the ................ of the local residents. ( friend )
4. Jeans made in China are sometimes ................ cheap. (surprise)
5. The cross …… . Christianity. ( symbol )
6. Being caught in the act, the thief had no ……………. but to admit stealing the money. (alter )
7. He didn’t appear to like to see us. He greeted us with a …………… smile. ( constrain )
8. This is an informal meeting, therefore, everyone is ………… dressed. ( casual )
9. He used all his ………….. to force the door open. ( strong )
10. The wind moved …………….. through the trees all the night. ( rest )
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Bạn có thể tham khảo
1. This form must have the ……………… of the writer. (signature = chữ ký)
2. You should write a letter of ………… to that institute. (inquiry = the act of asking for information )
3. When I first came here I was really impressed by the ................ of the local residents. ( friendliness = sự thân thiện)
4. Jeans made in China are sometimes ................ cheap. (surprisingly = bất ngờ)
5. The cross …… . Christianity. ( symbolizes = biểu tượng cho )
6. Being caught in the act, the thief had no ……………. but to admit stealing the money. (alternative = lựa chọn thay thế )
7. He didn’t appear to like to see us. He greeted us with a …………… smile. ( constrained = miễn cưỡng, giả trân )
8. This is an informal meeting, therefore, everyone is ………… dressed. ( casually = bình thường, ko trang trọng )
9. He used all his ………….. to force the door open. ( strength = sức mạnh)
10. The wind moved …………….. through the trees all the night. ( restfully = nhẹ nhàng )

Hiện tại box Anh đang diễn ra dự án ôn thi THPTQG môn Tiếng Anh. Bạn có thể tìm hiểu và tham gia cùng chúng mình
English - Đăng kí NEXT 0.2 - Chinh phục kì thi THPT Quốc gia

Bên cạnh đó, diễn đàn vừa cập nhật và tổng hợp topics học thuật của tất cả các môn học Anh - Sử - Địa - Văn - Hóa - Toán - Sinh - Lý cùng các Hoạt động ngoại khóa khác tại ~> TRỌN BỘ kiến thức học tốt các môn dành cho bạn. Hoàn toàn miễn phí! đấy

Good luck~ :3
 
Last edited:

Nguyễn Hoàng Vân Anh

Học sinh tiến bộ
Thành viên
20 Tháng tám 2021
726
2,730
276
17
Long An
Trường THCS Đông Thành
Give the correct form of the word in brackets.
1. This form must have the ……………… of the writer. (sign)
2. You should write a letter of ………… to that institute. (inquire)
3. When I first came here I was really impressed by the ................ of the local residents. ( friend )
4. Jeans made in China are sometimes ................ cheap. (surprise)
5. The cross …… . Christianity. ( symbol )
6. Being caught in the act, the thief had no ……………. but to admit stealing the money. (alter )
7. He didn’t appear to like to see us. He greeted us with a …………… smile. ( constrain )
8. This is an informal meeting, therefore, everyone is ………… dressed. ( casual )
9. He used all his ………….. to force the door open. ( strong )
10. The wind moved …………….. through the trees all the night. ( rest )
1. This form must have the …signature… of the writer. (sign)
2. You should write a letter of …inquiry… to that institute. (inquire)
3. When I first came here I was really impressed by the ......friendliness.... of the local residents. ( friend )
4. Jeans made in China are sometimes .......surprisingly......... cheap. (surprise)
5. The cross …symbolizes... Christianity. ( symbol )
6. Being caught in the act, the thief had no …alternative... but to admit stealing the money. (alter )
7. He didn’t appear to like to see us. He greeted us with a …constrained… ……… smile. ( constrain )
8. This is an informal meeting, therefore, everyone is ……casually…… dressed. ( casual )
9. He used all his ………strength….. to force the door open. ( strong )
10. The wind moved ………restlessly…….. through the trees all the night. ( rest )
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
10. The wind moved ………restlessly…….. through the trees all the night. ( rest )
mình tra thấy restlessly có nghĩa như này
1. in a way that shows you are unable to stay still or be happy where you are, because you are bored or need a change
2. without resting or sleeping properly
Không thấy nghĩa nào phù hợp như bạn chọn cả, bạn có thể xem lại câu này không?
Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Ten words a day and some tips for learning
[Dịch thuật] Word order

Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn
Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom