English THCS Điền từ

Tú Uyn

Học sinh
Thành viên
31 Tháng bảy 2021
97
62
36
Hà Nam
Trần Phú
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Handwriting is history
Handwriting has been around for about 6,000 years, just a small fraction of the time that humans have been
on this earth, but its effects have beer enormous. Writing doesn’t come naturally to us- ,(1)…………………
seeing and hearing, it must be taugnt.
However, (2)…………………that computers have taken over our world, the need to write anything by
hand is becoming redundant. Some educationalists are, therefore, questioning why schools should teach
joined-up writing at (3)…………………It takes up a lot of teaching time that could otherwise be devoted
(4)…………………keyboard skills. But these experts admit that handwriting (5)………………… indeed have
a presence that is absent in typed prose.
Many of us rebel (6)…………………the radical idea of abandoning writing by hand because we think that
our personal identity shines through in our handwriting. It allows self-expression to grow and is regarded by
many (7)…………………the mark of a civilised society. So, are we really ready to enter a world
(8)………………… the artistic flow of handwritten script might be about to disappear?
Giúp mik vs!!! Mik đang cần gấp !!!Tks
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Handwriting is history
Handwriting has been around for about 6,000 years, just a small fraction of the time that humans have been
on this earth, but its effects have beer enormous. Writing doesn’t come naturally to us- ,(1)…………………
seeing and hearing, it must be taugnt.
However, (2)…………………that computers have taken over our world, the need to write anything by
hand is becoming redundant. Some educationalists are, therefore, questioning why schools should teach
joined-up writing at (3)…………………It takes up a lot of teaching time that could otherwise be devoted
(4)…………………keyboard skills. But these experts admit that handwriting (5)………………… indeed have
a presence that is absent in typed prose.
Many of us rebel (6)…………………the radical idea of abandoning writing by hand because we think that
our personal identity shines through in our handwriting. It allows self-expression to grow and is regarded by
many (7)…………………the mark of a civilised society. So, are we really ready to enter a world
(8)………………… the artistic flow of handwritten script might be about to disappear?
Giúp mik vs!!! Mik đang cần gấp !!!Tks
1 unlike = không giống như
2 given (that) = coi như, xét đến
3 all (at all = in any way or of any type)
4 to (devote to = dồn hết sức)
5 can
6 against (rebel against = có hành vi chống lại, trái với cái gì)
7 as (đi theo cụm regard as = coi là)
8 where
Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Ten words a day and some tips for learning
[Dịch thuật] Word order

Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn
Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
  • Like
Reactions: Tú Uyn
Top Bottom