English THCS Complete each of the following sentences with one of the phrases or expressions given.

Song_Ngu_123

Học sinh chăm học
Thành viên
20 Tháng chín 2021
359
200
76
Hà Nam
THCS Trần Phú
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

VII. Complete each of the following sentences with one of the phrases or expressions given. (5 pts)


pay attention to

interfere with

taking away

divided into

resulted in

go off

based on

speed up

clean up

taking off
[TBODY] [/TBODY]
1. His stamp collections are carefully ____________________ different categories.
2. Malaysia Airlines Flight MH370 vanished from civilian radar screens less than an hour after ____________________ from Kuala Lumpur for Beijing on March 8.
3. Computers help ____________________ the calculations dramatically.
4. Although smart phones are indispensable in our daily life, they directly ____________________ family life.
5. We cannot ____________________ our polluted rivers and seas overnight.
6. Without plants, most water would run off as soon as it falls, ____________________ valuable soil.
7. The film is ____________________ the true story that occurred in the 1990s.
8. Many people believe that watching television has _____________ lower reading standards in schools.
9. Students should ____________________ teachers’ instructions during the lessons.
10. He was late for school this morning because the alarm did not ____________________.
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
VII. Complete each of the following sentences with one of the phrases or expressions given. (5 pts)

9 pay attention to = chú ý4 interfere with = can thiệp6 taking away = remove1 divided into = phân chia8 resulted in = có kết quả là
10 go off = reo7 based on = dựa trên3 speed up = tăng tốc5 clean up = dọn sạch2 taking off = cất cánh
[TBODY] [/TBODY]
1. His stamp collections are carefully ____________________ different categories.
2. Malaysia Airlines Flight MH370 vanished from civilian radar screens less than an hour after ____________________ from Kuala Lumpur for Beijing on March 8.
3. Computers help ____________________ the calculations dramatically.
4. Although smart phones are indispensable in our daily life, they directly ____________________ family life.
5. We cannot ____________________ our polluted rivers and seas overnight.
6. Without plants, most water would run off as soon as it falls, ____________________ valuable soil.
7. The film is ____________________ the true story that occurred in the 1990s.
8. Many people believe that watching television has _____________ lower reading standards in schools.
9. Students should ____________________ teachers’ instructions during the lessons.
10. He was late for school this morning because the alarm did not ____________________.
Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Thành ngữ
[Dịch thuật] Word order


Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom