English THCS Choose the correct answer

Học Sinh 2134

Học sinh mới
Thành viên
20 Tháng mười một 2021
22
8
6
TP Hồ Chí Minh
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. The technician is here to __________ you how to operate the machine.
A. teach B.educate C.coach D.instruct
2. Doing exercise on a __________ basis will do you good.
A. ordinary B.regular C.common D. normal
3.Should any problem __________, phone me at this number.
A.raise B.risec C.arise D.arouse
4. It’s my duty to __________ with complaints from parents and students.
A. cope B.manage C.deal D.face
5. __________ agencies contact companies for information about their vacancies.
A. Occupation B.Employment C.Job D.Profession
6. John __________ great pride in his work.
A. made B. had C. took D. displayed
7. Can you name some __________ people look for in a nurse?
A. qualifications B.qualities C.experiences D.advantages
8. John was __________ responsible for the robbery.
A. made B. held C. charged D. accused
9. If __________ in time, cancer can be cured of.
A. found out B. discovered C. invented D. detected
10. John’s case came to __________ last week and he was sentenced to 10-year imprisonment.
A. experiment B. effort C. attempts D.trial

Cho em hỏi bài này với ạ :((
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
1. The technician is here to __________ you how to operate the machine.
A. teach B.educate C.coach D.instruct
2. Doing exercise on a __________ basis will do you good.
A. ordinary B.regular C.common D. normal
3.Should any problem __________, phone me at this number.
A.raise B.risec C.arise D.arouse
4. It’s my duty to __________ with complaints from parents and students.
A. cope B.manage C.deal D.face
5. __________ agencies contact companies for information about their vacancies.
A. Occupation B.Employment C.Job D.Profession
6. John __________ great pride in his work.
A. made B. had C. took D. displayed
7. Can you name some __________ people look for in a nurse?
A. qualifications B.qualities C.experiences D.advantages
8. John was __________ responsible for the robbery.
A. made B. held C. charged D. accused
9. If __________ in time, cancer can be cured of.
A. found out B. discovered C. invented D. detected
10. John’s case came to __________ last week and he was sentenced to 10-year imprisonment.
A. experiment B. effort C. attempts D.trial

Cho em hỏi bài này với ạ :((
Tham khảo
1. The technician is here to __________ you how to operate the machine.
A. teach = dạy B.educate = giáo dục C.coach D.instruct = hướng dẫn
2. Doing exercise on a __________ basis will do you good.
A. ordinary B.regular = thường xuyên C.common D. normal
3.Should any problem __________, phone me at this number.
A.raise B.risec C.arise D.arouse
4. It’s my duty to __________ with complaints from parents and students.
A. cope B.manage C.deal with = giải quyết D.face
5. __________ agencies contact companies for information about their vacancies. (Có cả job agency <thiên về công ty> lẫn employment agency <thiên về dịch vụ>)
A. Occupation B.Employment C.Job D.Profession
6. John __________ great pride in his work. take pride in = tự hào
A. made B. had C. took D. displayed
7. Can you name some __________ people look for in a nurse?
A. qualifications B.qualities = phẩm chất C.experiences D.advantages
8. John was __________ responsible for the robbery.
A. made B. held C. charged D. accused
9. If __________ in time, cancer can be cured of.
A. found out B. discovered C. invented D. detected = phát hiện (những thứ ẩn sâu, cần thiết bị chuyên dụng)
10. John’s case came to __________ last week and he was sentenced to 10-year imprisonment.
A. experiment B. effort C. attempts D.trial came to trial = buổi xử án ở tòa

Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Thành ngữ
[Dịch thuật] Word order


Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
  • Like
Reactions: Học Sinh 2134
Top Bottom