English THCS Chọn đáp án đúng

Linh 121212

Học sinh
Thành viên
26 Tháng sáu 2021
165
141
21
15
Bắc Giang
Trường THCS Bắc lý
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

giải thích vì sao bạn chọn giúp mk
21. There used to be fewer people and __________ on the roads.
A. roofsB. helmetsC. helicoptersD. vehicles
22. Do you know the __________ in the UK is to keep to the left?
A. traffic lightB. traffic ruleC. traffic jamD. speed limit
23. It is dangerous to ride a motorbike without a __________
A. helmetB. triangleC. tricycleD. circle
24. In Hanoi, during rush hour, some road users ride their motorbikes on the __________
A. driving licenceB. laneC. pavementD. seat belt
25. Traffic is terrible during the __________ when everyone is in a hurry to get to work or come back home.
A. traffic lightB. road signC. traffic ruleD. rush hour
26. The __________ for motorcycles is 40 km/h in towns and 60 km/h outside urban areas.
A. speed limitB. driving licenceC. traffic ruleD. traffic light
27. You must __________ the traffic rules in order to avoid accidents.
A. parkB. obeyC. reverseD. warn
28. It takes us more than three hours to drive across those __________ roads.
A. wideB. safelyC. right-handedD. bumpy
29. You need a driving licence to__________
A. drive a carB. ride a bikeC. get on the busD. get off the train
30. The large supermarkets in Vietnam often let you __________ free.
A. parkB. obeyC. warnD. find
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
giải thích vì sao bạn chọn giúp mk
21. There used to be fewer people and __________ on the roads.
A. roofsB. helmetsC. helicoptersD. vehicles
22. Do you know the __________ in the UK is to keep to the left?
A. traffic lightB. traffic ruleC. traffic jamD. speed limit
23. It is dangerous to ride a motorbike without a __________
A. helmetB. triangleC. tricycleD. circle
24. In Hanoi, during rush hour, some road users ride their motorbikes on the __________
A. driving licenceB. laneC. pavementD. seat belt
25. Traffic is terrible during the __________ when everyone is in a hurry to get to work or come back home.
A. traffic lightB. road signC. traffic ruleD. rush hour
26. The __________ for motorcycles is 40 km/h in towns and 60 km/h outside urban areas.
A. speed limitB. driving licenceC. traffic ruleD. traffic light
27. You must __________ the traffic rules in order to avoid accidents.
A. parkB. obeyC. reverseD. warn
28. It takes us more than three hours to drive across those __________ roads.
A. wideB. safelyC. right-handedD. bumpy
29. You need a driving licence to__________
A. drive a carB. ride a bikeC. get on the busD. get off the train
30. The large supermarkets in Vietnam often let you __________ free.
A. parkB. obeyC. warnD. find

21. There used to be fewer people and __________ on the roads.
A. roofsB. helmetsC. helicoptersD. vehicles = xe cộ
22. Do you know the __________ in the UK is to keep to the left?
A. traffic light B. traffic rule = luật giao thông C. traffic jamD. speed limit
23. It is dangerous to ride a motorbike without a __________
A. helmet = mũ bảo hiểm B. triangleC. tricycleD. circle
24. In Hanoi, during rush hour, some road users ride their motorbikes on the __________
A. driving licence B. lane C. pavement = vỉa hè D. seat belt
25. Traffic is terrible during the __________ when everyone is in a hurry to get to work or come back home.
A. traffic light B. road sign C. traffic rule D. rush hour = giờ cao điểm
26. The __________ for motorcycles is 40 km/h in towns and 60 km/h outside urban areas.
A. speed limit = giới hạn tốc độ B. driving licenceC. traffic ruleD. traffic light
27. You must __________ the traffic rules in order to avoid accidents.
A. parkB. obey = tuân thủ C. reverseD. warn
28. It takes us more than three hours to drive across those __________ roads.
A. wideB. safelyC. right-handedD. bumpy = gồ ghề
29. You need a driving licence (giấy phép lái xe) to__________
A. drive a car B. ride a bikeC. get on the busD. get off the train
30. The large supermarkets in Vietnam often let you __________ free.
A. park = đỗ xe B. obey C. warn D. find

Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Ten words a day and some tips for learning
[Dịch thuật] Word order


Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom