English THPT Chọn đáp án đúng nhất:

Uyên Phan731

Học sinh
Thành viên
16 Tháng chín 2021
152
109
21
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Choose the best answer:

1. We can judge the success of your scheme only by taking ....... account the financial benefits over the next few years.
A. into B. out C. from D. over
2. I couldn’t tell what time it was because workmen had removed the ...... of the clock. A. hands B. pointers C. arms D. fingers
3. For my birthday, I was given a writing set ....... two pens, envelopes and notepaper.
A. involving B. comprising C. consisting D. holding
4. It’s really depressing, ....... without a terrorist attack somewhere in the world.
A. A day goes by hardly B. Hardly a day goes by C. A day goes hardly by D. Hardly goes a day by
5. I think Ed must fancy Carol, ...... she speaks to him, he blushes. A. Then B. As soon C. Afterwards D. Whenever
6. Scientists are predicting that the area is due ...... a difficult hurricane season. A. to B. by C. of D. for
7. The unpaid bills will be ...... to next month’s account. A. carried in B. carried on C. carried up D. carried over
8. The posters all had the same ....... saying “ When Women Stop, Everything Stops ”. A. lullaby B. sign C. slogan D. flag
9. I hate to admit it, but I was ....... wrong about him. He’s a charming young man. A. dead B. deathly C. deadly D. dying
10. New legislation makes it possible for the Government to ....... protest marches. A. ban B. forestall C. disapprove D. deny
11. She ...... wanted a house overlooking the sea. A. particularly B. strongly C. essentially D. extremely
12. Most people ....... the Government’s economic policy as a success, claimed the spokesman.
A. measure B. hope C. look on D. believe
13. His grades are excellent, ........ he didn’t get into the college of his choice. A. so B. still C. as D. yet
14. Not ...... anywhere in the thirteen colonies before the American Revolution. A. a single bank B. a bank existed single
C. existed a single bank D. a single bank existed
 

Hazu No No Money

Học sinh chăm học
Thành viên
27 Tháng mười 2018
542
802
146
19
Hà Nội
THCS yên thường
Choose the best answer:

1. We can judge the success of your scheme only by taking ....... account the financial benefits over the next few years.
A. into B. out C. from D. over
2. I couldn’t tell what time it was because workmen had removed the ...... of the clock. A. hands B. pointers C. arms D. fingers
3. For my birthday, I was given a writing set ....... two pens, envelopes and notepaper.
A. involving B. comprising C. consisting D. holding
4. It’s really depressing, ....... without a terrorist attack somewhere in the world.
A. A day goes by hardly B. Hardly a day goes by C. A day goes hardly by D. Hardly goes a day by
5. I think Ed must fancy Carol, ...... she speaks to him, he blushes. A. Then B. As soon C. Afterwards D. Whenever
6. Scientists are predicting that the area is due ...... a difficult hurricane season. A. to B. by C. of D. for
7. The unpaid bills will be ...... to next month’s account. A. carried in B. carried on C. carried up D. carried over
8. The posters all had the same ....... saying “ When Women Stop, Everything Stops ”. A. lullaby B. sign C. slogan D. flag
9. I hate to admit it, but I was ....... wrong about him. He’s a charming young man. A. dead B. deathly C. deadly D. dying
10. New legislation makes it possible for the Government to ....... protest marches. A. ban B. forestall C. disapprove D. deny
11. She ...... wanted a house overlooking the sea. A. particularly B. strongly C. essentially D. extremely
12. Most people ....... the Government’s economic policy as a success, claimed the spokesman.
A. measure B. hope C. look on D. believe
13. His grades are excellent, ........ he didn’t get into the college of his choice. A. so B. still C. as D. yet
14. Not ...... anywhere in the thirteen colonies before the American Revolution. A. a single bank B. a bank existed single
C. existed a single bank D. a single bank existed


Choose the best answer:

1. We can judge the success of your scheme only by taking ....... account the financial benefits over the next few years.
A. into B. out C. from D. over
2. I couldn’t tell what time it was because workmen had removed the ...... of the clock. A. hands B. pointers C. arms D. fingers
3. For my birthday, I was given a writing set ....... two pens, envelopes and notepaper.
A. involving B. comprising C. consisting D. holding
4. It’s really depressing, ....... without a terrorist attack somewhere in the world.
A. A day goes by hardly B. Hardly a day goes by C. A day goes hardly by D. Hardly goes a day by
5. I think Ed must fancy Carol, ...... she speaks to him, he blushes. A. Then B. As soon C. Afterwards D. Whenever
6. Scientists are predicting that the area is due ...... a difficult hurricane season. A. to B. by C. of D. for
7. The unpaid bills will be ...... to next month’s account. A. carried in B. carried on C. carried up D. carried over
8. The posters all had the same ....... saying “ When Women Stop, Everything Stops ”. A. lullaby B. sign C. slogan D. flag
9. I hate to admit it, but I was ....... wrong about him. He’s a charming young man. A. dead B. deathly C. deadly D. dying
10. New legislation makes it possible for the Government to ....... protest marches. A. ban B. forestall C. disapprove D. deny
11. She ...... wanted a house overlooking the sea. A. particularly B. strongly C. essentially D. extremely
12. Most people ....... the Government’s economic policy as a success, claimed the spokesman.
A. measure B. hope C. look on D. believe
13. His grades are excellent, ........ he didn’t get into the college of his choice. A. so B. still C. as D. yet
14. Not ...... anywhere in the thirteen colonies before the American Revolution. A. a single bank B. a bank existed single
C. existed a single bank D. a single bank existed
 
  • Like
Reactions: Uyên Phan731

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,384
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Choose the best answer:

1. We can judge the success of your scheme only by taking ....... account the financial benefits over the next few years.
A. into B. out C. from D. over
2. I couldn’t tell what time it was because workmen had removed the ...... of the clock. A. hands B. pointers C. arms D. fingers
3. For my birthday, I was given a writing set ....... two pens, envelopes and notepaper.
A. involving B. comprising C. consisting D. holding
4. It’s really depressing, ....... without a terrorist attack somewhere in the world.
A. A day goes by hardly B. Hardly a day goes by C. A day goes hardly by D. Hardly goes a day by
5. I think Ed must fancy Carol, ...... she speaks to him, he blushes. A. Then B. As soon C. Afterwards D. Whenever
6. Scientists are predicting that the area is due ...... a difficult hurricane season. A. to B. by C. of D. for
7. The unpaid bills will be ...... to next month’s account. A. carried in B. carried on C. carried up D. carried over
8. The posters all had the same ....... saying “ When Women Stop, Everything Stops ”. A. lullaby B. sign C. slogan D. flag
9. I hate to admit it, but I was ....... wrong about him. He’s a charming young man. A. dead B. deathly C. deadly D. dying
10. New legislation makes it possible for the Government to ....... protest marches. A. ban B. forestall C. disapprove D. deny
11. She ...... wanted a house overlooking the sea. A. particularly B. strongly C. essentially D. extremely
12. Most people ....... the Government’s economic policy as a success, claimed the spokesman.
A. measure B. hope C. look on D. believe
13. His grades are excellent, ........ he didn’t get into the college of his choice. A. so B. still C. as D. yet
14. Not ...... anywhere in the thirteen colonies before the American Revolution. A. a single bank B. a bank existed single
C. existed a single bank D. a single bank existed
1 take sth into account = consider sth
2 hand = a pointer on a clock or watch indicating the passing of units of time
3 B comprise = consist of
4 hardly a day goes by/passes without something (doing something) = xảy ra thường xuyên
5 whenever = bất cứ khi nào
6 due to = là do
7 carry over = chuyển sang (thời gian khác)
8 slogan = khẩu hiệu
9 A dead wrong = totally wrong
10 ban = cấm
11 A particularly = đặc biệt (=especially)
12 look on sth as sth = consider sth to be sth
13 yet = but
14 Not a single = not even one
Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Thành ngữ
[Dịch thuật] Word order


Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
  • Like
Reactions: Uyên Phan731
Top Bottom