English THCS Chọn câu trả lời đúng nhất

Linh 121212

Học sinh
Thành viên
26 Tháng sáu 2021
165
141
21
15
Bắc Giang
Trường THCS Bắc lý
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

giải thích vì sao bạn chọn giúp mk đi ạ
11. John used to go to school __________.
A. with bicycleB. by footC. in carD. by bus
12. Public __________ in my town is good and cheap.
A. transportB. tourC. journeyD. travel
13. _______ is not very far from here to the city center.
A. ThatB. ThisC. ItD. There
14. When there is a traffic jam, it__________ me a very long time to go home.
A. costsB. takesC. lastsD. spends
15. Mai’s dad usually drives her to school__________ her school is very far from her house.
A. butB. thoughC. becauseD. or
16. Yesterday Hoa and Lan__________ round West Lake. It took them an hour.
A. cycleB. cyclesC. cyclingD. cycled
17. Minh used to__________ his homework late in the evening.
A. doesB. doC. doingD. did
18. If people__________ the rules, there are no more accidents.
A. followB. take care ofC. obeyD. remember
19. You should__________ right and left when you go across the roads.
A. seeB. lookC. beD. take
20. Hurry up or we can’t__________ the last bus home.
A. keepB. followC. goD. catch
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
giải thích vì sao bạn chọn giúp mk đi ạ
11. John used to go to school __________.
A. with bicycleB. by footC. in carD. by bus
12. Public __________ in my town is good and cheap.
A. transportB. tourC. journeyD. travel
13. _______ is not very far from here to the city center.
A. ThatB. ThisC. ItD. There
14. When there is a traffic jam, it__________ me a very long time to go home.
A. costsB. takesC. lastsD. spends
15. Mai’s dad usually drives her to school__________ her school is very far from her house.
A. butB. thoughC. becauseD. or
16. Yesterday Hoa and Lan__________ round West Lake. It took them an hour.
A. cycleB. cyclesC. cyclingD. cycled
17. Minh used to__________ his homework late in the evening.
A. doesB. doC. doingD. did
18. If people__________ the rules, there are no more accidents.
A. followB. take care ofC. obeyD. remember
19. You should__________ right and left when you go across the roads.
A. seeB. lookC. beD. take
20. Hurry up or we can’t__________ the last bus home.
A. keepB. followC. goD. catch

11. John used to go to school __________.
A. with bicycleB. by footC. in carD. by bus = bằng xe bus (những câu còn lại đều sai giới từ)
12. Public transport = phương tiện công cộng__________ in my town is good and cheap.
A. transportB. tourC. journeyD. travel
13. _______ is not very far from here to the city center.
A. ThatB. ThisC. ItD. There
14. When there is a traffic jam, it__________ me a very long time to go home. it takes sb XXX time = tốn XXX thời gian của ai
A. costsB. takesC. lastsD. spends
15. Mai’s dad usually drives her to school__________ her school is very far from her house.
A. butB. thoughC. because = bởi vì D. or
16. Yesterday Hoa and Lan__________ round West Lake. It took them an hour.
A. cycleB. cyclesC. cyclingD. cycled (hành động xảy ra và kết thúc trong QK)
17. Minh used to__________ his homework late in the evening. used to V = đã từng
A. doesB. doC. doingD. did
18. If people__________ the rules, there are no more accidents.
A. followB. take care ofC. obey sth = tuân theo D. remember
19. You should__________ right and left when you go across the roads.
A. seeB. look = nhìn trái nhìn phải C. beD. take
20. Hurry up or we can’t__________ the last bus home.
A. keepB. followC. goD. catch = bắt xe

Ngoài ra bạn cũng có thể tham khảo và ủng hộ những topic sau để có sự tiến bộ về nhiều kỹ năng ~
[TIPs] Rewrite the sentences
Ten words a day and some tips for learning
[Dịch thuật] Word order


Luyện thi tốt nghiệp THPTQG môn tiếng Anh
NEXT 0.2
Chia sẻ phương pháp ôn thi
Tổng hợp kiến thức các môn

Chúc bạn một ngày vui vẻ!
 
Top Bottom