D
1. We will have to go with him no matter whether we like the idea.
2. Which of the two books would you rather go for?
3. :-??==> He couldn't get balance
4. In these plans, nothing has been left covered.
5. Robert has high confidence in himself.
6. The thick fog made the ship hardly visible.
7. Tooth decay can be prevented by brushing your teeth regularly.
8. I would rather read than watch TV.
9. He is widely regarded as being the best man for the job.
10. On the plane, they ban smoking.
Anh đã tra ra câu này rồi. Dù sao cũng cảm ơn KimThuyTrời, nói vậy thì ai mà biết được...
Nhân tiện, anh vừa tra ra câu 3.
Whether he recovered or not was in the balance.
(in the balance = touch and go = không chắc chắn)
@hoalunglinh: May mắn là mấy câu này anh có gặp qua rồi nên mới biết thôi, mà cũng có câu đâu có biết, phải đi tra tự điển đó mà...
ua anh am tra từ điển nào hay dzu dzay ta?
anh am hơi bị khiêm tốn đó nha![]()
Trời, nói vậy thì ai mà biết được...
Nhân tiện, anh vừa tra ra câu 3.
Whether he recovered or not was in the balance.
(in the balance = touch and go = không chắc chắn)
Nghĩ lại rồi, chữ số 4 là playwright thì đúng hơn, scriptwriter chỉ là người viết lời thoại thôi1. We will have to go with him no matter whether we like the idea.
2. Which of the two books would you rather go for?
3. :-??
4. In these plans, nothing has been left covered.
5. Robert has high confidence in himself.
6. The thick fog made the ship hardly visible.
7. Tooth decay can be prevented by brushing your teeth regularly.
8. I would rather read than watch TV.
9. He is widely regarded as being the best man for the job.
10. On the plane, they ban smoking.
1. pets
2. astronomers
3. career
4. scriptwriter
5. pianist
6. without
7. favor
8. fear
9. under
10. purpose