English THPT Word forms

nguyenanngoc77

Học sinh mới
Thành viên
21 Tháng tư 2022
22
13
6
TP Hồ Chí Minh
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. We’re (IDENTITY) ……………………….. twins, so people have great difficulty telling us apart
2. I consider him to be one of our great (LIFE) ……………………….. poets
3.This is just an (ILLUSTRATE) ……………………….. of the kind of the thing that could happen if you don’t wear a seatbelt
4. All the leading (ECONOMY) ……………………….. say that this country is heading for a recession
5. The judges were especially impressed by the (IMAGINE) ……………………….. of light and shade in paintings
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Em có thể tham khảo những câu sau :MIM16
1. We’re (IDENTITY) ………identical = giống gần như tuyệt đối……………….. twins, so people have great difficulty telling us apart
2. I consider him to be one of our great (LIFE) ……………………….. poets => Chia sẻ nếu em có được đáp án câu này nhé
3. This is just an (ILLUSTRATE) ……illustration = minh họa………………….. of the kind of the thing that could happen if you don’t wear a seatbelt
4. All the leading (ECONOMY) ………economists = nhà kinh tế học……………….. say that this country is heading for a recession
5. The judges were especially impressed by the (IMAGINE) ………imaginative……………….. of light and shade in paintings
Một số topic khác đã lâu những chứa khá nhiều word form Word formation 1 & Word formation 2 & Word formation 3
 
Top Bottom