Viết lại câu

Nguyen Dai Vien

Học sinh mới
Thành viên
25 Tháng chín 2018
7
0
16
33
Đắk Lắk
THCS Le lAI
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Viết lại câu ko thay đổi ý nghĩa
Kitty eats very little so as not to put on weitght
=Kitty eats very little because...
the garage is going to repair our car next week
=We are going ...
In spite of his intelligence, he doesn't do well at school
=Although..
You must see the headmaster
=You've...
It was such bad new that Hkeb burst in to tears
=The news...
I had a dog once,but i dont have anymore
=I..
The water was so cold that the children couldn't swim in it
=the water..
I spend half an hour traveling to work by moterbike everyday
=it take ...
I dont like to watch TV everynight
=i dislike
 

ngochaad

Học sinh tiến bộ
Thành viên
12 Tháng sáu 2018
1,031
1,147
176
20
Thái Bình
THCS
Viết lại câu ko thay đổi ý nghĩa
Kitty eats very little so as not to put on weitght
=Kitty eats very little because...
the garage is going to repair our car next week
=We are going ...
In spite of his intelligence, he doesn't do well at school
=Although..
You must see the headmaster
=You've...
It was such bad new that Hkeb burst in to tears
=The news...
I had a dog once,but i dont have anymore
=I..
The water was so cold that the children couldn't swim in it
=the water..
I spend half an hour traveling to work by moterbike everyday
=it take ...
I dont like to watch TV everynight
=i dislike

Kitty eats very little so as not to put on weitght
=Kitty eats very little because. she doesn't want to .. put on weitght
the garage is going to repair our car next week
=We are going . to have our car repaired by the garage next week
In spite of his intelligence, he doesn't do well at school
=Although.he is . intelligent, he doesn't do well at school.
You must see the headmaster
=You've to see the headmaster
It was such bad new that Hkeb burst in to tears
=The news..was so bad . that Hkeb burst in to tears
I had a dog once,but i dont have anymore
=I used to have a dog.
The water was so cold that the children couldn't swim in it
=the water. wasn't warm enough for the children to swim in
I spend half an hour traveling to work by moterbike everyday
=it take me half an hour to travel to work by moterbike everyday
I dont like to watch TV everynight
=i dislike watching TV everynight
 
Last edited:

shirona

Học sinh chăm học
Thành viên
23 Tháng tám 2017
392
243
94
Hà Nội
Viết lại câu ko thay đổi ý nghĩa
Kitty eats very little so as not to put on weitght
=Kitty eats very little because...
the garage is going to repair our car next week
=We are going ...
In spite of his intelligence, he doesn't do well at school
=Although..
You must see the headmaster
=You've...
It was such bad new that Hkeb burst in to tears
=The news...
I had a dog once,but i dont have anymore
=I..
The water was so cold that the children couldn't swim in it
=the water..
I spend half an hour traveling to work by moterbike everyday
=it take ...
I dont like to watch TV everynight
=i dislike
Kitty eats very little so as not to put on weight
=Kitty eats very little because he doesn't want to put on weight
the garage is going to repair our car next week
=We are going to have our car repaired by the garage next week
In spite of his intelligence, he doesn't do well at school
=Although he is intelligent, he doesn't do well at school
You must see the headmaster
=You've to see the headmaster
It was such bad news that Hleb burst into tears
=The news was so bad that Hleb burst into tears
I had a dog once, but I don't have any more
=I used to have a dog
The water was so cold that the children couldn't swim in it
=the water wasn't warm enough for the children to swim in
I spend half an hour traveling to work by motorbike every day
=it take me half an hour to travel to work by motorbike
I don't like to watch TV every night
=i dislike watching TV every night
 

Tam Cửu

Học sinh tiến bộ
Thành viên
29 Tháng mười một 2017
976
1,999
211
22
Hải Dương
Đại học
Viết lại câu ko thay đổi ý nghĩa
Kitty eats very little so as not to put on weitght
=Kitty eats very little because...
the garage is going to repair our car next week
=We are going ...
In spite of his intelligence, he doesn't do well at school
=Although..
You must see the headmaster
=You've...
It was such bad new that Hkeb burst in to tears
=The news...
I had a dog once,but i dont have anymore
=I..
The water was so cold that the children couldn't swim in it
=the water..
I spend half an hour traveling to work by moterbike everyday
=it take ...
I dont like to watch TV everynight
=i dislike
Kitty eats very little so as not to put on weitght
=Kitty eats very little because. she doesn't want to .. put on weitght
the garage is going to repair our car next week
=We are going . to have our car repaired by the garage next week
In spite of his intelligence, he doesn't do well at school
=Although.he is . intelligent, he doesn't do well at school.
You must see the headmaster
=You've to see the headmaster
It was such bad new that Hkeb burst in to tears
=The news..was bad . that Hkeb burst in to tears
I had a dog once,but i dont have anymore
=I used to have a dog.
The water was so cold that the children couldn't swim in it
=the water. wasn't warm enough for the children to swim in
I spend half an hour traveling to work by moterbike everyday
=it take me half an hour to travel to work by moterbike everyday
I dont like to watch TV everynight
=i dislike watching TV everynight
The news was so bad that Hkeb burst into tears
=Kitty eats very little because. she doesn't want to .. put on weight
 
Top Bottom