M
mika_tmc


Giải HPT:
a/ [tex]\left\{ \begin{array}{l} (x+y+1)(x+2y+1)=12 \\ x^2+2y+(x+1)(3y+1)=11 \end{array} \right.[/tex]
b/ [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+y^2=1 \\ x^8+y^8=x^10+y^10 \end{array} \right.[/tex]
c/ [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+y^2=5 \\ x^5+y^5=11(x+y) \end{array} \right.[/tex]
a/ [tex]\left\{ \begin{array}{l} (x+y+1)(x+2y+1)=12 \\ x^2+2y+(x+1)(3y+1)=11 \end{array} \right.[/tex]
b/ [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+y^2=1 \\ x^8+y^8=x^10+y^10 \end{array} \right.[/tex]
c/ [tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+y^2=5 \\ x^5+y^5=11(x+y) \end{array} \right.[/tex]