turn into active

bts 456

Học sinh mới
Thành viên
11 Tháng một 2019
33
7
6
Hà Nội
TRƯỜNG Tiểu học Lê Trọng Tấn
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

the gate is painted once a year = > ...............................................
food can't be sold on the sidewalk = >.............................................
she will be taken to ha long bay next month = >............................................
the flowers shouldn't be cut in this garden = >....................................................
rice isn't planted in that country => .........................................................................
some chairs are put by the window =>................................................................
are the lessons learnt carefully? =>......................................................................
when was this car bought? =>.....................................................................................
why isn't she taken to the cinema with them? =>..........................................................
who was she invited to yhr party by ? =>............................................................
 

Trâm Nguyễn Thị Ngọc

Giải Nhất event Thế giới Sinh học 2
Thành viên
13 Tháng mười 2018
1,523
1,339
216
18
Quảng Trị
Trường TH&THCS Hải Ba
1) ...They paint the gate once a year
2)...They can't sell the food on the sidewalk
3)...They will take her to Ha Long Bay next month
4)...They shouldn't cut the flowers in this garden
5) ...People don't plant rice in that country
6) ...They put some chái by the window
7) ...Do students learn the lesons carefully?
8) ...When did they buy this car?
9) ...Why didn't they take her to the cinema with them?
10)... Who invited her to the party?
 

Nguyễn Như Tuyết

Học sinh chăm học
Thành viên
22 Tháng mười một 2017
706
837
126
Bình Định
THCS Hoài Xuân
he gate is painted once a year = > They paint the gate once a year.
food can't be sold on the sidewalk = >People can't sell food on the sidewalk.
she will be taken to ha long bay next month = >He will take her to Ha Long Bay next month.
the flowers shouldn't be cut in this garden = >People shouldn't cut the flowers in thí garden.
rice isn't planted in that country => People don't plant rice in that country.
some chairs are put by the window => They put some chairs by the window.
are the lessons learnt carefully? => Did they learn the lessons carefully?
when was this car bought? => When did he buy this car?
why isn't she taken to the cinema with them? =>Why didn't they take her to the cinema with them?
who was she invited to yhr party by ? => Who invited her to the party?
 
  • Like
Reactions: phuongdaitt1
Top Bottom