Ngoại ngữ Trắc nghiệm TA

Thảo luận trong 'Thảo luận - Chia sẻ chung' bắt đầu bởi s-uchihaitachi-s, 31 Tháng bảy 2016.

Lượt xem: 1,327

  1. s-uchihaitachi-s

    s-uchihaitachi-s Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    396
    Điểm thành tích:
    121
    Sở hữu bí kíp ĐỖ ĐẠI HỌC ít nhất 24đ - Đặt chỗ ngay!

    Đọc sách & cùng chia sẻ cảm nhận về sách số 2


    Chào bạn mới. Bạn hãy đăng nhập và hỗ trợ thành viên môn học bạn học tốt. Cộng đồng sẽ hỗ trợ bạn CHÂN THÀNH khi bạn cần trợ giúp. Đừng chỉ nghĩ cho riêng mình. Hãy cho đi để cuộc sống này ý nghĩa hơn bạn nhé. Yêu thương!

    1. She went out ............. saying a word.

    A. to B. with C. without D. between

    2. What do you often do ................ the weekends ?

    A. on B. in C. since D. to

    3. A lot of ......... come to Van Mieu every day.

    A. visiter B. visiters C. visitor D. visitors.

    4. Hanoi is not ............... from Kuala Lumpur.

    A. differ B. difference C. different D. differently

    5. The ............. language in Malaysia is Bahasa Malaysia.

    A. nationality B. national C. nation D. nationally

    6. Mary got .................... quickly and went to her club.

    A. dressed B. dresses C. dress D. dressing

    7. Nguyen Du is considered a famous Vietnamese ..............

    A. poetry B. poet C. poetic D. poem

    8. Millions of Christmas cards ................... last month.

    A. are sent B. were sent C. sent D. send

    9. It’s dangerous ............... in this river.

    A. to swim B. swam C. swimming D. swim

    10. Marie Curie ............. the nobel prize for Physics in 1903.

    A. was awarded B. award C. has awarded D. awarded

    11. In the 18thcentury, Jean cloth was made ............... from cotton.

    A. complete B. completely C. completion D. completed

    12. Minh suggested …….. to the library.

    A. go B. to go C. went D. going

    13. Let’s go to the beach this weekend, ………… ?

    A shall we B. do we C. don’t we D. will we

    14. Neither I nor he seeing horror films.

    A. enjoys B. enjoy C. enjoying D. to enjoy

    15. John, as well as I, ______ a student.

    A. are B. were C. is D. has been

    16. Physics______ my favourite subject.

    A. are B. is C. was D. have been

    17. It was an ........ day.

    A. enjoy B. enjoyable C. enjoyment D. enjoying

    18. They ....................penpals for over two years

    A. was B. were C. will be D. have been

    19. They correspond ................. least once every two weeks

    A. at B. in C. on D. for

    20. Malaysia is divided ................ two regions

    A. into B. out to C. on D. for

    21. Vietnamese people are very .............. and hospitable

    A. friend B. friendly C. friendless D. friendship

    22. Nobody does this , ............... ?

    A. do they B. does it C. doesn’t he D. don’t they

    23. Would you mind if I ................ the door ?

    A. open B. opening C. opened D. have opened

    24. Will you join us on a ___________ trip to Vung Tau ?

    A. two days B. two-days C. two-day D. day-two

    25. When he was your age, he ________ walk 5 kilometres to school every morning.

    A. use to B. used to C. be used to D. used

    26. Their friendliness makes a deep __________ on tourists.

    A. correspondences B. beauty C. recreation D. impression

    27. She now regrets_______ it.

    A. say B. having said C. to say D. to have said

    28. My village lies near the ………………..of the mountain and by the river.

    A.foot B.leg C.feet D.legs

    29. We have many well ……………………teachers here.

    A.qualified B.qualification C.quality D.qualify

    30. The football match had to be called_________ because of the weather.

    A. on B. out C. off D. by

    31. Look at these two beautiful vases. Which one do you like ......?

    A. most B. better C. more than D. best

    32. She never let you cook the meal, ......?

    A. didn’t she B. doesn’t she C. did she D. does she

    33. My penpal and I have ______ once every month since 2004.

    A. called B. read C. wrote D. corresponded

    34. Designers of Vietanmese Ao dai have taken ______ from Vietnam’s ethnic monitory.

    A. poetry B. inspiration C. material D. thinking

    35. At the ______ to the village stands a big old banyan tree.

    A. entrance B. enter C. fence D. hedge

    36. That restaurant is ______ dirty that few people eat in it.

    A. so B. such C. very D. too

    37. How wide is this street? – ______ .

    A. It’s 20 meters wide B. It’s wide 20 meters

    C. It’s 20 meters in wide D. It’s in wide 20 meters

    38. Remember ______ the door before going to bed.

    A. locking B. to lock C. locked D. not locking

    39. This is the first time I _____ this Shakespeare’s novel.

    A. read B. have read C. reading D. to read

    40. No one has ever asked me that question before.

    In the passive voice, this should be read:

    A. That question has ever been asked me by no one before.

    B. That question has never been asked me before by any one.

    C. I have not ever been asked that question before.

    D. I have never been asked that question before.

    41. She prefers ______

    A. going for a swim to study B. going for a swim to studying

    C. go for a swim to studying D. go for a swim to study

    42. Let's go somewhere else. There's …... noise in this room.

    A. too many B. too much C. enough D. too

    43. I don’t think he can...........................the baby while his wife is out.

    A. look up B. look for C. look after D. look over

    44. Tom said he....................................me the following day.

    A. phones B. would phone C. will phone D. phoned

    45. We decided not to go camping because of the ………rain.

    A. great B. strong C. heavy D. extra

    46. Mary works at a supermarket. She ………. $ 5 an hour.

    A. pays B. brings C. takes D. earns

    47. A new air-conditioner will be ......................

    A. installed B. install C. installing D. to install

    48. _____, the lion is a member of the cat family.

    A. Like the tiger B.Alike the tiger C.Liking the tiger D. It is like the tiger

    49. He/s not really interested in ….. on the farm.

    A. to work B.work C.working D.worked.

    50. Three thousand cars……….. next year.

    A. produced B. were produced C. will produce D.will be produced
     
    Trai Bảo Bình thích bài này.
  2. minhlehoc

    minhlehoc Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    59
    Điểm thành tích:
    21

    cái này cần giúp đỡ hay đăng lên cho mọi người làm vậy nhỉ ?
     
    s-uchihaitachi-s thích bài này.
  3. minhlehoc

    minhlehoc Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    59
    Điểm thành tích:
    21

    bạn thân yêu ơi ?
    bạn ới
    bạn ời
     
    s-uchihaitachi-s thích bài này.
  4. s-uchihaitachi-s

    s-uchihaitachi-s Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    396
    Điểm thành tích:
    121

    Bn j mk bài này nhé
     
    Trai Bảo Bình thích bài này.
  5. minhlehoc

    minhlehoc Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    59
    Điểm thành tích:
    21

    Bạn hock lớp mấy thế nhỉ ?
     
    s-uchihaitachi-s thích bài này.
  6. s-uchihaitachi-s

    s-uchihaitachi-s Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    396
    Điểm thành tích:
    121

    Mk lớp 8 lên 9
     
    Trai Bảo Bình thích bài này.
  7. minhlehoc

    minhlehoc Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    59
    Điểm thành tích:
    21

    Cần giúp đỡ hả e

    Anh làm dưới lên cho nhé
     
    Last edited by a moderator: 6 Tháng tám 2016
    s-uchihaitachi-s thích bài này.
  8. minhlehoc

    minhlehoc Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    59
    Điểm thành tích:
    21

    50 D
    49 C
    48A

    47A
    46D
    45C

    44D
    43C
    42B

    41B
    40C
    39B
    38B

    37A
    36A
    35A
    34B
    33D

    32D
    31B
    30C
    29A
    28A
    27B
    26D
    25B

    24B
    23C
    22B
    21B
    20A
    19D
    18D
    17B
    16B

    15C
    14A
    13A
    12D
    11B
    10A
    9A
    8B
    7A
    6A
    5B
    4C
    3D
    2A
    1C

    Anh làm hết rồi đó e
    em xem lại nhé e
    có gì gửi tin nhắn cho anh nhé
     
    Last edited by a moderator: 31 Tháng bảy 2016
    s-uchihaitachi-s thích bài này.
  9. Châu Tường Vy

    Châu Tường Vy Học sinh mới Thành viên

    Bài viết:
    8
    Điểm thành tích:
    6

    1. She went out ............. saying a word.

    A. to B. with C. without D. between

    2. What do you often do ................ the weekends ?

    A. on B. in C. since D. to

    3. A lot of ......... come to Van Mieu every day.

    A. visiter B. visiters C. visitor D. visitors.

    4. Hanoi is not ............... from Kuala Lumpur.

    A. differ B. difference C. different D. differently

    5. The ............. language in Malaysia is Bahasa Malaysia.

    A. nationality B. national C. nation D. nationally

    6. Mary got .................... quickly and went to her club.

    A. dressed B. dresses C. dress D. dressing

    7. Nguyen Du is considered a famous Vietnamese ..............

    A. poetry B. poet C. poetic D. poem

    8. Millions of Christmas cards ................... last month.

    A. are sent B. were sent C. sent D. send

    9. It’s dangerous ............... in this river.

    A. to swim B. swam C. swimming D. swim

    10. Marie Curie ............. the nobel prize for Physics in 1903.

    A. was awarded B. award C. has awarded D. awarded

    11. In the 18thcentury, Jean cloth was made ............... from cotton.

    A. complete B. completely C. completion D. completed

    12. Minh suggested …….. to the library.

    A. go B. to go C. went D. going

    13. Let’s go to the beach this weekend, ………… ?

    A shall we B. do we C. don’t we D. will we

    14. Neither I nor he ...seeing horror films.

    A. enjoys B. enjoy C. enjoying D. to enjoy

    15. John, as well as I, ______ a student.

    A. are B. were C. is D. has been

    16. Physics______ my favourite subject.

    A. are B. is C. was D. have been

    17. It was an ........ day.

    A. enjoy B. enjoyable C. enjoyment D. enjoying

    18. They ....................penpals for over two years

    A. was B. were C. will be D. have been

    19. They correspond ................. least once every two weeks

    A. at B. in C. on D. for

    20. Malaysia is divided ................ two regions

    A. into B. out to C. on D. for

    21. Vietnamese people are very .............. and hospitable

    A. friend B. friendly C. friendless D. friendship

    22. Nobody does this , ............... ?

    A. do they B. does it C. doesn’t he D. don’t they

    23. Would you mind if I ................ the door ?

    A. open B. opening C. opened D. have opened

    24. Will you join us on a ___________ trip to Vung Tau ?

    A. two days B. two-days C. two-day D. day-two

    25. When he was your age, he ________ walk 5 kilometres to school every morning.

    A. use to B. used to C. be used to D. used

    26. Their friendliness makes a deep __________ on tourists.

    A. correspondences B. beauty C. recreation D. impression

    27. She now regrets_______ it.

    A. say B. having said C. to say D. to have said

    28. My village lies near the ………………..of the mountain and by the river.

    A.foot B.leg C.feet D.legs

    29. We have many well ……………………teachers here.

    A.qualified B.qualification C.quality D.qualify

    30. The football match had to be called_________ because of the weather.

    A. on B. out C. off D. by

    31. Look at these two beautiful vases. Which one do you like ......?

    A. most B. better C. more than D. best

    32. She never let you cook the meal, ......?

    A. didn’t she B. doesn’t she C. did she D. does she

    33. My penpal and I have ______ once every month since 2004.

    A. called B. read C. wrote D. corresponded

    34. Designers of Vietanmese Ao dai have taken ______ from Vietnam’s ethnic monitory.

    A. poetry B. inspiration C. material D. thinking

    35. At the ______ to the village stands a big old banyan tree.

    A. entrance B. enter C. fence D. hedge

    36. That restaurant is ______ dirty that few people eat in it.

    A. so B. such C. very D. too

    37. How wide is this street? – ______ .

    A. It’s 20 meters wide
    B. It’s wide 20 meters

    C. It’s 20 meters in wide D. It’s in wide 20 meters

    38. Remember ______ the door before going to bed.

    A. locking B. to lock C. locked D. not locking

    39. This is the first time I _____ this Shakespeare’s novel.

    A. read B. have read C. reading D. to read

    40. No one has ever asked me that question before.

    In the passive voice, this should be read:

    A. That question has ever been asked me by no one before.

    B. That question has never been asked me before by any one.

    C. I have not ever been asked that question before.

    D. I have never been asked that question before.

    41. She prefers ______

    A. going for a swim to study B. going for a swim to studying

    C. go for a swim to studying D. go for a swim to study

    42. Let's go somewhere else. There's …... noise in this room.

    A. too many B. too much C. enough D. too

    43. I don’t think he can...........................the baby while his wife is out.

    A. look up B. look for C. look after D. look over

    44. Tom said he....................................me the following day.

    A. phones B. would phone C. will phone D. phoned

    45. We decided not to go camping because of the ………rain.

    A. great B. strong C. heavy D. extra

    46. Mary works at a supermarket. She ………. $ 5 an hour.

    A. pays B. brings C. takes D. earns

    47. A new air-conditioner will be ......................

    A. installed B. install C. installing D. to install

    48. _____, the lion is a member of the cat family.

    A. Like the tiger B.Alike the tiger C.Liking the tiger D. It is like the tiger

    49. He/s not really interested in ….. on the farm.

    A. to work B.work C.working D.worked.

    50. Three thousand cars……….. next year.

    A. produced B. were produced C. will produce D.will be
    produced

    nhớ cho mình biết đúng sai nha :)
     
  10. Họ Và Tên

    Họ Và Tên Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    235
    Điểm thành tích:
    126
    Nơi ở:
    Bình Dương
    Trường học/Cơ quan:
    ĐH

    Mình nghĩ câu 22) bị sai :
    vì trong câu có tính phủ định '' Nobody ''' rồi nên sẽ là '' do they ''' :)
     
    Châu Tường Vy thích bài này.
  11. Châu Tường Vy

    Châu Tường Vy Học sinh mới Thành viên

    Bài viết:
    8
    Điểm thành tích:
    6

    đúng rồi, cảm ơn bạn :)
     
    Họ Và Tên thích bài này.
  12. Uchiha Sasuke

    Uchiha Sasuke Giải Danh dự "Thử thách cùng Box Hóa 2017" Thành viên

    Bài viết:
    100
    Điểm thành tích:
    169

    mk sắp hoa mắt rồi
     
    Trần Uyển Nhi thích bài này.
  13. Họ Và Tên

    Họ Và Tên Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    235
    Điểm thành tích:
    126
    Nơi ở:
    Bình Dương
    Trường học/Cơ quan:
    ĐH

    um , hihih :)
     
  14. Châu Tường Vy

    Châu Tường Vy Học sinh mới Thành viên

    Bài viết:
    8
    Điểm thành tích:
    6

    hahaha, sao thế bạn?
     
  15. Họ Và Tên

    Họ Và Tên Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    235
    Điểm thành tích:
    126
    Nơi ở:
    Bình Dương
    Trường học/Cơ quan:
    ĐH

    thế cơ hả =))
     
  16. Uchiha Sasuke

    Uchiha Sasuke Giải Danh dự "Thử thách cùng Box Hóa 2017" Thành viên

    Bài viết:
    100
    Điểm thành tích:
    169

    Chắc do mk ko thik hok tiếng anh cho lắm. Hihi
     
    Trần Uyển Nhi thích bài này.
  17. whitetigerbaekho

    whitetigerbaekho Học sinh tiến bộ Thành viên

    Bài viết:
    2,793
    Điểm thành tích:
    266

    2. on
    22. do they
    31. most/best đều được :v
     
    Họ Và Têns-uchihaitachi-s thích bài này.
  18. minhlehoc

    minhlehoc Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    59
    Điểm thành tích:
    21

    em là tmod à e ?
     
  19. Họ Và Tên

    Họ Và Tên Học sinh chăm học Thành viên

    Bài viết:
    235
    Điểm thành tích:
    126
    Nơi ở:
    Bình Dương
    Trường học/Cơ quan:
    ĐH

    vang ạ , a là sinh viên à ?
     
  20. Triệu Tử Long

    Triệu Tử Long Học sinh mới Thành viên

    Bài viết:
    35
    Điểm thành tích:
    16

    mk chữa lại giúp pn 1 số câu bị sai nha
    2.A; 22.A; 40.C
     
    Ngothihong123 thích bài này.
Chú ý: Trả lời bài viết tuân thủ NỘI QUY. Xin cảm ơn!

Draft saved Draft deleted

CHIA SẺ TRANG NÀY

-->