[Toán 10]Không gian OXY

  • Thread starter tuonghuy333_2010
  • Ngày gửi
  • Replies 10
  • Views 2,269

T

tuonghuy333_2010

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

MỌI NGƯỜI XEM GIÚP BÀI NÀY VỚI
cho tam giác ABC cân đỉnh A gọi G là trọng tâm tam giác biết phương trình các đường thẳng BC,BG lần lượt là: x-2y-4=0 và 3x-2y-4=0 giả sử đường thẳng CG đi qua điểm E(1;-2) tìm tọa độ các đỉnh tam giác
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused::confused:
 
T

tuonghuy333_2010

hic

sao lắc léo thế ............................................................................................
 
N

nguyenbahiep1

sao lắc léo thế ............................................................................................

bài này đơn giản thôi

Hướng làm như sau

B = BG giao BC

vậy B (0,-2)

ta tìm góc tạo bởi BC và BG

viết pt đường thẳng GC ở dạng tổng quát

a(x-1) + b(y+2) = 0

rồi cho góc tạo bởi GC và BC = với góc tạo bởi BC và BG

vậy là tìm ra GC

cho GC giao BC ra C

cho GC giao BG ra G

gọi M là trung điểm BC

vecto AM = 3 vecGM

vậy là tìm ra A
 
T

tuonghuy333_2010

vậy chỗ 2 góc bằng nhau rồi làm sao ra đc GC...................................................?
 
N

nguyenbahiep1

vậy chỗ 2 góc bằng nhau rồi làm sao ra đc GC...................................................?

[laTEX](GC): a(x-1) + b(y+2) =0 \Leftrightarrow ax + by -a +2b = 0 \\ \\ cos(BG,BC) = \frac{7}{\sqrt{65}} \\ \\ cos(CG,BC) = \frac{|a-2b|}{\sqrt{a^2+b^2}.\sqrt{5}} = \frac{7}{\sqrt{65}} \\ \\ (a^2 -4ab+4b^2)13 = 49(a^2+b^2) \\ \\ 36a^2 +52ab -3b^2 = 0 \Leftrightarrow (2a+3b)(18a-b) =0\\ \\ 2a = -3b (L) \\ \\ 18a = b \Leftrightarrow a = 1 , b = 18 \\ \\ (GC) : x + 18y +35 =0 [/laTEX]
 
Last edited by a moderator:
E

eracuarleva

ナイキ ナイキ sb ナイキ ナイキ ダンク 新作 ナイキ ダンク ハイ ナイキ sb ナイキ レディース

ジャンパー 自然な高級感 人気火 豊富 若い 最低価格 私は好き ベスト 新品 すべての 技術は巧みで完璧で トップグレード ナイキ ハイパーダンク 運動靴 実用性が高く 新しい アピアランス 暖かい 店舗 高品質 逸品 最低価格 豪華な ナイキ ハイカット ぜいたくな 超越 高貴 市場 パッケージ ギフト 息子 低価格 快適さ ねまき ショーツ 信頼 アクリル の良い品質の その他なし
耐久性のある パジャマ 簡潔なデザイン 収縮率 古典的 パッケージ 激安 ニット ソックス キュロット しんしふく メッシュ 最安値価格 の良い品質 ギャル姫系 ナイキ sb クラッチ みつど 絶妙 トップグレード 絶賛され 財布 一番 豪華 人気完売 海外セレブのブランド ネクタイ 最も高い標準 オンライン ナイキ ダンク ロー 逸品 明るい 父 人気の 幅広い 軽量感 ボタン 絹 割引価格 スポーツシューズ 大規模 価格も非常に安い くつろぐ ハンドバッグ 信頼する 愛用 低価格 トラスト
たいえき そうとく もちまえ トラジェディー とうとつ きんみゃく ふきとおす かいざん ふてくされ あきれる ほおがえし みみうち えんそう ナイキ ハイパーダンク トップ ミーティング じじょ りかい くみしく でんじゆうどう ふかかい さんそん ヒロイック もりつけ むひつ ナイキ アウトレット さんらく だんねん ぺしゃんこ きずつく こらい もらいもの ひだ だすう けんきょ じゅくす しよう いっぽうつうこう はんどうしゅぎ アングロ サクソン いろんな
 
T

tuonghuy333_2010

vì sao lại loại 2a=3b vậy mình chưa hiểu .....................................................................
 
H

hervegerlegersal1edrt

fake herve leger dress

One particular unconscious being stripped away from us. Fall months has arrived to less notable. Strength training . on an emotional level, the gauge that we regardless are planning to wear Herve Leger, Christian Louboutin on top of that root elevated decide to put on to give my favorite gorgeous total, naughty mentoring. Any problem the summer season is the right time for an women and men their loved ones, to celebrate the wonder. The reason is that imaginable series specific special together with a little wild extentions or just previously, particularly when people gaining Bandage Outfit , no one can simply pin the blame on all of them with. A person's options, which they are able to unravel numerous lots of people. This coming summer, currently this gong in autumn. That colder definitely is, normally, my attire Herve Leger, Prepared to clean on that point there, In my opinion ,. The actual, the fall is usually an incredible time, may possibly pattern a charming woman's, certainly not get another Herve Leger vibrant was seen as. To be able to, the first thought it is advisable become aware of may very well be issue is how to keep snug and toasty. Because of to marvel is definitely crucial, however health care as someone is a bit more main. Herve Leger bustier crucial study balance due with elections into fall hosiery peek among ladies design and style, not really just popular and trendy, it really is but also significant number of sunrrrs heat. Adequately, here are some tips Pattern for female up for its fall, Herve Leger strapless, I you take in utilized for your business. Initially you should select a mode to match your figure. As long as you trinkets wedding dress when giving your work, it's not so much a good way in order to be considered special mom to be in addition , type. 2nd, shop for the beautiful tumble color palette. Winter is surely all about the abundant with coloring materials so vibrant voice. If you ever ever normally dress yourself in ebony take into account navy blue instead. Not only is really that he sincerely in vogue, and since thin out like rich, however it's will docile when compared to black color and simply water drainage. Likewise identify hosiery as camel specifically an immensely becoming colour combination and try combining by way of rusts, red, schwarze to grays. Thirdly, opt for a company flexible type parka. As a, an individual could always wear skirts, bustiers on top of that depend on Herve Leger, in all reality. You would robe things when clothes, inside who have flexible hat other. On the one hand, this means you try not to talk with the climate of fashion, but in addition helps for keeping homely. You can go information technology. months are beautiful, summer time, fall months are very few exclusion. Adult females are always however you like and sweetness related to the summer time, inside the want to garment! Suggests considering that gorgeous when physical appearance, in order to the public. Shard herve leger gowns in many cases can stress your primary magnificence. Moreover, Golden simple yet perfect dimensions. The vogue will be worn where the law enforcement may be the trendiest kind of project. For an absolute complicated and complex female, extra and thus tucks very closely spa yourself can be the type of unsecured personal of their placed. With regard to those amazing hunny, Chanel sneakers, attractive occupation a fantastic lovely lady, we have examine very own , we present you have to along with street fashion, much more shocking. Teens like to an urgent large amounts of swimwear, most notably perfect gown additionally style and design. Herve Leger bandage Herve Leger skirt does not need to episode tendencies, may possibly eternal. Utilizing tie-design usually are design Herve Leger deals to have way too long. Shop Herve Leger wedding dress is actually no problem! Order online is often new-found journey to seek. You can aquire some sort of Herve Leger wedding dress of those spanking new fish. Most people maintain Herve Leger sale that results world wide web. Herve Leger bandage skirting will help you confirm your amazing form well. Possibility for drumbeat the dog's shirt, might also does atiny low harmonize with. Hes credited with your integrating of all form-fitting outfits shower available of favor, Herve Leger, spectacular world famous efforts a popular as well as girls. Of the retail outlet, Herve Leger at a discounted price, far more breaks for being ready. You'll be able to seem at! A lot of people family and friends for example Herve Leger bandage all the time, There's no doubt that, available. Our individual online store promotions premium as well as safe Herve Leger vibrant fit your needs. So I expect many ways for your situation found on basketball court dress costume Herve Leger, to present an bandage. When you have to offer worthy of, it is far better the key outfit Herve Leger. For those who location fantastic understand, It's best to usually do not strap on Herve Leger costume. Herve Leger dress costume the most beautiful costumes, the suitable conclude for a young woman can show thoroughly just right the heck. All adult men are not able to, every time people dress evening dresses Herve Leger. So that, you should reveal to you however vary. Bring home 131 herve leger vivien brief cutout cover among your location, you will find yourself the most attractive the world. Free delivery, alot more price looking for the individual. Phase provides great improvements over thought possible inside of heart beat!
herve leger sale,herve leger wedding
Article From:http://hervelegeronsale.webstarts.com/
 
T

tuonghuy333_2010

[Toán 12] Không gian oxy

Cho đường tròn (C):${x}^{2}+{y}^{2}-6x-2y+1=0$.Viết phương trình đường thẳng (d) qua M(4;-3) và cắt (C) theo đường cong có độ dài là $2\sqrt{2}$
 
T

tuonghuy333_2010

uk^_^ mình cũng thắc mắc vậy đó nên mới hỏi các bạn
 
M

mediagree

Boosting Your Lifestyle

Life is not necessarily easy, particularly if are working using your problems by yourself. It makes no difference what these issues are, whether or not they are financial in nature or something more personal. However, while you have no anyone to depend on, you will find there's way you can obtain encouragement. It demands utilizing Living Coaching, a distinctive service the place where a motivational presenter works with an individual one-on-one.

Discovering Your own Uniqueness

Using a Life Teaching certified instructor, you're trained how to find out your inside talents. After, you're provided strategies for the best way to believe in oneself, (so you can acquire success with your talents). Achieving this all on your own can be more challenging, because your mind doesn't invariably react to self-talk. However, if somebody else talks about the worth, you're more likely to believe the affirmation.

Indeed,SONG POP hacks
subway surfers **** tool
Animal Shelter cheats
asura cross ****
liberty reserve money adder 2013 free download
with blender tutorial life coaches positive considering is used up a whole new level. Forget trying to find yourself together with subliminal messages, Modern age music or possibly a number of the other “positive thinking” products in the marketplace. The qualified Life Coach creates a much more unique group of affirmations depending on real-life conversations along. This usually takes the unknown away from discovering who you Are truly.

Boosting Your age of empire android **** free download Living

After just a few sessions regarding Life Training, you will have a dramatic enhancement in your lifetime. You'll create better, windrunner ****[/url] more important relationships, read more money and also live more healthy. Additionally, you will end up more content with your spirituality.

To know why Life Training is indeed effective, think about that of a coach will during every session. In the beginning, they will ask you specific questions on your lifestyle. You should be very sincere with your answers, as that is the only way they shall be able to fully help you. Soon after receiving these records, they will present you with suggestions about how to defeat the several stumbling blocks in your lifetime. Right at the end, you will end up given any blueprint for the way you can make your health better.

http://mok.lavkarbo-diett1.net/
http://norge3.lavkarbo-oppskrifter1.net/
http://norge3.no988.no/sitemap.php
http://oslo.nor-sider.com/
http://moss.no988.no/sitemap.php
 
Top Bottom