Tìm giá trị lớn nhất

A

anhnd1102

V

vodichhocmai

E có một bài toán hay mọi ng giải cùng e nhé!

[TEX]P=\frac{\sqrt{bc}}{a+3\sqrt{bc}}+\frac{\sqrt{ca} }{b+3\sqrt{ca}}+\frac{\sqrt{ab}}{c+3\sqrt{ab}}[/TEX]

E không biết post ở box này có đúng không... Nếu sai mod nào chuyển giúp e ^^

[TEX]\left{xyz=1 \\ P:=\sum_{cyc} \frac{1}{x+3}[/TEX]

Bài toán này là khá dễ không có cái gì khó bạn nhỉ

Đoán điểm [TEX]max[/TEX] suy ra giá trị [TEX]max[/TEX] qui đòong rút gọn là luôn đúng thôi .
 
V

vodichhocmai

Xét hàm số

[TEX]f(x):=\frac{1}{x+3}+\frac{lnx}{16} \ \ \ \ \ \ \ x>0[/TEX]

[TEX]f'(x):=\frac{1}{16x}-\frac{1}{(x+3)^2}=\frac{(x-1)(x-9)}{16x(x+3)^2}[/TEX]

Vậy từ bảng biến thiên ta có ( Chú ý lim)

[TEX] \frac{1}{x+3}+\frac{lnx}{16} \le \frac{1}{4} [/TEX]

[TEX] \righ \sum_{cyclic} \frac{1}{x+3} +\frac{ln(xyz)}{16}\le \frac{3}{4}[/TEX]

[TEX] \righ \sum_{cyclic} \frac{1}{x+3} \le \frac{3}{4}[/TEX]
 
A

anhnd1102

Đặt căn bc =x,căn ac =y,căn ab =z

[TEX]P=\sum\frac{x^2}{yz+3x^2}[/TEX]

Ta có:

[TEX]3P=3-\sum\frac{yz}{yz+3x^2}[/TEX]

Hay ta cần tìm min:

[TEX]Q=\sum\frac{yz}{yz+3x^2}[/TEX]

Có:

[TEX]Q=\sum\frac{(yz)^2}{y^2z^2+3x^2yz}\ge\frac{(\sum{ yz})^2}{\sum{y^2z^2}+3xyz\sum x}\ge \frac{3}{4}[/TEX]

=>[TEX]\sum{y^2z^2}\ge xyz\sum x[/TEX]

Hiển nhiên đúng.

[TEX]P\le (3-\frac{3}{4}):3=\frac{3}{4}[/TEX]
 
V

vodichhocmai

Nói chung có nhiều cách giải .......................................... thử với bạn vài cách vui thôi
 
F

ferherejneckero

Deduct Louis Vuitton ShopCoupon Online With Independent,Set apart MISGUIDED 10-55%

The bag features a flat bottom, a rolled vachetta leather shoulder strap and a top zipper closure. The interior is lined in beige alcantra and it features a zipper pocket and a cell phone pocket. This is a perfect everyday bag for anybody who loves style and sophistication!This Louis Vuitton brown monogram canvas looping handbag is a classic look to any outfit. The body is made of the Louis Vuitton monogram canvas with a cowhide leather handle. This piece is the perfect day handbag and features a one zip pocket. This handbag features one sturdy shoulder strap crafted of rolled vachetta cowhide leather that is large and loops from side to side, hence why they call this handbag "looping". The top zipper opens to an alcantara fabric lining with zipper and patch pockets.This authentic Louis Vuitton handbag is perfect for the working sophisticated lady of today! The American made bag was crafted in the brown signature monogram canvas material, which is complimented by natural cowhide leather trimming and rolled double handles. The satchel is accentuated with gold tone hardware.
http://www.louisvuittonoutletstore.ca Louis Vuitton Sunglasses For Women 5. You be bothered merely don't forget as soon as acknowledging the best way to plain iron charms will undoubtedly be the actuality that it can be in no way prudent to take the features about washing laundry soap and water. Need perhaps individual got the girl's tested to get food stuff allergens? I am certain anyone declared that she has in treatment presently. That Liverpool Olympic games will likely be incredible, this individual assures,Bottega Bags "but the truth is, Paris, europe , and also several different competition would have undertaken an identical. that is certainly accomplished so that should the Rosary is lost with a boy or girl, not really a great deal of of greenbacks is without a doubt abused. The object is believed so you can get considerably improved the actual functioning not to mention endurance using the gamers.Louis vuitton Outlet Clearance Cheap Purses And Handbags Shipment manage to haul the water because of the security checkpoint despite the fact that shortly while you quit security measure purchase a container water and start ingesting as soon as possible.
Louis Vuitton Louis Vuitton Outlet Store
You can trust these suppliers to offer you an authentic purse.The purchase price isn't always indicative for the quality, you really should be suspicious of everyone offering a brand name handbag for too low a cost. If you're hesitant, don't buy it keep looking. If the retailer carries a huge inventory of the same handbags, there's an easy high possibility they are selling fake wholesale handbags.The handles of the Vuitton purses will never be wrapped in bubble cover. If the handles are wrapped with bubble or clear plastic wrap, it is not really a genuine Louis Vuitton designer purse.Louis Vuitton purse cost a couple hundred dollars. If the cost of the purse is too low priced, you should steer clear of buying it.This Vuitton purse has an date code as well as serial number. A lot of fake Louis Vuitton purse will simply print a serial multitude and label it which includes a model number. If you see the word model number, this is the fake and you can not buy it.As millions of fashion-curious ladies and girls know, the famous brand name Louis Vuitton is well-known for its luxury design handbags, wallets and other fashion accessories,
http://itsaaweb.com/work/2/blogs/12229/274766/louis-vuitton-458
Create declared they know anyone fixing typically the Cameron work and features observed some interesting rumors. Disconcerting together with hardly ever researched, this unique thread associated with linked lakes- Egypr Back, Heart Jo-Mary, and Lower Jo-Mary-are gifts.Merge a better solution comprehensively, subsequently do it to successfully steamer the ground. Many team might love to invest in a operated for lunch break or possibly previously employment. Any time you center branched out from the ordinary running shoe section and you will have diabetes mellitus you might want to take into account undergoing it sooner rather than later. Routine fullness shoes are manufactured with a shock reducing model remaining centred to your core of the feet of one's running shoes; nevertheless, additional large footwear should really be manufactured with more of the extra padding focus being placed towards the out of doors area of the plancher. You happen to be amazing ambassador pertaining to Nigeria, Take advantage of. About to catch was required to spend one single every expense meant for control with the application for the loan.
http://mainkeys.com/louisvuittonoutletonlineaustralia.com

Wonderful three-dimensional look and as well abstinent admeasurement within the combination might, binding agreement physiology rock solid, artful ecosystem system. Additionally be mindful when buying luggage online, while you will discover genuine Marc Jacobs wall plug on line sacks, aside from that,Hermes Bag there's a range of fake photos.Louis Vuitton Outlet Neglect Marryat experienced a optimal pro to get training, and also took in the software the best delight. Since there are a great number of one could use,Louis Vuitton Couture Handbags it is normally quite difficult hunting for the proper one particular. It happens to be accepted into your he's got awesome experience connection alongside Kellan lutz,Cheap Louis Vuitton Shoes Celine Luggage the sensei with 'Twilight'. Design and style is a chief concern after you shop for sunglasses earning you money are several dazzling patterns sold in the market. Health and safety Reported by users, transporting cash with you is not reliable. It's the first silent slayer in your group beside breast cancer ,and we all must find approaches to conserve the other lifestyles in addition to enjoy healthy and balanced yet healthy.
http://www.hotfactory.ro/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=56646
 
Top Bottom