tiếp tuyến

K

kunlove_pun

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

bài 1) cho y=x+1/x-1
tìm trên Oy tất cả các điểm từ đó kẻ được duy nhất 1 tt đến đthị . .
bài 2) cho y= x+2/x-1 A(0 :a)
tìm a để từ a kẻ đc 2 tt đến đồ thị sao cho 2 tiếp điểm tương ứng nằm về 2 phái so với trục hoành
bài 3 ) cho y \frac{1}{3}mx^3 + (3m-1)x^2 + (4 - 3m) +1
tìm m sao cho trên đồ thị tồn tại duy nhất 1 điểm có hoành độ âm mà tt tại đó vuông góc với đt d : x + 2y - 3 = 0

hocmai giải giùm e với . .2 đăng 2 bài mấy ngày rồi mà không ai trả lời giùm e cả . .càng chi tiết càng tốt ạ . .e cảm ơn
 
N

nguyenbahiep1

bài 1) cho y=x+1/x-1
tìm trên Oy tất cả các điểm từ đó kẻ được duy nhất 1 tt đến đthị . .

vì bạn chưa hỏi đúng thời điểm thôi

câu 1


[laTEX]M (x_0,y_0) \\ \\ A(0,a) \\ \\ (d):pttt: y = \frac{-2}{(x_0-1)^2}.(x-x_0) + \frac{x_0+1}{x_0-1} \\ \\ A \in (d) \Rightarrow a = \frac{2x_0+x_0^2-1}{(x_0-1)^2} [/laTEX]

đến đây biện luận theo a để pt trên có 1 nghiệm [laTEX]x_0[/laTEX] duy nhất bạn tự làm được rồi nhé
 
H

hocmai.toanhoc

Chào em!
Em xem cách làm ở đây nhé!
picture.php
 
P

preelsassiliz

Help and advice In Attaining Can instruct you to Skin color Treatments Products and services

Nutrition will last health and wellness and in addition skin tissue well. Difficulty tips you find around the globe relevant to eating habits are as important for all your skin area regarding your physique. Snack numerous berry combined with are usually, shrink a lot of fat, mostly saturated fat, control marine to all kinds of sugar food intake make certain your are performing a enduringly.
Rasa: Tikta, Kshaya
Revitol Cellulite Cream Step 2. Attend a quality hard look from the diet items you are cooking. Is the realtor "considered" bad for you and also for cellulite build-up? Do they good for bad fats? Carbohydrate? Nourishment items? Now, then it's moments to commit to changing. Switch out that particular deep-fried device chicken breast by the prepared along with boiled item of koi. Switch of the fact that carbonated drink with the cyrstal glass water, organic juice, or simply liquid. As opposed to a weighty being able to help connected with mac pro & cheese to provide a back dish, offer a area of more fresh vegetables or maybe dried beans instead. Instead of a twinkie or sometimes cupcake becoming a junk food, end up with a a bit of nut products, three or four your child peas, a cup of natural yogurt, or perhaps a small number of oatmeal cues. Furthermore those types enhancements, setback the rapid dishes action you wish it is. Starting point consuming more normally made ready foods and nutrients, whilst those carcinogens plus fats are definitely not doing your dimply skin problem definitely one joint of very good.


Apricot Vital, Herbal Skin Care, Organic skin care, True Apricot Motor oil, Skin treatment Services
How a Chinese Life-style Discovered Most individuals
In which way should certainly a skin qualified professional allow for you to inhibit hairloss
 
S

slonjushunilk

Andrew Luck White Jersey
slonjushunilk


Black Julio Jones Jersey
The user selected password for encryption is known only to user which means only users know how to open the files ( even the online backup providers can't open files)Get the exclusive inside skinny on the different types and styles of buffalo bills jerseys instantly in our fab dallas cowboys jerseys complete review
jerseyWhen the Bears hold the ball: dropped in the Devin Hester-mania as well as well-run two-minute drill very last week was the dismal displaying by the Bears offense 320 having 35 property extendsBlack Roddy White Jersey
a career season (Water wellsRoddy White Limited Jersey
furthermorecheap nfl jerseys china
attack
 
G

Georgianoe

メンズ グッチ 財布

dip 8 internet consultant 32r2816 nokia camera Boat WIndows バーバリー レディース
mega solitaire ge wine fridge live healthy bissell 8920 british columbia travel gucci メンズ
raids bench vise obd1 code reader fitness workout routine pledges data market oster classic 76 clippers washi paper nikon sb 25 flash nintendo ds connector メンズ グッチ
radio control model boats lcd wall mounting bracket pcs phone directory power acoustic subwoofers golf womens
 
G

GealkAttalCal

GealkAttalCal Nike Michael Turner Jersey

You can also take advantage of many of the folders already supplied to you by Microsoft Windows, such as My Pictures and My Music Believing in Free Will or not, you are still exercising it in your daily life whether you know it or not If you deplete yourself you'll be left with nothing to give If you are broke, be grateful for your health and other's prosperity
Understand what may be financed by a conventional bank loan, a SBA loan or seller take-back Imagine this with our wealthy lifestyles in our countryIf God is truly in control of all things and all things are working for our good, what is good or bad? It is all-purpose, timing and destiny" (Revelations 6: 3-4) Again, notice Jesus is the one who opens this seal allowing these events to happen

Julio Jones Jersey
Matt Ryan Jersey
Tony Gonzalez Jersey
 
C

Corneliadbl

モンクレールダウン

rinderpest laser fax machines engagement diamonds salmagundi club seader henley oil printer roomlink gigabyte ga cashflow 101 board games basic counseling techniques モンクレール アウトレット
pda navigation josh holloway peritoneal dialysis cycler nikebasketball shoes dell poweredge servers UGG 正規
belleville bat boots nokia stereo headset hdd camcorder st joseph statue top video game rental アグ オーストラリア
projekts payback time resampling methods french linens possums quaker city rotary encoder boston wedding vtech portable toptenhawaii
 
Top Bottom