English 8 Tiếng anh 8 unit 7

Thảo luận trong 'Hỏi bài tiếng Anh lớp 8' bắt đầu bởi nhungnl4, 21 Tháng hai 2020.

Lượt xem: 253

  1. nhungnl4

    nhungnl4 Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    1
    Điểm thành tích:
    46
    Sở hữu bí kíp ĐỖ ĐẠI HỌC ít nhất 24đ - Đặt chỗ ngay!

    Đọc sách & cùng chia sẻ cảm nhận về sách số 2


    Chào bạn mới. Bạn hãy đăng nhập và hỗ trợ thành viên môn học bạn học tốt. Cộng đồng sẽ hỗ trợ bạn CHÂN THÀNH khi bạn cần trợ giúp. Đừng chỉ nghĩ cho riêng mình. Hãy cho đi để cuộc sống này ý nghĩa hơn bạn nhé. Yêu thương!

    I. Choose the best answer to complete each of the following sentences.

    1. Carlos is going to be famous one day. He___________________in three movies already.
    A. appears B. is appearing C. appeared D. has appeared
    2. My mum doesn't mind_____________me from school every day.
    A. pick up B. picking up C. picks up D. to pick up
    3. There is no more cheese. I_____________ it all, I'm afraid.
    A. eat B. am eating C. has eaten D. have eaten
    4. It'll soon get warm in here. I _____________ the heating on
    A. have turned B. has turned C. have turning D. has turning
    5. Using computers too much may have harmful effects _____________ your minds and bodies.
    A. at B. on C. in D. with
    6. Her French was excellent, without a trace of a/an _____________ .
    A. sound B. voice C. accent D. tone
    7. Sandra has become a style_____________ for the fashion world particularly,
    A. icon B. image C. item D. category
    8. She _____________ in Hanoi for 2 years.
    A. lives B. is living C. have lived D. has lived
    9. How _____________ your sister _____________ to school every day?
    A. is - going B. has - gone C. do – go D. does – go
    10. At present they _____________to New York.
    A. traveling B. are travelling C. travelled D. to travel
    11. My father _____________ some flowers in the garden.
    A. waters B. has watered C. is watering D. water
    12. I’ll come home _____________ 8.30 and 9.20.
    A. between B. from C. with D. at
    13. Vietnamese people are always proud _____________ their traditions and customs.
    A. on B. in C. of D. at
    14. Many visitors _____________ to Ho Chi Minh's Mausoleum every day.
    A. come B. comes C. is coming D. has come
    15. I'm trying to fit everything into my busy _____________ .
    A. missions B. schedule C. program D. tasks
    16. I _____________ Paul today, but I saw him last Sunday.
    A. will not see B. will not be seeing C. have not seen D. has not seen
    17. We have never _____________ another country before.
    A. visit B. visited C. visiting D. visitor
    18. At present, he _____________ a piece of music.
    A. is composing B. has composed C. will compose D. composed
    19. I have never _____________ such a good novel before
    A. to read B. reads C. reading D. reading
    20. Nowadays, viewers can watch a variety of local and international programs _____________ TV.
    A. on B. in C. at D. of
    21. We _____________ a party tomorrow.
    A. have B. are having C. have had D. were having
    22. Danish _____________ to Japan next month.
    A. go B. goes C. are going D. is going
    23. The train _____________ at 7.30 tomorrow morning.
    A. leave B. leaving C. leaves D. leave
    24. I have got tour details here. We _____________ 4 days in Beijing.
    A. to spend B. spends C. spending D. spend
    25. The capital city of Canada is _____________ .
    A. Ottawa B. Montreal C. Vancouver D. Hamilton
    26. The match takes place _____________ Saturday afternoon this week.
    A. at B. on C. in D. of
    27. He's living in Hanoi. He _____________ there since 2010.
    A. lives B. is living C. has lived D. lived
    28. They have been an English teacher _____________ many years.
    A. for B. since C. in D. on
    29. It rain a lot _____________ July.
    A. at B. of C. in D. on
    30. The official language in Australia is _____________ .
    A. Italian B. Greek C. Chinese D. English
    31. I find it hard to understand that foreigner because of his _____________ .
    A. voice B. sound C. accent D. volume
    32. Kangaroos and _____________ are the iconic animals of Australia.
    A. beaver B. koala C. eagle D. cheetah
    33. Coming to New Zealand, you will be surprised by its many _____________ views.
    A. breath-taking B. taking-breath C. breath-take D. take-breath
    34. The Statue of Liberty in Upper New York Bay of America _____________ the freedom.
    A. presents B. shows C. symbolizes D. reveals
    35. Singapore is an ideal destination for worldwide visitors because of its many _ _____________ .
    A. tour attractions B. attraction tours C. attractive tours D. tourist attractions
    36. Some beauty spots in this city _____________ reconstructed to attract more visitors.
    A. has been B. have been C. will have D. will been
    37. The Louvre Museum _____________ from 9 a.m. to 6 p.m. every day except Tuesday and Wednesday.
    A. opens B. open C. will open D. will be open
    38. They _____________ to New York to join the Fashion show next week.
    A. will fly B. will be flying C. flies D. fly
    39. This annual festival _____________ at the end of the March.
    A. will hold B. will be held C. holds D. is held
    40. I Sydney Harbour twice, so this time I think I _____________ to a different place.
    A. have visited - will go B. have visited - will be going
    C. visited - will go D. visited - will be going
    41. She can’t come to the phone now because she _____________ tomorrow’s test.
    A. studies B. is studying C. has studied D. has been studying
    42. They must be at the sports ground now. They usually _____________ basketball on Fridays.
    A. play B. are playing C. have played D. have been playing
    43. I _____________ my work already. I’m ready to go for a walk with you.
    A. finish B. am finishing C. have finished D. have been finishing

    44. I _____________ breakfast right now. Can you call a tittle later?
    A. cook B. am cooking C. have cooked D. have been cooking
    45. I _____________ this book. Can I borrow it for a week or so?
    A. don’t read B. am not reading C. haven’t read D. haven’t been reading
    46. Maria is good at languages. She _____________ French, Spanish and German.
    A. speaks B. is speaking C. has spoken D. has been speaking
    47. So far, he _____________ five stories for children.
    A. writes B. is writing C. has written D. has writing
    48. We _____________ for their answer for two months already
    A. wait B. are waiting C. have been waited D. have been waiting
    49. She _____________ since Monday.
    A. is sick B. is being sick C. has been sick D. has been being sick
    50. She _____________ since noon. Should we wake her up?
    A. sleeps B. is sleeping C. has been sleep D. has been sleeping

     
  2. Lê Uyên Nhii

    Lê Uyên Nhii Yêu lao động Thành viên

    Bài viết:
    2,110
    Điểm thành tích:
    599
    Nơi ở:
    Thanh Hóa
    Trường học/Cơ quan:
    THCS Thiệu Chính

    bạn tham khảo grammar thihientaihoanthanh nhé

    1. Carlos is going to be famous one day. He___________________in three movies already.
    A. appears B. is appearing C. appeared D. has appeared
    2. My mum doesn't mind_____________me from school every day.
    A. pick up B. picking up C. picks up D. to pick up
    3. There is no more cheese. I_____________ it all, I'm afraid.
    A. eat B. am eating C. has eaten D. have eaten
    4. It'll soon get warm in here. I _____________ the heating on
    A. have turned B. has turned C. have turning D. has turning
    5. Using computers too much may have harmful effects _____________ your minds and bodies.
    A. at B. on C. in D. with (effects on sth : có ảnh hưởng đến cái gì )
    6. Her French was excellent, without a trace of a/an _____________ .
    A. sound B. voice C. accent D. tone ( theo mình là A -.- )
    7. Sandra has become a style_____________ for the fashion world particularly,
    A. icon B. image C. item D. category
    8. She _____________ in Hanoi for 2 years.
    A. lives B. is living C. have lived D. has lived
    9. How _____________ your sister _____________ to school every day?
    A. is - going B. has - gone C. do – go D. does – go
    10. At present they _____________to New York.
    A. traveling B. are travelling C. travelled D. to travel

    Bạn tham khảo 10 câu đầu và đọc lại ngữ pháp làm các câu tiếp theo rồi đăng đáp án lên đây để chúng mình cùng check nha
     
    ~ Su Nấm ~ thích bài này.
  3. huong.nguyenthanh80@gmail.com

    huong.nguyenthanh80@gmail.com Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    130
    Điểm thành tích:
    21
    Nơi ở:
    Hà Nội
    Trường học/Cơ quan:
    THCS Cao Bá Quát

    1. D
    2. B
    3. D
    4. A
    5. B
    6. C
    7. A
    8. D
    9. D
    10. B
    11. C
    12. A
    13. C
    14. A
    15. B
    16. C
    17. B
    18. A
    19. Mk nghĩ câu này là read
    20. A
    21. B
    22. D
    23. C
    24. D
    25. A
    26. B
    27. C
    28. A
    29. C
    30. D
    31. C
    32. B
    33. A
    34. C
    35. D
    36. B
    37. A
    38. A
    39. D
    40. A
    41. B
    42. A
    43. C
    44. B
    45. C
    46. A
    47. C
    48. D
    49. C
    50. D
    Dài quá, làm nát óc luôn.....:meohong3:meohong3:meohong3
     
  4. huong.nguyenthanh80@gmail.com

    huong.nguyenthanh80@gmail.com Học sinh Thành viên

    Bài viết:
    130
    Điểm thành tích:
    21
    Nơi ở:
    Hà Nội
    Trường học/Cơ quan:
    THCS Cao Bá Quát

    Mk thấy câu 6 là C, 7 là A thì đúng hơn bạn ạ.:):):)
     
  5. Lê Uyên Nhii

    Lê Uyên Nhii Yêu lao động Thành viên

    Bài viết:
    2,110
    Điểm thành tích:
    599
    Nơi ở:
    Thanh Hóa
    Trường học/Cơ quan:
    THCS Thiệu Chính

    đó là ý kiên riêng thôi chứ mình cũng không chắc chắn 2 câu đấy :<
     
Chú ý: Trả lời bài viết tuân thủ NỘI QUY. Xin cảm ơn!

Draft saved Draft deleted

CHIA SẺ TRANG NÀY

-->