tich phan

N

nguyenbahiep1

2, tan^4 X+tan^2X tất cả trên /3sin^2x-1
3,tan^2 X +tanX tất cả trên /3+cos2X

2 câu này làm cùng 1 cách

[laTEX]\frac{tan^4x+tan^2x}{cos^2x(3tan^2x -(1+tan^2x))} \\ \\ tan x = u \Rightarrow du = \frac{dx}{cos^2x} \\ \\ \int \frac{(u^4+u^2)du}{2u^2 -1} = \int (\frac{u^2}{2}+\frac{3}{4} + \frac{3}{4(2u^2-1)})du[/laTEX]

câu kia

[laTEX]cos2x = 1 - 2sin^2x [/laTEX]

và làm tương tự

câu 1

[laTEX]\int \frac{(x+1)dx}{\sqrt{4x^2-4x+1}} = \int \frac{(x+1)dx}{|2x-1|}[/laTEX]
 
A

Appogedef

Music artists and bands Services - Why Online Can Be A Favorite Direction To See That They

scommesse online
Searching for music artists and bands services for any particular objective? Obtaining music artists and bands services pokies
if you may need them for just a marriage ceremony, house party or other style of purpose is already casino
very simple because the net. In fact, you can make a very specific look for in any respect roulette
attainable time if you utilize this channel. It is no surprise that many people from all of walks of life are rotating to the internet casino australia
every time they require hunting for anything, musicians included.

It is quite easy to find music artists rulette online
for hire online and there is several musicians newspaper internet websites that you can buy to keep online slot machine
tempo with folks&Number039s increasing personal preference to utilize this channel. Band members are very well rulette online
mindful that prospective buyers visit websites like these when to merely guide a musician or maybe a music group casino australia
with regards to functions. Musicians locate this choice to be very convenient to use along with the roulette
incontrovertible fact that it provides all of them excellent benefits.

One of the primary benefits of creating an online business to find slot machine free
performers for hire is that this technique is quite hassle-free. There are various band members magazine slot machines
available and you may simply experience them to get your house a comprehensive search. It is possible to designate pokies australia
the exact kind of musician and performer wanted advertisings you intend to see to ensure the serp's that come out slot machine
are very specific. This can save you lots of persistence because you will not need to see unrelated results.

Most slot online
band members classified listings that you just see on-line are available free of cost to new users. This makes a contribution to their escalating slot machines online free
acceptance considering the fact that music artists searching for employment or people looking for music artists and bands can readily online pokies australia
article their messages in this article. All you want do is develop a forex account together with the site that owners these roulette
guitarist required advertisings after which you can search its data source for the thing you need.

You'll find it a breeze roulette
to spread out a free account on these websites. Fortunately they are extremely convenient to use and are competent to narrow down all slots casino
the search requirements extensively so you are assigned serp's which can be particularly what you deserve for. It blackjack
is advisable make use of favorite sites since these could very well attract commercials from quite a few slot machine online
musicians looking for do the job, and thus raising your odds of finding band members services who slot machines online free
satisfy your prerequisites exactly.

Trying to find a great artist is certainly a easy job slot machine free
within the electronic age group since you can begin your pursuit anytime during the day that may be roulette
on the way of you. Ought to be actuality, a primary reason that folks approach company on the web is it all slots casino
permits them to examine numerous alternatives and never having to abandon improved of these households and free online slots machines
without the need to expend excess amount. Picture how many musician and performer wanted advertisements you are able to free slot machines
experience throughout just one morning without having to get away from the home!

The main advantage of using the web casino
to consider musicians would not stop right here. You can even work with it to learn more specifics of slots
the different musicians you locate using musicians classified ads advertising. This can be a important slot machine online
portion of picking performers you could seek the services of for any celebration that you need to associated with that slot online
is able to execute adequately. There could possibly be an enormous difference in exactly what is designed in a poster online pokies
and what the artists can deliver. The world wide web can help maintain your range is a good choice which your functionality is triggered well for that reason.
 
Top Bottom