Ngoại ngữ TEST 45 minutes (No1)

Hỏi Bài Tiếng Anh

Học sinh mới
Thành viên
16 Tháng tám 2017
30
11
6
22
Hà Nội
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

P. 13 TEST 45 minutes (No1)

Name:…………………………….

Class:………

II. Choose the word whose underlined part is prounced differently (4 x 0,25 = 1pt)

1. A. baggy B. fashion C. label D. casual

2. A. economy B. occasion C. freedom D. logical

3. A. embroider B. subject C. label D. poet

4. A. asked B. arrived C. enjoyed D. used

III. Choose the word whose main stress pattern is placed differently(2 x 0,25 = 0,5pt)

1. A. design B. mention C. prefer D. insprire

2. A. fashionable B. convenient C. traditional D. minorities

IV. Choose the best answer A, B, C or D (6 x 0,25 = 1,5pts)

1. Lan wishes Maryam……..leave.

A. doesn’t have to B. didn’t have to C. won’t have to D. don’t have to

2. Maryam was…………by HN people.

A. impress B. impressed C. impressing D. impressives

3. Bahasa Malaysia is widely………in Malaysia.

A. speak B. speaking C. speaks D. spoken

4. My sister……….. English for 4 years.

A. study B. studies C. has studied D. have studied

5. The project must ………… on time.

A. finish B. finished C. be finished D. is finished

6. Wearing casual clothes makes students………self confident.

A. feel B. to feel C. feeling D. felt





V. Read the passage and then decide whether the following statements are true or false (5 x 0,25 = 2,5pts)

I lived in the Middle East for a while, and when I went out, I had to obey the local custom of wearing something over my head and wearing a dress that covered my whole body. At first, I found it a real nuisance, but after a while, I got used to it and even started to like it. You feel really scure, and also you don’t have to worry about what to wear all the time.

1. The writer is living in the Middle East now. ……….

2. The writer felt annoyed when the first wore the traditional dress. ………..

3. After a while, she got accustomed to wearing the traditional costume. ……….

4. The writer doesn’t have to think of what to wear everyday. ………..

5. I didn’t have to obey the local custome. …………

VI. Give the correct from of the verbs in brackets (4 x 0,25 = 1pt)

1. I wish I (can) …………………..speak English as a native speaker.

2. The zoo isn’t far from here, I (walk) ……………………….there many times.

3. When my parents were on holiday, I (stay) ………… ……….. with my grandparents

for two weeks.

4. I usually (go) ………….. to school in the morning.

VII. Write the second sentences so that it has a similar meaning to the first.

(4 x 0,5 = 2pts)

1. She’s sorry. She can’t play the piano.

She wishes………………………………………………………………………….

2. They are going to build a supermarket in my neighborhood.

A supermarket………………………………………………………………………

3. Why don’t we go to the countryside?

I suggested………………………………………………………………………….

4. The last time we went to a cinema was two years ago.

We haven’t………………………………………………………………………….


-The end -
 

Attachments

  • upload_2017-9-27_9-17-35.png
    upload_2017-9-27_9-17-35.png
    817.9 KB · Đọc: 89

tienganh220403@gmail.com

Học sinh chăm học
Thành viên
4 Tháng hai 2016
363
320
121
23
Nghệ An
P. 13 TEST 45 minutes (No1)

Name:…………………………….

Class:………

II. Choose the word whose underlined part is prounced differently (4 x 0,25 = 1pt)

1. A. baggy B. fashion C. label D. casual

2. A. economy B. occasion C. freedom D. logical

3. A. embroider B. subject C. label D. poet

4. A. asked B. arrived C. enjoyed D. used

III. Choose the word whose main stress pattern is placed differently(2 x 0,25 = 0,5pt)

1. A. design B. mention C. prefer D. insprire

2. A. fashionable B. convenient C. traditional D. minorities

IV. Choose the best answer A, B, C or D (6 x 0,25 = 1,5pts)

1. Lan wishes Maryam……..leave.

A. doesn’t have to B. didn’t have to C. won’t have to D. don’t have to

2. Maryam was…………by HN people.

A. impress B. impressed C. impressing D. impressives

3. Bahasa Malaysia is widely………in Malaysia.

A. speak B. speaking C. speaks D. spoken

4. My sister……….. English for 4 years.

A. study B. studies C. has studied D. have studied

5. The project must ………… on time.

A. finish B. finished C. be finished D. is finished

6. Wearing casual clothes makes students………self confident.

A. feel B. to feel C. feeling D. felt





V. Read the passage and then decide whether the following statements are true or false (5 x 0,25 = 2,5pts)

I lived in the Middle East for a while, and when I went out, I had to obey the local custom of wearing something over my head and wearing a dress that covered my whole body. At first, I found it a real nuisance, but after a while, I got used to it and even started to like it. You feel really scure, and also you don’t have to worry about what to wear all the time.

1. The writer is living in the Middle East now. ……….

2. The writer felt annoyed when the first wore the traditional dress. ………..

3. After a while, she got accustomed to wearing the traditional costume. ……….

4. The writer doesn’t have to think of what to wear everyday. ………..

5. I didn’t have to obey the local custome. …………

VI. Give the correct from of the verbs in brackets (4 x 0,25 = 1pt)

1. I wish I (can) …………………..speak English as a native speaker.

2. The zoo isn’t far from here, I (walk) ……………………….there many times.

3. When my parents were on holiday, I (stay) ………… ……….. with my grandparents

for two weeks.

4. I usually (go) ………….. to school in the morning.

VII. Write the second sentences so that it has a similar meaning to the first.

(4 x 0,5 = 2pts)

1. She’s sorry. She can’t play the piano.

She wishes………………………………………………………………………….

2. They are going to build a supermarket in my neighborhood.

A supermarket………………………………………………………………………

3. Why don’t we go to the countryside?

I suggested………………………………………………………………………….

4. The last time we went to a cinema was two years ago.

We haven’t………………………………………………………………………….


-The end -
II,
1. C
2. D
3. B
4. A
III,
1. B
2. A
IV,
1. B
2. B
3. D
4. C
5. C
6. A
V,
1. False
2. True
3. True
4. True
5. False
VI,
1. could
2. have walked
3. stayed
4. go
VII,
1. She wishes she could play the piano
2. A supermarket is being built in my neighborhood
3. I suggested going to the countryside
4. We haven't gone to a cinema for two years
 
Top Bottom