Tên kụa bạn có ý nghĩa rỳ :D

H

heocondangyeu

vuonglinhbee said:
L = Love is something you deeply believe in
I =You are always smiling and making others smile--->true
N = You like to work, but you always want a break.
H =You are not judgmental.
nhờ bà con chỉ giáo: " judgmental"nghĩa là gì ạ?
thanks
hình như nà sự quyết đoán hay gì đó, hjx, lôi từ điển ra mà tra!!!
 
T

taca

vuonglinhbee said:
nhờ bà con chỉ giáo: " judgmental"nghĩa là gì ạ?
thanks
If you say that someone is judgmental, you are critical of them because they form opinions of people and situations very quickly, when it would be better for them to wait until they know more about the person or situation.:D
Túm lại judgmental có nghĩa là quyết đoán =^^=
 
H

heocondangyeu

taca said:
vuonglinhbee said:
nhờ bà con chỉ giáo: " judgmental"nghĩa là gì ạ?
thanks
If you say that someone is judgmental, you are critical of them because they form opinions of people and situations very quickly, when it would be better for them to wait until they know more about the person or situation.:D
Túm lại judgmental có nghĩa là quyết đoán =^^=
:D :D :D
 
T

taka280

D = You have trouble trusting people.
U = You feel like you have to equal up to people's standards.
C = You definitely have a partier side in you, don't be shy to show it.

I'm pessimistic :(!
 
C

chini106

:(( Q = You are a hypocrite.
U = You feel like you have to equal up to people's standards.
Y = You cause a lot of trouble.
N = You like to work, but you always want a break.
H =You are not judgmental.

Q=Bạn là một kẻ đạo đức giả :((
U = Bạn cảm thấy thik [như] bạn muốn công bằng tiêu chuẩn con người [sax, dịch tệ quá]
Y = Bạn gây ra nhiều phiền hà :((
N = Bạn thik làm việc nhưng bạn luôn luôn muốn nghỉ ngơi [là sao]
H = Bạn không có lương tri [ judgment: lương tri, óc phán đoán, ....]
Túm lại là: Chjn là một người quá tệ theo cách định nghĩa tên :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :(( :((
 
K

ke0mut

B = You are always cautious when it comes to meeting newpeople. (not sure)
A = You can be very quiet when you have something on your mind. (yeah, it's right)
O = You are very open-minded. =>:D
 
T

taca

hỳ ! thỳ koi như là 1 trò zui !!
còn chuyện đúng hay hok thỳ .......
phải nghĩ lại đã :D
 
Top Bottom