Tên kụa bạn có ý nghĩa rỳ :D

T

taca

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

What ur name means......... check it out !! :D
Instructions : What you do is find out what each letter of your name means.

Then connect all the meanings and it describes YOU. (Its TRUE) &(Is'nt it GREAT !!)

If you have double or triple letters, just count the meaning once. For Example : MARK.

M - Success comes easily to you.
A - You can be very quiet when you have something on your mind.
R - You are a social butterfly.
K - You like to try new things.

And here you go:

A = You can be very quiet when you have something on your mind.
B = You are always cautious when it comes to meeting newpeople.
C = You definitely have a partier side in you, don't be shy to show it.
D = You have trouble trusting people.
E =You are a very exciting person.
F = Everyone loves you.
G = You have excellent ways of viewing people.
H =You are not judgmental.
I =You are always smiling and making others smile.
J =Jealously
K =You like to try new things.
L = Love is something you deeply believe in.
M = Success comes easily to you.
N = You like to work, but you always want a break.
O = You are very open-minded.
P =You are very friendly and understanding.
Q = You are a hypocrite.
R =You are a social butterfly.
S = You are very broad-minded.
T = You have an attitude, a big one.
U = You feel like you have to equal up to people's standards.
V = You have a very good physique and looks.
W = You like your privacy.
X = You never let people tell you what to do.
Y = You cause a lot of trouble.
Z = You're always fighting with someone.

CHECK YOUR NAME MEANING AND YOU WILL FIND THAT THIS IS TRUE !
and enjoy !
>:D<
 
M

moonlighting

C = You definitely have a partier side in you, don't be shy to show it.
O = You are very open-minded.
N = You like to work, but you always want a break.
G = You have excellent ways of viewing people.

Too good to be true :x


How about you, taca? Plz let other people know more about you ;;)
 
T

taca

hà hà ! I can't speak E very well as Am & Moon
so I will introduce myself in Vietnamese . That's OK
 
T

taca

C=You definitely have a partier side in you, don't be shy to show it
A= You can be very quiet when you have something on your mind
M = Success comes easily to you «— like this best :D
 
M

moonlighting

Taca, feel free to express yourself in anyway you want. You will soon get better and better.

Btw, there's something that caught my attention. We do have some thing in common. Our names are both started with C :x
 
A

amaranth

He's right, My. The next time we meet et Mama tell you a story about success.
Love you much, daughtie.
 
H

hoathuytien

V = You have a very good physique and looks.
A = You can be very quiet when you have something on your mind.
N = You like to work, but you always want a break.
oh my GOD!! :(( :(( ;) >:)
 
B

bonjour

em cũng bon chen tí :D
H =You are not judgmental. perhap :D
A = You can be very quiet when you have something on your mind. i don't think so :-??
N = You like to work, but you always want a break.no, never :-o
G = You have excellent ways of viewing people.i only like it 8-}
=> 20% :D
 
S

sweetnightmare

Hey, there's M in my name, and I like ur explan. for this letter ^_^, all the others are wrong, sorry....
 
V

vuonglinhbee

L = Love is something you deeply believe in
I =You are always smiling and making others smile--->true
N = You like to work, but you always want a break.
H =You are not judgmental.
nhờ bà con chỉ giáo: " judgmental"nghĩa là gì ạ?
thanks
 
N

nhocmiru

P =You are very friendly and understanding
H =You are not judgmental
U = You feel like you have to equal up to people's standards
O = You are very open-minded
N = You like to work, but you always want a break
G = You have excellent ways of viewing people
uhm... I don't think so :D (sorry, trinh do anh van cua em rat te, mong duoc chi giao them )
 
Top Bottom