Ngoại ngữ [T.A] Viết lại câu?

  • Thread starter heynhoc_tonhocau
  • Ngày gửi
  • Replies 3
  • Views 9,162

H

heynhoc_tonhocau

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Write a second sentence as similar in meaning as the first one.
Bai 1:
1, Everyone was surprised to see Geoff leave the party early. (surprise )
=> To..............................................................the party early.
2, She never finishes her work on time although she works hard (matter).
=>She never finishes her work on time............................. she works.
3,We couldn,t solve the problem (solution)
=>We were unable....................................................the problem.

4, I wasn’t surprised to hear that he’d failed. (no)
=> It came……………………………………………to me to hear that he’d failed.
5,The film wasn’t as good as we expected. (come)
=> The film didn’t…………………………………………….expectations.


Bai2 : Make sentences with the words given
1.I/ like / work / who / number of reasons.
=>……………………………
2, First/I /chance/ do/lot/medical research/.
=>…………………………….
3. Then/I/help/improve / international/health care.
=>………………………
4,I/ also/be/able/meet/different/people/world.
=>………………………..
10.most/ important/I speak/English/work.
=>………………………..

Chú ý cách đặt tiêu đề. Đã sửa!
~ one_day ~
 
Last edited by a moderator:
G

ghim_xinh

1, Everyone was surprised to see Geoff leave the party early. (surprise )
=> To........ everyone's surprise, Geoff left.................. ..............the party early.
:|
 
F

freakie_fuckie

1, Everyone was surprised to see Geoff leave the party early. (surprise )
=> To........ everyone's surprise, Geoff left.................. ..............the party early.
:|


1, Everyone was surprised to see Geoff leave the party early. (surprise )


=> To EVERYONE'S SURPRISE, GEOFF LEFT the party early.



2, She never finishes her work on time although she works hard (matter).



=>She never finishes her work on time.NO MATTER HOW HARD she works.


3,We couldn,t solve the problem (solution)


=>We were unable TO FIND (OUT) (ANY) SOLUTION TO the problem.


@ GET OFF YOUR BUTT AND TRY THE BEST TO DO IT YOURSELF.
TO HAVE A GOOD COMMAND OF ENGLISH L REQUIRES YEARS OF DILIGENT PRACTICE.

BRGs,


BÔ NỐT (BẠN TRÊN POST BÀI LẰNG NHẰNG GHÊ t^t)



4, I wasn’t surprised to hear that he’d failed. (no)


=> It came AS NO SURPRISE to me to hear that he’d failed.

COME AS NO SURPRISE (COLL)


5,The film wasn’t as good as we expected. (come)
=> The film didn’t COME UP TO expectations.

COME UP TO = LIVE UP WITH (STANDARD/ EXPECTATIONS) = PHRV VERB: TO REACH AN ACCEPTABLE LEVEL OR STANDARD


Bai2 : Make sentences with the words given
1.I/ like / work / who / number of reasons.
=>……………………

Cái nè chệu t^T. who sao lại ở đây ta ?



2, First/I /chance/ do/lot/medical research/.


=> First(ly), I have chance to do a lot of medical research

3. Then/I/help/improve / international/health care.
=> Then, I can help improve international health care. =.=


4,I/ also/be/able/meet/different/people/world.
=>I am/ I'll be able to meet different people over/ around the world

10.most/ important/I speak/English/work.
=> the most important is that I...



Bài building sent có lẽ là đoạn văn :( Nhưng bạn thớt viết câu được câu chăng nên tớ chịu không biết đâu mà mò =.=


Dạng í tớ dờ ốt. thông cảm vậy :D
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom