[T.A]Mỗi tuần một đề thi thử

Thảo luận trong 'Môn TIẾNG ANH' bắt đầu bởi glib_girl, 27 Tháng tư 2010.

Lượt xem: 14,278

  1. glib_girl

    glib_girl Guest

    [TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn học. Click ngay để nhận!


    Bạn đang TÌM HIỂU về nội dung bên dưới? NẾU CHƯA HIỂU RÕ hãy ĐĂNG NHẬP NGAY để được HỖ TRỢ TỐT NHẤT. Hoàn toàn miễn phí!

    tình hình là trong PC của tớ có rất nhiều đề thi thử. nên muốn post lên đây để mọi người cuùng làm, cũng rất hiệu quả.
    mỗi tuần tớ sẽ post 1 đề và đáp án. các bạn làm trực tiếp trên máy hoặc in ra làm cũng đc, sau khi post đáp án mà ko hiểu chỗ nào thì mọi người post lên đây chúng ta cùng trao đổi.
    Mỗi đề thi có 5 bạn làm bài thì tớ sẽ post đáp án. OK.
    Mọi người cũng giúp nhau học tập nhé. :)

    Đề1:

    I. PHONETICS

    A. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ có phần in đậm đọc khác với ba từ còn lại trong mỗi câu.

    1. A. months B. mouths C. myths D. paths
    2. A. says B. bays C. rays D. days
    3. A. enrich B. enterprise C. enlarge D. enlist
    4. A. repeats B. classmates C. amuses D. attacks
    5. A. advanced B. accomplished C. watched D. averaged

    B. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với ba từ còn lại trong mỗi câu.

    6. A. philosophy B. compulsory C. certificate D. necessary
    7. A. employment B. atmosphere C. customer D. applicant
    8. A. conscientious B. continuous C. delicious D. malicious
    9. A. educator B. humorous C. organism D. contaminate
    10. A. apprentice B. personality C. hospitality D. popularity

    II. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) để hoàn thành mỗi câu sau:

    11. Peter’s score on the test is the highest in class ; he ……………… last night .
    A. must have studied B. had studied
    C. must study D. studied
    12. Every means ……… but without much result.
    A. have been tried B. has been tried C. have tried D. has tried
    13. He speaks English as if he ……………… a native speaker.
    A. had been B. be C. is D. were
    14. In no circumstances ………… a lie.
    A. you should tell B. are you to tell
    C. aren’t you to tell D. shouldn’t you tell
    15. As soon as the other passenger ………… the bus we’ll leave.
    A. will get on B. have been getting on
    C. are getting on D. get on
    16. The police ……… to report to the headquarters immedialtely .
    A. are required B. is required C. required D. require
    17. Next week when there ……… a full , the ocean tides will be higher.
    A. is being B.wil be C. will have been D. is
    18. It turned out that we ………… rushed to the airport as the plane was delayed
    by several hours .
    A. hadn’t B. should have C. needn’t have D. mustn’t
    19. “ Did you enjoy the picnic?”
    - “ It was okay, but I’d rather ………… to a movie.”
    A. have gone B. be going C. went D. go
    20. There’s …………… for a piano in here .
    A. none space B. not a space C. no one space D. no space
    21. Peter takes no interest in clothes. He’ll wear …………..
    A. a thing B. anything C. something D. thing
    22. Four miles ……… on the odometer.
    A. have been recorded B. has recorded
    C. has been recorded D. have recorded
    23. Under the tree ……… full of food.
    A. a basket was B. was a basket
    C. are a basket D. were a basket
    24. Such ……… that he would stop at nothing.
    A. his ambition was B. did his ambition
    C. does his ambition D. was his ambition
    25. The Japanese use seven times ………… for food as American do.
    A. the fish B. more fish C. as much fish D. as fish
    26. The Himalaya Mountains are the ………………..
    A. height of world extensive ranges B. world’s most extensive ranges
    C. ranges of the most extensive D. more extensive ranges of the world
    27. Business has been very bad this year. …….., we have had to close one of our factory.
    A. Consequently B. But C. Because D. B&C are correct
    28. He has to take photos of places he visits . ………, he’s writing a report of his journey.
    A. In addition B. Because C. However D. And
    29. Let’s sit down for a short rest, ……………..?
    A. let we B. do we C. don’t we D. shall we
    30. I was just about …………… the office when the telephone rang.
    A. leaving B. leave C. to leave* D. to have left
    31. In the year 500, ancient Greence reached its higest level of …………, with great
    achievements in the fields of art, architecture, politics and philosophy.
    A. civilize B. civilization C. civilizing D. civilizations
    32. ……… unemployment is bad for the whole community.
    A. Rising B. Rise C. To rise D. Risen
    33. It is very difficult for the family to ………… on the money they have.
    A. get along B. get off C. get by D. get ahead
    34. “ I’m exhausted” “ Let’s take a ………… for a few minutes.”
    A. look B. break C. relaxation D. recreation
    35. You look tired . Are you …………… the weather ?
    A. on B. in C. under D. off
    36. Poverty and poor health often go hand …………… hand.
    A. in B. for C. on D. into
    37. The experiences of the child in his first years largely ………… his character and
    later personality .
    A. determine B. divide C. distinguish D. deny
    38. ……………….....is normally used to refer to the treatment and training of the child
    within the home.
    A. Feeding B. Mathering C. Upbringing D. Educating
    39. Have you seen your horoscope in the newspaper ?
    - No, I haven’t . I’m not interested in ………….
    A. agronomy B. astrology C. astronomy D. anthropology
    40. There are many different ways of ………… food from going bad.
    A. reserving B. conserving C. preserving D. preventing

    III. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ/ cụm từ có gạch chân can phải sửa trong các câu sau:

    41. Although Mark has been cooking for many years he still doesn’t know to prepare
    A B C
    foods in the traditional manner
    D
    42. Paris has been well known about its famous monuments, beautiful music, and
    A B C
    wonderful restaurants for over one hundred years.
    D
    43. The coach was depending for his team to win the game so that they would have a
    A B C
    chance to play in the World Cup
    D
    44. Hardly he had entered the office when he realized that he had fogotten his wallet.
    A B C D
    45. The piano teacher requires that her student practices at least forty-five minutes every
    A B
    day in preparation for next week’s recital
    C D
     
    Last edited by a moderator: 27 Tháng tư 2010
  2. glib_girl

    glib_girl Guest

    IV. READING
    A. Đọc kỹ đoạn văn và chọn phương án đúng (A hoặc B,C,D) cho mỗi câu từ 46 đến 55:
    In the past people suffered ………………(46) a disease called scurvy. Their gums bled, their skin became rough, their wounds did not ………….(47) and their muscles wasted away. The ……………(48) of these symptoms was a lack of vitaminC; people ate preserved meats and food and could not get fresh vegetables and fruits .
    The best ……………….(49) of vitamin C are oranges, lemons, graperfruit, cantaloupes, strawberries, and fresh vegetables. These fruits must be fresh because vitamin C is destroyed by heat, strorage, or exposure …………..(50) air.
    Although today more people ………..(51) vitamin C pills than any other supplement, some people still hav scurvy, ……………..(52) some of the elderly, alcoholics, and the chronically ill.
    Research shows that vitamin C reduces the …………………(53) of colds and can help prevent cancer. There is also evidence that vitamin C prevents heart disease, ………………(54) wound healing, help prevent gumdisease, and help protect us from pollutant such as cigarette smoke. Some recent research also shows that vitamin C has a positive effect on some metal ………….(55) and increases lif span.

    46. A. from B. with C by D. at
    47. A. close B. recover C. heal D. get well
    48. A. reason B. cause C. origin D. signs
    49. A. store B. resources C. provider D. sources
    50. A. to B. towards C. in D. by
    51. A. consume B. drink C. take D. make
    52. A. containing B. including C. consisting D. like
    53. A. severity B. seriousness C. gravity D. importane
    54. A. hastens B. hurries up C. quickens D. speed
    55. A. chaos B. confusions C. disorders D. disturbances

    B. Đọc kỹ đoạn văn và chọn phương án đúng (A hoặc B,C,D) cho mỗi câu từ
    56 đến 60:

    It is a common saying that we do not fully value a thing until we lose it. We often value the love and worth of a friend when he has been taken from us by death more than when he was with us in the flesh, it is only when we have left school or college that we understand the greatness of our opportunity of education, which has gone forever, and it is the risk and ailing who realize the value of good health. When we are young and strong , we cannot imagine what it is to be weak and ailing. We are so used to vigorous health that we take it for granted. The orhans of our body work so smoothly that we scarcely know we have lungs and liver, heart and smtomach. But when any of these gets upset and gives us pain and sickness, we learn by bitter experience what unspeakable blessing it is to be well.
    Loss of health makes us miserable, and a burden to ourselves and our friends. It cripples our efforts so that we cannot accomplish many of the good and great things we might have done. It spoil our life. What must we do to keep our health?
    We must be moderate in eating and drinking and wise in the choice of plain, wholesome simple food. Gluttong has killed thousands, and strong drink tens of thousands. We must, when goung, get plenty of sleep, which is “ nature’s sweet restorer” , and not try to burn the candle at both ends. We must live as much as possible in the open air and keep our room well ventilated. We must get sufficient and regular physical exercise, and keep our bodies clean. And we must avoid bad habits and secret sins as we avoid the devil, and keep our thoughts clean and our bodies pure. Our ideal must be “ the sound mind in the sound body”

    56. According to the passage, we often appreciate our friends …………
    A. only when they are with us B. Only when they passed away
    C. only when they are good to us D. only when they live a long way from us
    57. We do not take care of our health brcause …………
    A. we are so accustomed to good health
    B. we are so busy making a living
    C. we are always in good health
    D. most of diseases can be cured today
    58. Poor health makes us
    A. useless B. ashame to our friends
    C. unable to fulfil our friends D. fail to become famous
    59. According to the author, having plenty of sleep when we are young………..
    A. may cause loss of health B. can reduce our vigour
    C. is wasting our time D. can help us regain our strength
    60. The best title for the passage is ………….
    A. Health and Human Aspiration B. The Value of Health
    C. Health and Our Success D. How to keep our health

    V. WRITING
    B. Chọn phương án (A hoặc B,C, D ) ứng với câu có nghiã gan nhất vơí mỗi câu cho
    sẵn sau đây(61-70)

    61. The critics were very impressed by her performance.
    A. Her performance made considerable impression on critics.
    B. Her performance made a considerable impression on critics.
    C. Her performance was made a considerable impression on critics.
    D. Her performance was made considerable impression on critics.
    62. When are the council going to do something about the city’s traffic problems?
    A. It’s high time something was done about the city’s traffic problems by the
    council
    B. It’s high time something did about the city’s traffic problems by the council
    C. It’s high time something was done by the council about the city’s traffic
    problems
    D. It’s high time something did by the council about the city’s traffic problems
    63. I didn’t realise who he was until later .
    A. Only later I realized who was he
    B. Only later didn’t I realize who he was
    C. Only later did I realized who he was
    D. Only later did I realize who he was
    64. The value of sterling has fallen considerably in the past week.
    A. There has been a considerable fall in the value of sterling in the past week
    B. There was a considerable fall in the value of sterling in the past week.
    C. There has been considerable fall in the value of sterling in the past week.
    D. There has been a considerable fall on the value of sterling in the past week.
    65. We left quietly, so that we wouldn’t disturb the children.
    A. So as not to disturb the children , we left quietly
    B. So as to not disturb the children , we left quietly
    C. So as not to disturb the children as, we left quietly
    D. So as the children not to disturb, we left quietly
    66. Give fair warning, I could have avoided that date.
    A. If you had told me on advance I could have avoided that date
    B. If you had told me at advance I could have avoided that date
    C. If you had told me in the advance I could have avoided that date
    D. If you had told me in advance I could have avoided that date
    67. Their dog was so fierce that nobody would visit them
    A. They had so a fierce dog that nobody would visit
    B. They had such fierce dog that nobody would visit
    C. They had such a fierce dog that nobody would visit
    D. They had too a fierce dog that nobody would visit
    68. My decision to get up and dance coincided with the band’s decision to stop playing
    A. The moment I got up to dance the band stopped playing
    B. The moment I decided to get up and dance the band decided to stop playing
    C. The moment I had goten up to dance the band stopped playing
    D. A&B are correct
    69. The doctor advised me to rest
    A. The doctor suggested I should rest
    B. The doctor suggested resting
    C. The doctor suggested I rest
    D. A&C are correct
    70. They had to wait for twenty hours before their flight left.
    A. Only after a twenty-hour wait did their flight leave
    B. Only after twenty-hour wait did their flight leave
    C. Only after twenty-hours wait did their flight leave
    D. Only after a twenty-hours wait did their flight leave

    IV. WRITING ( 10ms)
    Circle the best snetence :
    71. Jack London / life and writings / think / by many / represent / American / love / adventure .
    A. Jack london’s life and writings are thought by many people to repesent
    American love of adventure
    B. Jack london’s life and writings are thought by many people who
    repesent American love of adventure
    C. Jack london’s life and writings are thought by many people who repesent American love with adventure
    D. Jack london’s life and writings are thought by many people to repesent American love with adventure
    72. They / no / intention / put / end / crisis / those days.
    A. They had no intention of putting an end to the crises of those days
    B. They had no intention to put an end to the crises of those days
    C. They had no any intention to put an end to the crises of those days
    D. A.&B are correct
    73. Jame Watt / Scottish scientist / invent / steam engine
    A. James Watt, a Scottish scientist, invented the steam engine
    B. JamesWatt, who was a Scottish scientist , invented the steam engine
    C. JamesWatt, who invented the steam engine , was a Scottish scientist
    D. All are correct
    74. You / be pleased / hear that / meet / London Airport / Mr. and Mrs. Robinson and /
    son Michael.
    A.You will be pleased to hear that I was met at London Airport by Mr. and Mrs.
    Robinson and their son Michael.
    B. You will be pleased to hear that I met at London Airport Mr. and Mrs.
    Robinson and their son michael.
    C.. You will be pleasing to hear that I was met at London Airport by Mr. and Mrs.
    Robinson and their son michael.
    D. You will be pleased to hear that Mr and Mrs. Robinson met me at London
    Airport by Mr. and Mrs. Robinson and their son michael.
    75. Our beautiful forests / destroy / if / we / do / nothing / preserve them.
    A. Our beautiful forests will be destroyed if we do nothing preserving them
    B. Our beautiful forests will be destroyed if we do nothing tto preserve them
    C. Our beautiful forests will destroy if we do nothing preserving them
    D. Our beautiful forests will be destroying if we do nothing to preserve them
    76. Never / put / tomorrow / you / can / today .
    A. Never have you put off tomorrow you can do today
    B. Never put off tomorrow you can do today
    C. Never put off until tomorrow you can do today
    D. Never put off until tomorrow what you can do today
    77. He/ be / give / gold watch / recognition/ his services / company
    A. He was given a gold watch in recognition about his services to the company
    B. He was given a gold watch by recognition of his services to the company
    C. He was given a gold watch in recognition which his services to the company
    D. He was given a gold watch in recognition of his services to the company
    78. just / imagine / who / happen / run into / yesterday
    A. You imagine just who happened to run into us yesterday
    B. Have you just imagined who happened to run into me yesterday
    C. Could you imagine who just happened to run into us yesterday
    D. Just imagine who I happened to run into yesterday
    79. age / six / Mozart / already / write / first composition
    A. The age of six already wrote Mozart his first composition
    B. By the age of six , Mozart had already writtien his first composition
    C. By the age six, Mozart had already wriiten his first composition
    D. Age of six. Mozart already wrote the first composition
    80. not / knowledge / skills/ attitudes / need / cultivate / school / students’ / future
    adjustment / society .
    A. Knowledge are not skills and attitudes need cultivated in school for students’ future ajustment to society
    B. Not only knowledge and skills but also attitudes need cultivating in school for students’ future adjustment to society
    C. Not only knowledge and skills but also attitudes need to be cultivated in schools for students’ future adjustment to society
    D. B&C are correct
     
  3. tranthuha93

    tranthuha93 Guest

    V. WRITING
    B. Chọn phương án (A hoặc B,C, D ) ứng với câu có nghiã gan nhất vơí mỗi câu cho
    sẵn sau đây(61-70)

    61. The critics were very impressed by her performance.
    A. Her performance made considerable impression on critics.
    B. Her performance made a considerable impression on critics.
    C. Her performance was made a considerable impression on critics.
    D. Her performance was made considerable impression on critics.
    62. When are the council going to do something about the city’s traffic problems?
    A. It’s high time something was done about the city’s traffic problems by the
    council
    B. It’s high time something did about the city’s traffic problems by the council
    C. It’s high time something was done by the council about the city’s traffic
    problems

    D. It’s high time something did by the council about the city’s traffic problems
    63. I didn’t realise who he was until later .
    A. Only later I realized who was he
    B. Only later didn’t I realize who he was
    C. Only later did I realized who he was
    D. Only later did I realize who he was
    64. The value of sterling has fallen considerably in the past week.
    A. There has been a considerable fall in the value of sterling in the past week
    B. There was a considerable fall in the value of sterling in the past week.
    C. There has been considerable fall in the value of sterling in the past week.
    D. There has been a considerable fall on the value of sterling in the past week.
    65. We left quietly, so that we wouldn’t disturb the children.
    A. So as not to disturb the children , we left quietly
    B. So as to not disturb the children , we left quietly
    C. So as not to disturb the children as, we left quietly
    D. So as the children not to disturb, we left quietly
    66. Give fair warning, I could have avoided that date.
    A. If you had told me on advance I could have avoided that date
    B. If you had told me at advance I could have avoided that date
    C. If you had told me in the advance I could have avoided that date
    D. If you had told me in advance I could have avoided that date
    67. Their dog was so fierce that nobody would visit them
    A. They had so a fierce dog that nobody would visit
    B. They had such fierce dog that nobody would visit
    C. They had such a fierce dog that nobody would visit
    D. They had too a fierce dog that nobody would visit
    68. My decision to get up and dance coincided with the band’s decision to stop playing
    A. The moment I got up to dance the band stopped playing
    B. The moment I decided to get up and dance the band decided to stop playing
    C. The moment I had goten up to dance the band stopped playing
    D. A&B are correct
    69. The doctor advised me to rest
    A. The doctor suggested I should rest
    B. The doctor suggested resting
    C. The doctor suggested I rest
    D. A&C are correct
    70. They had to wait for twenty hours before their flight left.
    A. Only after a twenty-hour wait did their flight leave
    B. Only after twenty-hour wait did their flight leave
    C. Only after twenty-hours wait did their flight leave
    D. Only after a twenty-hours wait did their flight leave

    IV. WRITING ( 10ms)
    Circle the best snetence :
    71. Jack London / life and writings / think / by many / represent / American / love / adventure .
    A. Jack london’s life and writings are thought by many people to repesent
    American love of adventure
    B. Jack london’s life and writings are thought by many people who
    repesent American love of adventure

    C. Jack london’s life and writings are thought by many people who repesent American love with adventure
    D. Jack london’s life and writings are thought by many people to repesent American love with adventure
    72. They / no / intention / put / end / crisis / those days.
    A. They had no intention of putting an end to the crises of those days
    B. They had no intention to put an end to the crises of those days
    C. They had no any intention to put an end to the crises of those days
    D. A.&B are correct
    73. Jame Watt / Scottish scientist / invent / steam engine
    A. James Watt, a Scottish scientist, invented the steam engine
    B. JamesWatt, who was a Scottish scientist , invented the steam engine
    C. JamesWatt, who invented the steam engine , was a Scottish scientist
    D. All are correct
    74. You / be pleased / hear that / meet / London Airport / Mr. and Mrs. Robinson and /
    son Michael.
    A.You will be pleased to hear that I was met at London Airport by Mr. and Mrs.
    Robinson and their son Michael.

    B. You will be pleased to hear that I met at London Airport Mr. and Mrs.
    Robinson and their son michael.
    C.. You will be pleasing to hear that I was met at London Airport by Mr. and Mrs.
    Robinson and their son michael.
    D. You will be pleased to hear that Mr and Mrs. Robinson met me at London
    Airport by Mr. and Mrs. Robinson and their son michael.
    75. Our beautiful forests / destroy / if / we / do / nothing / preserve them.
    A. Our beautiful forests will be destroyed if we do nothing preserving them
    B. Our beautiful forests will be destroyed if we do nothing tto preserve them
    C. Our beautiful forests will destroy if we do nothing preserving them
    D. Our beautiful forests will be destroying if we do nothing to preserve them
    76. Never / put / tomorrow / you / can / today .
    A. Never have you put off tomorrow you can do today
    B. Never put off tomorrow you can do today
    C. Never put off until tomorrow you can do today
    D. Never put off until tomorrow what you can do today
    77. He/ be / give / gold watch / recognition/ his services / company
    A. He was given a gold watch in recognition about his services to the company
    B. He was given a gold watch by recognition of his services to the company
    C. He was given a gold watch in recognition which his services to the company
    D. He was given a gold watch in recognition of his services to the company
    78. just / imagine / who / happen / run into / yesterday
    A. You imagine just who happened to run into us yesterday
    B. Have you just imagined who happened to run into me yesterday
    C. Could you imagine who just happened to run into us yesterday
    D. Just imagine who I happened to run into yesterday
    79. age / six / Mozart / already / write / first composition
    A. The age of six already wrote Mozart his first composition
    B. By the age of six , Mozart had already writtien his first composition
    C. By the age six, Mozart had already wriiten his first composition
    D. Age of six. Mozart already wrote the first composition
    80. not / knowledge / skills/ attitudes / need / cultivate / school / students’ / future
    adjustment / society .
    A. Knowledge are not skills and attitudes need cultivated in school for students’ future ajustment to society
    B. Not only knowledge and skills but also attitudes need cultivating in school for students’ future adjustment to society
    C. Not only knowledge and skills but also attitudes need to be cultivated in schools for students’ future adjustment to society
    D. B&C are correct[
     
  4. tranthuha93

    tranthuha93 Guest

    A. Đọc kỹ đoạn văn và chọn phương án đúng (A hoặc B,C,D) cho mỗi câu từ 46 đến 55:
    In the past people suffered ………………(46) a disease called scurvy. Their gums bled, their skin became rough, their wounds did not ………….(47) and their muscles wasted away. The ……………(48) of these symptoms was a lack of vitaminC; people ate preserved meats and food and could not get fresh vegetables and fruits .
    The best ……………….(49) of vitamin C are oranges, lemons, graperfruit, cantaloupes, strawberries, and fresh vegetables. These fruits must be fresh because vitamin C is destroyed by heat, strorage, or exposure …………..(50) air.
    Although today more people ………..(51) vitamin C pills than any other supplement, some people still has scurvy, ……………..(52) some of the elderly, alcoholics, and the chronically ill.
    Research shows that vitamin C reduces the …………………(53) of colds and can help prevent cancer. There is also evidence that vitamin C prevents heart disease, ………………(54) wound healing, help prevent gumdisease, and help protect us from pollutant such as cigarette smoke. Some recent research also shows that vitamin C has a positive effect on some metal ………….(55) and increases lif span.

    46. A. from B. with C by D. at
    47. A. close B. recover C. heal D. get well
    48. A. reason B. cause C. origin D. signs
    49. A. store B. resources C. provider D. sources
    50. A. to B. towards C. in D. by
    51. A. consume B. drink C. take D. make
    52. A. containing B. including C. consisting D. like
    53. A. severity B. seriousness C. gravity D. importane
    54. A. hastens B. hurries up C. quickens D. speed
    55. A. chaos B. confusions C. disorders D. disturbances
     
  5. glib_girl

    glib_girl Guest

    @: ghi chú: đã làm là phải làm hết đề, có thế ôn luyện tổng hợp mới có tác dụng cao :D.
     
  6. maicao23

    maicao23 Guest

    Đề1:

    I. PHONETICS

    A. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ có phần in đậm đọc khác với ba từ còn lại trong mỗi câu.

    1. A. months B. mouths C. myths D. paths
    2. A. says B. bays C. rays D. days
    3. A. enrich B. enterprise C. enlarge D. enlist
    4. A. repeats B. classmates C. amuses D. attacks
    5. A. advanced B. accomplished C. watched D. averaged

    B. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với ba từ còn lại trong mỗi câu.

    6. A. philosophy B. compulsory C. certificate D. necessary
    7. A. employment B. atmosphere C. customer D. applicant
    8. A. conscientious B. continuous C. delicious D. malicious
    9. A. educator B. humorous C. organism D. contaminate
    10. B. personality C. hospitality D. popularity @-)

    II. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) để hoàn thành mỗi câu sau:

    11. Peter’s score on the test is the highest in class ; he ……………… last night .
    A. must have studied B. had studied
    C. must study D. studied
    12. Every means ……… but without much result.
    A. have been tried B. has been tried C. have tried D. has tried
    13. He speaks English as if he ……………… a native speaker.
    A. had been B. be C. is D. were
    14. In no circumstances ………… a lie.
    A. you should tell B. are you to tell
    C. aren’t you to tell D. shouldn’t you tell
    15. As soon as the other passenger ………… the bus we’ll leave.
    A. will get on B. have been getting on
    C. are getting on D. get on
    16. The police ……… to report to the headquarters immedialtely .
    A. are required B. is required C. required D. require
    17. Next week when there ……… a full , the ocean tides will be higher.
    A. is being B.wil be C. will have been D. is
    18. It turned out that we ………… rushed to the airport as the plane was delayed
    by several hours .
    A. hadn’t B. should have C. needn’t have D. mustn’t
    19. “ Did you enjoy the picnic?”
    - “ It was okay, but I’d rather ………… to a movie.”
    A. have gone B. be going C. went D. go
    20. There’s …………… for a piano in here .
    A. none space B. not a space C. no one space D. no space
    21. Peter takes no interest in clothes. He’ll wear …………..
    A. a thing B. anything C. something D. thing
    22. Four miles ……… on the odometer.
    A. have been recorded B. has recorded
    C. has been recorded D. have recorded
    23. Under the tree ……… full of food.
    A. a basket was B. was a basket
    C. are a basket D. were a basket
    24. Such ……… that he would stop at nothing.
    A. his ambition was B. did his ambition
    C. does his ambition D. was his ambition
    25. The Japanese use seven times ………… for food as American do.
    A. the fish B. more fish C. as much fish D. as fish
    26. The Himalaya Mountains are the ………………..
    A. height of world extensive ranges B. world’s most extensive ranges
    C. ranges of the most extensive D. more extensive ranges of the world
    27. Business has been very bad this year. …….., we have had to close one of our factory.
    A. Consequently B. But C. Because D. B&C are correct
    28. He has to take photos of places he visits . ………, he’s writing a report of his journey.
    A. In addition B. Because C. However D. And
    29. Let’s sit down for a short rest, ……………..?
    A. let we B. do we C. don’t we D. shall we
    30. I was just about …………… the office when the telephone rang.
    A. leaving B. leave C. to leave* D. to have left
    31. In the year 500, ancient Greence reached its higest level of …………, with great
    achievements in the fields of art, architecture, politics and philosophy.
    A. civilize B. civilization C. civilizing D. civilizations
    32. ……… unemployment is bad for the whole community.
    A. Rising B. Rise C. To rise D. Risen
    33. It is very difficult for the family to ………… on the money they have.
    A. get along B. get off C. get by D. get ahead
    34. “ I’m exhausted” “ Let’s take a ………… for a few minutes.”
    A. look B. break C. relaxation D. recreation
    35. You look tired . Are you …………… the weather ?
    A. on B. in C. under D. off
    36. Poverty and poor health often go hand …………… hand.
    A. in B. for C. on D. into
    37. The experiences of the child in his first years largely ………… his character and
    later personality .
    A. determine B. divide C. distinguish D. deny
    38. ……………….....is normally used to refer to the treatment and training of the child
    within the home.
    A. Feeding B. Mathering C. Upbringing D. Educating
    39. Have you seen your horoscope in the newspaper ?
    - No, I haven’t . I’m not interested in ………….
    A. agronomy B. astrology C. astronomy D. anthropology
    40. There are many different ways of ………… food from going bad.
    A. reserving B. conserving C. preserving D. preventing

    III. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ/ cụm từ có gạch chân can phải sửa trong các câu sau:

    41. Although Mark has been cooking for many years he still doesn’t know to prepare
    A B C
    foods in the traditional manner
    D
    42. Paris has been well known about its famous monuments, beautiful music, and
    A B C
    wonderful restaurants for over one hundred years.
    D
    43. The coach was depending for his team to win the game so that they would have a
    A B C
    chance to play in the World Cup
    D
    44. Hardly he had entered the office when he realized that he had fogotten his wallet.
    A B C D
    45. The piano teacher requires that her student practices at least forty-five minutes every
    A B
    day in preparation for next week’s recital
    C D
     
  7. tranthuha93

    tranthuha93 Guest

    Đề1:

    I. PHONETICS

    A. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ có phần in đậm đọc khác với ba từ còn lại trong mỗi câu.

    1. A. months B. mouths C. myths D. paths
    2. A. says B. bays C. rays D. days
    3. A. enrich B. enterprise C. enlarge D. enlist
    4. A. repeats B. classmates C. amuses D. attacks
    5. A. advanced B. accomplished C. watched D. averaged



    II. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) để hoàn thành mỗi câu sau:

    11. Peter’s score on the test is the highest in class ; he ……………… last night .
    A. must have studied B. had studied
    C. must study D. studied
    12. Every means ……… but without much result.
    A. have been tried B. has been tried C. have tried D. has tried
    13. He speaks English as if he ……………… a native speaker.
    A. had been B. be C. is D. were
    14. In no circumstances ………… a lie.
    A. you should tell B. are you to tell
    C. aren’t you to tell D. shouldn’t you tell
    15. As soon as the other passenger ………… the bus we’ll leave.
    A. will get on B. have been getting on
    C. are getting on D. get on
    16. The police ……… to report to the headquarters immedialtely .
    A. are required B. is required C. required D. require
    17. Next week when there ……… a full , the ocean tides will be higher.
    A. is being B.will be C. will have been D. is
    18. It turned out that we ………… rushed to the airport as the plane was delayed
    by several hours .
    A. hadn’t B. should have C. needn’t have D. mustn’t
    19. “ Did you enjoy the picnic?”
    - “ It was okay, but I’d rather ………… to a movie.”
    A. have gone B. be going C. went D. go
    20. There’s …………… for a piano in here .
    A. none space B. not a space C. no one space D. no space
    21. Peter takes no interest in clothes. He’ll wear …………..
    A. a thing B. anything C. something D. thing
    22. Four miles ……… on the odometer.
    A. have been recorded B. has recorded
    C. has been recorded D. have recorded
    23. Under the tree ……… full of food.
    A. a basket was B. was a basket
    C. are a basket D. were a basket
    24. Such ……… that he would stop at nothing.
    A. his ambition was B. did his ambition
    C. does his ambition D. was his ambition
    25. The Japanese use seven times ………… for food as American do.
    A. the fish B. more fish C. as much fish D. as fish
    26. The Himalaya Mountains are the ………………..
    A. height of world extensive ranges B. world’s most extensive ranges
    C. ranges of the most extensive D. more extensive ranges of the world
    27. Business has been very bad this year. …….., we have had to close one of our factory.
    A. Consequently B. But C. Because D. B&C are correct
    28. He has to take photos of places he visits . ………, he’s writing a report of his journey.
    A. In addition B. Because C. However D. And
    29. Let’s sit down for a short rest, ……………..?
    A. let we B. do we C. don’t we D. shall we
    30. I was just about …………… the office when the telephone rang.
    A. leaving B. leave C. to leave* D. to have left
    31. In the year 500, ancient Greence reached its higest level of …………, with great
    achievements in the fields of art, architecture, politics and philosophy.
    A. civilize B. civilization C. civilizing D. civilizations
    32. ……… unemployment is bad for the whole community.
    A. Rising B. Rise C. To rise D. Risen
    33. It is very difficult for the family to ………… on the money they have.
    A. get along B. get off C. get by D. get ahead
    34. “ I’m exhausted” “ Let’s take a ………… for a few minutes.”
    A. look B. break C. relaxation D. recreation
    35. You look tired . Are you …………… the weather ?
    A. on B. in C. under D. off
    36. Poverty and poor health often go hand …………… hand.
    A. in B. for C. on D. into
    37. The experiences of the child in his first years largely ………… his character and
    later personality .
    A. determine B. divide C. distinguish D. deny
    38. ……………….....is normally used to refer to the treatment and training of the child
    within the home.
    A. Feeding B. Lathering C. Upbringing D. Educating
    39. Have you seen your horoscope in the newspaper ?
    - No, I haven’t . I’m not interested in ………….
    A. agronomy B. astrology C. astronomy D. anthropology
    40. There are many different ways of ………… food from going bad.
    A. reserving B. conserving C. preserving D. preventing

    III. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ/ cụm từ có gạch chân can phải sửa trong các câu sau:

    41. Although Mark has been cooking for many years he still doesn’t know to prepare
    A B C
    foods in the traditional manner
    D
    42. Paris has been well known about its famous monuments, beautiful music, and
    A B C
    wonderful restaurants for over one hundred years.
    D
    43. The coach was depending for his team to win the game so that they would have a
    A B C
    chance to play in the World Cup
    D
    44. Hardly he had entered the office when he realized that he had fogotten his wallet.
    A B C D
    45. The piano teacher requires that her student practices at least forty-five minutes every
    A B
    day in preparation for next week’s recital
    C D
     
  8. diema3

    diema3 Guest

    Đề1:

    I. PHONETICS

    A. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ có phần in đậm đọc khác với ba từ còn lại trong mỗi câu.

    1. A. months B. mouths C. myths D. paths
    2. A. says B. bays C. rays D. days
    3. A. enrich B. enterprise C. enlarge D. enlist
    4. A. repeats B. classmates C. amuses D. attacks
    5. A. advanced B. accomplished C. watched D. averaged

    B. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với ba từ còn lại trong mỗi câu.

    6. A. philosophy B. compulsory C. certificate D. necessary
    7. A. employment B. atmosphere C. customer D. applicant
    8. A. conscientious B. continuous C. delicious D. malicious
    9. A. educator B. humorous C. organism D. contaminate
    10. A. apprentice B. personality C. hospitality D. popularity

    II. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) để hoàn thành mỗi câu sau:

    11. Peter’s score on the test is the highest in class ; he ……………… last night .
    A. must have studied B. had studied
    C. must study D. studied
    12. Every means ……… but without much result.
    A. have been tried B. has been tried C. have tried D. has tried
    13. He speaks English as if he ……………… a native speaker.
    A. had been B. be C. is D. were
    14. In no circumstances ………… a lie.
    A. you should tell B. are you to tell
    C. aren’t you to tell D. shouldn’t you tell
    15. As soon as the other passenger ………… the bus we’ll leave.
    A. will get on B. have been getting on
    C. are getting on D. get on
    16. The police ……… to report to the headquarters immedialtely .
    A. are required B. is required C. required D. require
    17. Next week when there ……… a full , the ocean tides will be higher.
    A. is being B.wil be C. will have been D. is
    18. It turned out that we ………… rushed to the airport as the plane was delayed
    by several hours .
    A. hadn’t B. should have C. needn’t have D. mustn’t
    19. “ Did you enjoy the picnic?”
    - “ It was okay, but I’d rather ………… to a movie.”
    A. have gone B. be going C. went D. go
    20. There’s …………… for a piano in here .
    A. none space B. not a space C. no one space D. no space
    21. Peter takes no interest in clothes. He’ll wear …………..
    A. a thing B. anything C. something D. thing
    22. Four miles ……… on the odometer.
    A. have been recorded B. has recorded
    C. has been recorded D. have recorded
    23. Under the tree ……… full of food.
    A. a basket was B. was a basket
    C. are a basket D. were a basket
    24. Such ……… that he would stop at nothing.
    A. his ambition was B. did his ambition
    C. does his ambition D. was his ambition
    25. The Japanese use seven times ………… for food as American do.
    A. the fish B. more fish C. as much fish D. as fish
    26. The Himalaya Mountains are the ………………..
    A. height of world extensive ranges B. world’s most extensive ranges
    C. ranges of the most extensive D. more extensive ranges of the world
    27. Business has been very bad this year. …….., we have had to close one of our factory.
    A. Consequently B. But C. Because D. B&C are correct
    28. He has to take photos of places he visits . ………, he’s writing a report of his journey.
    A. In addition B. Because C. However D. And
    29. Let’s sit down for a short rest, ……………..?
    A. let we B. do we C. don’t we D. shall we
    30. I was just about …………… the office when the telephone rang.
    A. leaving B. leave C. to leave* D. to have left
    31. In the year 500, ancient Greence reached its higest level of …………, with great
    achievements in the fields of art, architecture, politics and philosophy.
    A. civilize B. civilization C. civilizing D. civilizations
    32. ……… unemployment is bad for the whole community.
    A. Rising B. Rise C. To rise D. Risen
    33. It is very difficult for the family to ………… on the money they have.
    A. get along B. get off C. get by D. get ahead
    34. “ I’m exhausted” “ Let’s take a ………… for a few minutes.”
    A. look B. break C. relaxation D. recreation
    35. You look tired . Are you …………… the weather ?
    A. on B. in C. under D. off
    36. Poverty and poor health often go hand …………… hand.
    A. in B. for C. on D. into
    37. The experiences of the child in his first years largely ………… his character and
    later personality .
    A. determine B. divide C. distinguish D. deny
    38. ……………….....is normally used to refer to the treatment and training of the child
    within the home.
    A. Feeding B. Mathering C. Upbringing D. Educating
    39. Have you seen your horoscope in the newspaper ?
    - No, I haven’t . I’m not interested in ………….
    A. agronomy B. astrology C. astronomy D. anthropology
    40. There are many different ways of ………… food from going bad.
    A. reserving B. conserving C. preserving D. preventing

    III. Chọn phương án (A hoặc B,C,D) ứng với từ/ cụm từ có gạch chân can phải sửa trong các câu sau:

    41. Although Mark has been cooking for many years he still doesn’t know to prepare
    A B C
    foods in the traditional manner
    D
    42. Paris has been well known about its famous monuments, beautiful music, and
    A B C
    wonderful restaurants for over one hundred years.
    D
    43. The coach was depending for his team to win the game so that they would have a
    A B C
    chance to play in the World Cup
    D
    44. Hardly he had entered the office when he realized that he had fogotten his wallet.
    A B C D
    45. The piano teacher requires that her student practices at least forty-five minutes every
    A B
    day in preparation for next week’s recital
    C D
     
  9. diema3

    diema3 Guest

    IV. READING

    In the past people suffered ………………(46) a disease called scurvy. Their gums bled, their skin became rough, their wounds did not ………….(47) and their muscles wasted away. The ……………(48) of these symptoms was a lack of vitaminC; people ate preserved meats and food and could not get fresh vegetables and fruits .
    The best ……………….(49) of vitamin C are oranges, lemons, graperfruit, cantaloupes, strawberries, and fresh vegetables. These fruits must be fresh because vitamin C is destroyed by heat, strorage, or exposure …………..(50) air.
    Although today more people ………..(51) vitamin C pills than any other supplement, some people still have scurvy, ……………..(52) some of the elderly, alcoholics, and the chronically ill.
    Research shows that vitamin C reduces the …………………(53) of colds and can help prevent cancer. There is also evidence that vitamin C prevents heart disease, ………………(54) wound healing, help prevent gumdisease, and help protect us from pollutant such as cigarette smoke. Some recent research also shows that vitamin C has a positive effect on some metal ………….(55) and increases lif span.

    46. A. from B. with C by D. at
    47. A. close B. recover C. heal D. get well
    48. A. reason B. cause C. origin D. signs
    49. A. store B. resources C. provider D. sources
    50. A. to B. towards C. in D. by
    51. A. consume B. drink C. take D. make
    52. A. containing B. including C. consisting D. like
    53. A. severity B. seriousness C. gravity D. importance
    54. A. hastens B. hurries up C. quickens D. speed
    55. A. chaos B. confusions C. disorders D. disturbances


    It is a common saying that we do not fully value a thing until we lose it. We often value the love and worth of a friend when he has been taken from us by death more than when he was with us in the flesh, it is only when we have left school or college that we understand the greatness of our opportunity of education, which has gone forever, and it is the risk and ailing who realize the value of good health. When we are young and strong , we cannot imagine what it is to be weak and ailing. We are so used to vigorous health that we take it for granted. The orphans of our body work so smoothly that we scarcely know we have lungs and liver, heart and symtomatch. But when any of these gets upset and gives us pain and sickness, we learn by bitter experience what unspeakable blessing it is to be well.
    Loss of health makes us miserable, and a burden to ourselves and our friends. It cripples our efforts so that we cannot accomplish many of the good and great things we might have done. It spoil our life. What must we do to keep our health?
    We must be moderate in eating and drinking and wise in the choice of plain, wholesome simple food. Gluttong has killed thousands, and strong drink tens of thousands. We must, when young, get plenty of sleep, which is “ nature’s sweet restorer” , and not try to burn the candle at both ends. We must live as much as possible in the open air and keep our room well ventilated. We must get sufficient and regular physical exercise, and keep our bodies clean. And we must avoid bad habits and secret sins as we avoid the devil, and keep our thoughts clean and our bodies pure. Our ideal must be “ the sound mind in the sound body”

    56. According to the passage, we often appreciate our friends …………
    A. only when they are with us B. Only when they passed away
    C. only when they are good to us D. only when they live a long way from us
    57. We do not take care of our health because …………
    A. we are so accustomed to good health
    B. we are so busy making a living
    C. we are always in good health
    D. most of diseases can be cured today
    58. Poor health makes us
    A. useless B. ashame to our friends
    C. unable to fulfil our friends D. fail to become famous
    59. According to the author, having plenty of sleep when we are young………..
    A. may cause loss of health B. can reduce our vigour
    C. is wasting our time D. can help us regain our strength
    60. The best title for the passage is ………….
    A. Health and Human Aspiration B. The Value of Health
    C. Health and Our Success D. How to keep our health

    V. WRITING
    B. Chọn phương án (A hoặc B,C, D ) ứng với câu có nghiã gan nhất vơí mỗi câu cho
    sẵn sau đây(61-70)

    61. The critics were very impressed by her performance.
    A. Her performance made considerable impression on critics.
    B. Her performance made a considerable impression on critics.
    C. Her performance was made a considerable impression on critics.
    D. Her performance was made considerable impression on critics.
    62. When are the council going to do something about the city’s traffic problems?
    A. It’s high time something was done about the city’s traffic problems by the
    council

    B. It’s high time something did about the city’s traffic problems by the council
    C. It’s high time something was done by the council about the city’s traffic
    problems
    D. It’s high time something did by the council about the city’s traffic problems
    63. I didn’t realise who he was until later .
    A. Only later I realized who was he
    B. Only later didn’t I realize who he was
    C. Only later did I realized who he was
    D. Only later did I realize who he was
    64. The value of sterling has fallen considerably in the past week.
    A. There has been a considerable fall in the value of sterling in the past week
    B. There was a considerable fall in the value of sterling in the past week.
    C. There has been considerable fall in the value of sterling in the past week.
    D. There has been a considerable fall on the value of sterling in the past week.
    65. We left quietly, so that we wouldn’t disturb the children.
    A. So as not to disturb the children , we left quietly
    B. So as to not disturb the children , we left quietly
    C. So as not to disturb the children as, we left quietly
    D. So as the children not to disturb, we left quietly
    66. Give fair warning, I could have avoided that date.
    A. If you had told me on advance I could have avoided that date
    B. If you had told me at advance I could have avoided that date
    C. If you had told me in the advance I could have avoided that date
    D. If you had told me in advance I could have avoided that date
    67. Their dog was so fierce that nobody would visit them
    A. They had so a fierce dog that nobody would visit
    B. They had such fierce dog that nobody would visit
    C. They had such a fierce dog that nobody would visit
    D. They had too a fierce dog that nobody would visit
    68. My decision to get up and dance coincided with the band’s decision to stop playing
    A. The moment I got up to dance the band stopped playing
    B. The moment I decided to get up and dance the band decided to stop playing
    C. The moment I had goten up to dance the band stopped playing
    D. A&B are correct
    69. The doctor advised me to rest
    A. The doctor suggested I should rest
    B. The doctor suggested resting
    C. The doctor suggested I rest
    D. A&C are correct
    70. They had to wait for twenty hours before their flight left.
    A. Only after a twenty-hour wait did their flight leave
    B. Only after twenty-hour wait did their flight leave
    C. Only after twenty-hours wait did their flight leave
    D. Only after a twenty-hours wait did their flight leave


     
  10. diema3

    diema3 Guest

    IV. WRITING ( 10ms)
    Circle the best snetence :
    71. Jack London / life and writings / think / by many / represent / American / love / adventure .
    A. Jack london’s life and writings are thought by many people to repesent
    American love of adventure

    B. Jack london’s life and writings are thought by many people who
    repesent American love of adventure
    C. Jack london’s life and writings are thought by many people who repesent American love with adventure
    D. Jack london’s life and writings are thought by many people to repesent American love with adventure
    72. They / no / intention / put / end / crisis / those days.
    A. They had no intention of putting an end to the crises of those days
    B. They had no intention to put an end to the crises of those days
    C. They had no any intention to put an end to the crises of those days
    D. A.&B are correct
    73. Jame Watt / Scottish scientist / invent / steam engine
    A. James Watt, a Scottish scientist, invented the steam engine
    B. JamesWatt, who was a Scottish scientist , invented the steam engine
    C. JamesWatt, who invented the steam engine , was a Scottish scientist
    D. All are correct
    74. You / be pleased / hear that / meet / London Airport / Mr. and Mrs. Robinson and /
    son Michael.
    A.You will be pleased to hear that I was met at London Airport by Mr. and Mrs.
    Robinson and their son Michael.
    B. You will be pleased to hear that I met at London Airport Mr. and Mrs.
    Robinson and their son michael.

    C.. You will be pleasing to hear that I was met at London Airport by Mr. and Mrs.
    Robinson and their son michael.
    D. You will be pleased to hear that Mr and Mrs. Robinson met me at London
    Airport by Mr. and Mrs. Robinson and their son michael.
    75. Our beautiful forests / destroy / if / we / do / nothing / preserve them.
    A. Our beautiful forests will be destroyed if we do nothing preserving them
    B. Our beautiful forests will be destroyed if we do nothing to preserve them
    C. Our beautiful forests will destroy if we do nothing preserving them
    D. Our beautiful forests will be destroying if we do nothing to preserve them
    76. Never / put / tomorrow / you / can / today .
    A. Never have you put off tomorrow you can do today
    B. Never put off tomorrow you can do today
    C. Never put off until tomorrow you can do today
    D. Never put off until tomorrow what you can do today
    77. He/ be / give / gold watch / recognition/ his services / company
    A. He was given a gold watch in recognition about his services to the company
    B. He was given a gold watch by recognition of his services to the company
    C. He was given a gold watch in recognition which his services to the company
    D. He was given a gold watch in recognition of his services to the company
    78. just / imagine / who / happen / run into / yesterday
    A. You imagine just who happened to run into us yesterday
    B. Have you just imagined who happened to run into me yesterday
    C. Could you imagine who just happened to run into us yesterday
    D. Just imagine who I happened to run into yesterday
    79. age / six / Mozart / already / write / first composition
    A. The age of six already wrote Mozart his first composition
    B. By the age of six , Mozart had already writtien his first composition
    C. By the age six, Mozart had already wriiten his first composition
    D. Age of six. Mozart already wrote the first composition
    80. not / knowledge / skills/ attitudes / need / cultivate / school / students’ / future
    adjustment / society .
    A. Knowledge are not skills and attitudes need cultivated in school for students’ future ajustment to society
    B. Not only knowledge and skills but also attitudes need cultivating in school for students’ future adjustment to society
    C. Not only knowledge and skills but also attitudes need to be cultivated in schools for students’ future adjustment to society
    D. B&C are correct

    cuối cùng cũng xong ! hơ hơ :):):):):)
     
  11. glib_girl

    glib_girl Guest

    key đây nè:



    A. B.
    1. B 6. D
    2. A 7. B
    3. B 8. A
    4. C 9. D
    5. D 10. A

    II. GRAMMAR-VOCABULARY (30ms)

    11. A 16. A 21. B 26. B 31. B 36. B
    12. B 17. D 22. C 27. A 32. A 37. A
    13. D 18. C 23. B 28. A 33. C 38. C
    14. B 19. A 24. D 29. D 34. B 39. B
    15. D 20. D 25. C 30. C 35. C 40. D


    41. C 42. B 43. A 44. A 45. A

    46. A 51. C 56. B
    47. C 52. B 57. A
    48. B 53. A 58. C
    49. D 54. D 59. D
    50. A 55. C 60. B


    61. B 66. D 71. A 76. D
    62. A 67. C 72. D 77. D
    63. D 68. D 73. D 78. D
    64. A 69. D 74. A 79. B
    65. A 70. A 75. B 80. D
     
  12. Lê Hồngg Ngọcc

    Lê Hồngg Ngọcc Học sinh mới Thành viên

    Bài viết:
    1
    Điểm thành tích:
    16
    Nơi ở:
    Bắc Ninh
    Trường học/Cơ quan:
    THPT Gia Bình số 1

    Đáp án của bạn có nhiều câu bị sai những lỗi cơ bản quá. Ví dụ có câu đảo ngữ với Such...that thì theo công thức phải là SUCH + BE(chia) (+ A/AN) + N + THAT + S + V + O
     
Chú ý: Trả lời bài viết tuân thủ NỘI QUY. Xin cảm ơn!

Draft saved Draft deleted

CHIA SẺ TRANG NÀY