English THCS Sử dụng dạng đúng của một cụm động từ thích hợp trong khung để hoàn thành mỗi câu sau.

Mai Anh Ngo

Học sinh mới
Thành viên
6 Tháng năm 2022
15
10
6
23
Quảng Bình
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

cut off put on call off come across cut down on hold up 6. To avoid problems with your teeth you should ………….. your intake of sugar.

7. We had to……….. the picnic because of the bad weather.

8. When I was looking through my papers, I …………. this picture.

9. If you don’t pay your electricity bill soon, you will be …………….. .

10. This morning traffic was ……………. by an accident outside the town hall.
 
  • Like
Reactions: S I M O

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
cut off put on call off come across cut down on hold up 6. To avoid problems with your teeth you should ………….. your intake of sugar.

7. We had to……….. the picnic because of the bad weather.

8. When I was looking through my papers, I …………. this picture.

9. If you don’t pay your electricity bill soon, you will be …………….. .

10. This morning traffic was ……………. by an accident outside the town hall.
Mai Anh NgoChào bạn, bạn có thể đọc thêm nhiều Phrasal verbs tại đây nhé [TIPs] Bài tập viết lại câu (Rewrite the sentences)
cut off put on call off come across cut down on hold up
6. To avoid problems with your teeth you should ……cut down on = cắt giảm…….. your intake of sugar.

7. We had to……call off = hủy….. the picnic because of the bad weather.

8. When I was looking through my papers, I …come across = vô tình thấy………. this picture.

9. If you don’t pay your electricity bill soon, you will be ………cut off = bị ngừng cung cấp…….. .

10. This morning traffic was ……held up = bị delay………. by an accident outside the town hall.
 
  • Love
Reactions: Nguyễn Chi Xuyên
Top Bottom