Sinh 9

L

longhama6a2

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

The furnitures in his office is expensive and luxirousThe furnitures in his office is expensive and luxirousThe furnitures in his office is expensive and luxirousThe furnitures in his office is expensive and luxirousThe furnitures in his office is expensive and luxirousThe furnitures in his office is expensive and luxirousThe furnitures in his office is expensive and luxirousThe furnitures in his office is expensive and luxirousThe furnitures in his office is expensive and luxirous
 
Last edited by a moderator:
T

thuhuy01

2. đáp án A. Aa*Aa
4. đáp án A. AABB*aabb
5. a. Ta có: T=A=1000 nucleic
G=X=500 nucleic
b. Tổng số lượng nucleic là: N= A+T+G+X
= 2A + 2G
= 2(A+G) =2(1000+500)=3000 nucleic
c. ta có công thức L=N/2 *3,4= 5100 :) :) :)
 
Top Bottom