ptlg khó

C

connguoivietnam

[TEX]2sin(\frac{3pi}{10}-\frac{x}{2})=sin(\frac{pi}{10}+\frac{3x}{2})[/TEX]

[TEX]2sin(\frac{pi}{10}+\frac{2pi}{10}-\frac{x}{2})=sin(\frac{2pi}{10}-\frac{pi}{10}+\frac{3x}{2})[/TEX]

[TEX]2sin(\frac{pi}{10}+\frac{2pi}{10}-x+\frac{x}{2})=sin(\frac{2pi}{10}-\frac{pi}{10}+ x+\frac{x}{2})[/TEX]

[TEX]2sin(\frac{2pi}{10}+\frac{x}{2})cos(x-\frac{pi}{10})-2sin(x-\frac{pi}{10})cos(\frac{2pi}{10}+\frac{x}{2})=sin(\frac{2pi}{10}+\frac{x}{2})cos(x-\frac{pi}{10})+sin(x-\frac{pi}{10})cos(\frac{2pi}{10}+\frac{x}{2})[/TEX]
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom