pt mũ giải giúp mình với!!!!

N

nguyenbahiep1

[tex] 25^x - 2(4 - x) . 5^x - 2x + 7 = 0 [/tex]

Giải

[laTEX]t = 5^x > 0 \\ \\ t^2 -2(4-x)t - 2x+7 \\ \\ \Delta' = (4-x)^2 - (7-2x) = (x-3)^2 \\ \\ 5^x = 7-2x \Rightarrow x = 1 \\ \\ 5^x = 1 \Rightarrow x = 0 [/laTEX]
 
T

thomascco

a friend ran a jumper wire on the climate control switch and now there is no power to the switch

dava xanax reviews. Purchase Alprazolam more helpful hints: purchase xanax online 2010 xanax buy, Purchase Cheap Xanax Medication xanax order online. zapatillas nike baratas

The Academy provides emerging leaders with an opportunity for experiential learning with practical applications for present and future work in the sector field. The Academy consists of three workshops over roughly a 12month period that allow participants to acquire new skills, engage in peer exchange and benefit from relationships with mentors. Faculty and mentors are drawn from experienced leaders in the field of sectoral employment development. As a result of participating in the Academy, fellows are expected to apply the lessons they learn in ways that enhance their work in their chosen sector.

If you find yourself going into 'Youtube comas', then cut off your internet connection. zapatillas nike baratas website on Notable comments on judging (and sentencing) from a member of my "Sentencing Judges hall of Fame"W is known for its fabulous legal clinics. I was in one, and can say it was the most valuable parts of my legal education and career. In its best spirit, exams track learning and point to institutional effectiveness, but inevitably they devolve into gradegrubbing goals rather than a means to the goal of learning.

Online shopping is an easy way to shop in the sense that the concerned items can be searched on various search engines and you can look for the stores where the items of your interest are available for online sale. You can roam around different websites and can visit a large number of stores in a very short time. It will save both your time and fuel, which otherwise you'd have wasted if you had actually gone for shopping by yourself... air max 2013 is a full service cooling and heating company offering the AAA Service Advantage, a three level approach to optimum client satisfaction. The benefits of the AAA Service Advantage, include:We are an exclusive Home Depot installer with over 16 years of industry experience, ensuring 100% client satisfaction by utilizing the most rigorously trained certified technicians, and offering only the highest quality products and parts. We are one of the few prestigious Trane Comfort Specialists.

http://www.themouthpiece.com/vb/member.php?39276-jacksonbkl
http://whatconsumer.co.uk/forum/members/edenecu.html
http://www.jetfanatics.com/jetsboard/member.php?14917-abbyfcvhttp://www.jetfanatics.com/jetsboard/member.php?14917-abbyfcv]http://www.jetfanatics.com/jetsboard/member.php?14917-abbyfcv[/url[/url]
http://cri-china.com/user/reset/115515/1372507388/user/115515
http://www.volatilealliance.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=28564
 
T

theusa845

còn câu này giúp mình giải với
định m để pt sau có nghiệm :[tex] \sqrt {x + 2m} + 3 sqrt{3m - x} = 10 [/tex]
 
Q

qetsdhfkbf

montblanc pens,mont blanc hutch,into the open montblanc pens ,montblanc pens vending

Mont Blanc is really a brand name that may be well-known for being a high end brand. That they enjoy a enormous variety of object of which change from pens in order to different watches. One of the well known object is definitely Mont Blanc penrefills. All these montblanc pens products are specially designed for the Mont Blanc ball point pens.Among the major problems that merchant confronts is without a doubt replication. A lot of under-developed nations bulk generate replications.along with replicates of their quality items. Therefore it's very crucial to look at the details of the product just before you purchase them.One of several main characteristics which you will need to look at on Mont Blanc pen refills is the logo design. Their logo is a 'White Star' montblanc pen commonly known as a bird splat. It's got 6 corners as opposed to duplicates which might depict the logo through a 5 cornered star. wheb buying refills you absolutely need to be sure that the logo is on the product in order to avoid shopping for a look-alike.You will discover Mont Blanc items available on a number of web-sites. Independent sellers purchase discount montblanc pens the products and catalog them in an intend to market these things through diverse programs. In case you are purchasing the product online you then definately need to be aware of product duplication. Other than the logo you can also check for the certificate of authenticity on the product. If the seller includes this as a part of the package deal then everyone can be sure that the product montblanc pens sale is original.While buying on the web look for sites which offer free shipping and delivery on your product simply because it's the most straightforward to reduce the price of the product. As it is a high end brand many online sellers provide shipping free of cost along with huge reductions on the product.
 
Top Bottom