

a, [tex]\sqrt{2x^{2}+5x+11}= x-2[/tex]
b,[tex]x-2-2\sqrt{x+1}=0[/tex]
c,[tex]x^{2}+\sqrt{2-x}=2x^{2}\sqrt{2-x}[/tex]
d,[tex]\sqrt{2x-1}+x^{2}-3x+1=0[/tex]
e,[tex]\sqrt{x+1}+\sqrt{x+2}-\sqrt{2x^{2}+8x-5}=0[/tex]
f,[tex]\sqrt[4]{18-x}+\sqrt[4]{x-1}=3[/tex]
g,[tex]\sqrt{x^{2}-3x+2}+\sqrt{x^{2}-4x+3}=2\sqrt{x^{2}-5x+4}[/tex]
h,[tex]\sqrt{x+1}+\frac{1}{\sqrt{4x+4}}=\sqrt{2}-x^{4}[/tex]
i,[tex]\frac{x^{2}}{(1+\sqrt{1+x})^{2}}=x-4[/tex]
b,[tex]x-2-2\sqrt{x+1}=0[/tex]
c,[tex]x^{2}+\sqrt{2-x}=2x^{2}\sqrt{2-x}[/tex]
d,[tex]\sqrt{2x-1}+x^{2}-3x+1=0[/tex]
e,[tex]\sqrt{x+1}+\sqrt{x+2}-\sqrt{2x^{2}+8x-5}=0[/tex]
f,[tex]\sqrt[4]{18-x}+\sqrt[4]{x-1}=3[/tex]
g,[tex]\sqrt{x^{2}-3x+2}+\sqrt{x^{2}-4x+3}=2\sqrt{x^{2}-5x+4}[/tex]
h,[tex]\sqrt{x+1}+\frac{1}{\sqrt{4x+4}}=\sqrt{2}-x^{4}[/tex]
i,[tex]\frac{x^{2}}{(1+\sqrt{1+x})^{2}}=x-4[/tex]