S
suabo2010
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
1. [tex]log_2 (x^{2} + x +1) + log_2(x^{2} - x +1) = log_2 (x^{4} + x^{2} + 1) + log_2(x^{4} - x^{2} + 1)[/tex]
2. [tex]log_3(x^{2} + x + 1) - log_3 x = 2x -x^{2}[/tex]
3.[tex]\frac{1}{3}. log_2 (3x-4)^{6}.log_2 x^{3} = 8(log_2 \sqrt[]{x})^{2} + (log_2 (3x-4)^{2})^{2}[/tex]
4. [tex]log_3 (\frac{3}{x}).log_2 x - log_3 ( \frac{x^{3}}{\sqrt{3}}) = \frac{1}{2} + log_2\sqrt{x}[/tex]
2. [tex]log_3(x^{2} + x + 1) - log_3 x = 2x -x^{2}[/tex]
3.[tex]\frac{1}{3}. log_2 (3x-4)^{6}.log_2 x^{3} = 8(log_2 \sqrt[]{x})^{2} + (log_2 (3x-4)^{2})^{2}[/tex]
4. [tex]log_3 (\frac{3}{x}).log_2 x - log_3 ( \frac{x^{3}}{\sqrt{3}}) = \frac{1}{2} + log_2\sqrt{x}[/tex]