Ngoại ngữ những từ đi với nhau

Diệp Ngọc Tuyên

Typo-er xuất sắc nhất 2018
HV CLB Hội họa
Thành viên
13 Tháng mười một 2017
2,339
3,607
549
Đắk Lắk
THCS

Asuna Yuuki

Cựu CTV Thiết kế
Thành viên
23 Tháng hai 2017
3,131
7,551
799
19
Hải Dương
THPT Chuyên Nguyễn Trãi
Cụm giới từ hả cậu...?
- Take care of = Look after
- Believe in
- Angry with
- Depend on
- In love
- In fact
- In general
- At least
- On no account = For no reason
- Under...circumstances
- In no way
- At no time = never
- Due to
- Owing to
- On account of
- Accuse sb of
 

Empe_Tchanz

Học sinh tiến bộ
Thành viên
6 Tháng mười 2017
651
654
156
Thái Bình
có ai cho mình một số từ đi với nhau đi
Ex : kind of....
different.... from
the way to...
between..... and
Be proud of
Chance by
Pick sb up
At the end of
At the beginning of
Far away
Learn by heart
On purpose
Laugh at
Prevent.... from
A half of
Take away
Take off
Depend on
Angry with
Bored with
Excited about
Interested in
Live away
Look at
Look after
Take care of
Move to
Talk to
Talk about
Join in
Smile at
Translate into
Search for
Mị đc tưng đó thui. Bao h về đến nhà mị gửi típ cho nha :3
 

Nguyễn Thị Ngọc Bảo

Cựu TMod tiếng Anh | CN CLB Địa Lí
Thành viên
28 Tháng tám 2017
3,161
2
4,577
644
20
Nghệ An
Nghệ An
๖ۣۜɮօռìǟƈɛ❦

everrich

Học sinh
Thành viên
1 Tháng mười hai 2015
34
9
21
35
Đồng Nai
THPT chuyen Luong The Vinh
có ai cho mình một số từ đi với nhau đi
Ex : kind of....
different.... from
the way to...
Hiphop is my favourite kind of music, it makes me feel excited.
In VietNam, the weather in the North is very differrent from the South.
Can you please tell me the way to Ben Thanh market? My smart phone battery drained.
 
Top Bottom