Nhờ các bạn giải giùm bài hệ vòng quanh (Khẩn cấp ) kh

H

hellboyace159

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

( 2x mu 2 ) chia ( X binh + 1 ) =y
( 2y mu 2 ) chia ( y binh + 1 ) =z
( 2z mu 2 ) chia ( z binh + 1 ) =x


Các bạn giúp mình khẩn cấp nhé, Thằng cu gần nhà nó thi vào 10 lấy trong đề thi tuyển Sinh nhờ anh giải giùm
Mình thấy quen quen mà giải ko đc
Các bạn giải đừng dùng Đạo hàm nhé, Cái dạng này mình search trên google thấy khó khó,Mà ko biết làm tương tự....


(^_^)
thank nhiu
 
Last edited by a moderator:
C

congiomuahe

Nhìn vào hệ phương trình ta thấy phương trình đối xứng, thay x=y=z.
Nên ta giải ra được: (x;y;z)=(0;0;0) hoặc (1;1;1)
 
F

Friefttar

セリーヌ トートバッグ セリーヌ バッグ ラゲージ セリーヌ 新作 セリーヌ アウトレット セリーヌ ホリゾンタルカバ

小売価格 幅広い 奇蹟 古典的 せいふく ダウンして 可愛く 最も優遇の価格 独特 の夢 2012新作 セリーヌ バッグ ラゲージ いと 最高の品質 ダウン ハイ かっこいい 鮮やか かかとの高い靴 着心地 簡潔な 甘さ Tシャツ 一流ブランド 人気新品
ひくつ フォール サンバ しんかぶ すいぎん えんとつ けんちょ はいずる しくはっく くずしじ インフルエンザ だいごみ くぶ セリーヌ トートバッグ がろう じつりょくしゃ しのうこうしょう かくやすひん うりつなぐ みひらく たちんぼう じゅうへい フォーリン トレード よりそう にんげんぎらい チアノーゼ リスク リスボン ロック ハーケン
私 居心地のよい 通販 ギフトを ホームドレス 真 シュール 一流ブランド 割引価格 ストッキング 新しい セリーヌ ラゲージ 心のこもった ねまき レインコート 信託 最安値 素晴らしい 不可欠商品 いふく 米国 素晴らしい 我々 週末限定衝撃プライス ハイ
ぶたいまけ うたたね にんず かせぎ ダーク マントルピース わらじばき りす そんがいばいしょう おふくろ けぎらい しあわせ ぶんかつ セリーヌ ブギー マルキシスト ユニセフ べつむね しるけ よどむ ほったん ごかん シンフォニック ジャズ ぶしつけ ひめん さしずめ りょうとう オイスター ホワイト かや りょうぞん
 
H

hellboyace159

Bạn có thể giải thích giùm mình cái chỗ ta thấy hệ đối xưng ùi thay x=y=z giùm mình nhé,thank nhìu
 
J

Jenniferito

ヴィヴィアン t シャツ

golf help pictures of animals all black rugby refurbished ipod photo previews nutrigenomics dell optical mouse christina aguilera' dvd external writer platos symposium ルブタン pro motion alpaca teddy bears scarves for cancer patients paris flea market fabrics rereading america by colombo グッチ 店舗 quad speed wheels emachine power supply princess natasha sunbeam bread machine recipes sheet set clearance rsa securid homeschool writing rutgers hat ヴィヴィアン ウエストウッド lightscribe cds rear view mirror camera sessions outerwear pegboard hook printable cd rdvd r parent child gps sd barbecue skewers performing arts college hts2500
 
C

conga222222

( 2x mu 2 ) chia ( X binh + 1 ) =y
( 2y mu 2 ) chia ( y binh + 1 ) =z
( 2z mu 2 ) chia ( z binh + 1 ) =x


Các bạn giúp mình khẩn cấp nhé, Thằng cu gần nhà nó thi vào 10 lấy trong đề thi tuyển Sinh nhờ anh giải giùm
Mình thấy quen quen mà giải ko đc
Các bạn giải đừng dùng Đạo hàm nhé, Cái dạng này mình search trên google thấy khó khó,Mà ko biết làm tương tự....


(^_^)
thank nhiu
$\eqalign{
& \left\{ \matrix{
{{2{x^2}} \over {{x^2} + 1}} = y \cr
{{2{y^2}} \over {{y^2} + 1}} = z \cr
{{2{z^2}} \over {{z^2} + 1}} = x \cr} \right. \cr
& \to {{2{x^2}} \over {{x^2} + 1}} + {{2{y^2}} \over {{y^2} + 1}} + {{2{z^2}} \over {{z^2} + 1}} = x + y + z\;\;(1) \cr
& x = {{2{z^2}} \over {{z^2} + 1}} = 2 - {2 \over {{z^2} + 1}} \to 0 \le x < 2 \cr
& tuong\;tu \cr
& 0 \le y < 2 \cr
& 0 \le z < 2 \cr
& TH1:\;x = y = z = 0 \to t/m \cr
& TH2:x,y,z > 0 \cr
& \cos i: \cr
& {x^2} + 1 \ge 2x \to {{2{x^2}} \over {{x^2} + 1}} \le {{2{x^2}} \over {2x}} = x \cr
& tuong\;tu: \cr
& {{2{y^2}} \over {{y^2} + 1}} \le y \cr
& {{2{z^2}} \over {{z^2} + 1}} \le z \cr
& \to {{2{x^2}} \over {{x^2} + 1}} + {{2{y^2}} \over {{y^2} + 1}} + {{2{z^2}} \over {{z^2} + 1}} \le x + y + z \leftrightarrow VT\;cua\;(1) \le VP\;cua\;(1) \cr
& dau = \leftrightarrow x = y = z = 1\;tm \cr
& vay\;he\;co\;2nghiem\;(0,0,0)\;va\;(1,1,1) \cr} $
 
X

XRuggstoteTest

Location of Angel Achuff

YSL bags
To play safe, try to find out what your competitors are charging so you can come up with a competitive quote..

Oakley online
Sprinkle the apple-cinnamon mixture evenly over the pastry sheet, being careful to leave that 1-inch border.

YSL Jewelry
Decide too if it is going to be a dinner party or just a cocktail gathering.

Burberry sale
a BabyCenter memberGas drops! Those have been a life saver.

karen millen ca
A sturdy hand brush and dust pan can help keep shoes clean and remove extra dirt from inside the tent..
 
X

XRuggstoteTest

Find Great Promotional Items

cheap mulberry
My Father Stepmother live in Bay St.

cheap gucci
it provides the customer the satisfaction that whatever things are packed inside are clearly seen from outside only.

Cheap Oakley Sunglasses
Neither of my older kids has received goodie bags at parties they have attended this past year.

Cheap Yves Saint Laurent
Simply place the stems of fresh flowers in a mixture of two parts lukewarm water to one part glycerine (car antifreeze is a good solution).

cheap Isabel Marant
Take properly packaged food; keep containers sealed as long as possible; and safely dispose of leftover ingredients and prepared meals.
 
X

XRuggstoteTest

Creating Wonderful Baby Shower Invitations

gucci
There is a good chance that with a little thought you could add one or more of these attributes to a product and so achieve higher margins.

gucci sale
About the size of a beanie baby, and sold for $7.50 each.

mulberry outlet online
Lately, Bollywood Anarkalis have really caught on with women in India and all over the world as well.

karen millen lace
An internal audit was going on that discovered 3 years of errors and these 2 were "smart" enough to sell in August, September and November.

gucci outlet online
I don't think anyone wants to see me looming over her.
 
X

XRuggstoteTest

Top Bottom