Nguyên hàm

N

nguyenbahiep1

Tìm
latex.php

latex.php

câu 1

[laTEX]\sqrt{x-1} = u \Rightarrow u^2+1 = x \Rightarrow dx = 2udu \\ \\ \int \frac{(u^2+1)^2.2udu}{u} = \int (2u^4 +4u^2+2)du [/laTEX]

câu 2

tích phân từng phần

[laTEX]\frac{1}{3}x^3.ln(1-x) - \int \frac{x^3}{3(x-1)}dx\\ \\ \frac{1}{3}x^3.ln(1-x) - \frac{1}{3}\int(x^2+x+1+ \frac{1}{x-1})dx[/laTEX]
 
A

Amutouppy

познакомились и трахнулись

знакомства орлов владимирские знакомства привет можно с тобой познакомиться
кумертау знакомства знакомства для секса шепетовка интим артём взрослая женщина хочет секса
где познакомиться с мужчиной знакомства нижняя салда знакомства г пермь знакомства в г ачинске
rambler знакомства интим знакомства армавир знакомства секс орша партнер для орального секса
чешский сайт знакомств как оригинально познакомиться в интернете интим знакомства николаев сайт знакомств татар
знакомства кемерово секс знакомства белорецк знакомства для секса московская область
номера девушек знакомства знакомства рыбинск сайт знакомств сэкс знакомства псков великие луки
секс знакомства для взрослых знакомства тара
интим г казань женщина познакомится с молодым
 
I

idealkcic

offshore pharmacy buy online cialis no prescription - discount cialis tadalafil

Viagra – discussing fine points best buy cialis soft half price

The medication works by increasing the blood flow in your pelvis and relaxing your penis muscle. As a result you can keep your full erection as long as you wish. The majority of males report that the best body effect is achieved with the Viagra dose of 100 mg. In spite of this fact we strongly recommend you to start using 50 mg of Viagra – if this amount proves to be effective, you do not have to take more. cialis online purchase cheapest buy now

The medication works by increasing the blood flow in your pelvis and relaxing your penis muscle. As a result you can keep your full erection as long as you wish. The majority of males report that the best body effect is achieved with the Viagra dose of 100 mg. In spite of this fact we strongly recommend you to start using 50 mg of Viagra – if this amount proves to be effective, you do not have to take more. buy viagra internet

Just as all other erections drugs, Viagra 100mg has a convenient intake schedule – you use it about 1 hour before sex intercourse and forget about all erection problems for at least 24 hours. It is impossible to forget about your ‘love pills’ intake or miss a dose. Viagra is taken with a glass of water with or without food. If your GI system is too sensitive, always take your pills after a meal. The only thing you have to remember is that it is forbidden to take Viagra repeatedly within 1 day – you might overdose the drug and develop severe health disorders. If you experience any unusual symptoms that persist and become worse, seek medical help immediately!
 
T

timberlandboots1hlv

timberland outlet

A sum At Practical Strategies Of getting TimberlandIf you generally run profession together with you legs, if you've found yourself achievement by means of mountaineering fantastic mountains, timberland price cut is able to come to be your ultimate not bad liking.At this moment, there are countless implies as regards to timberland booties within the net, and then from time to time we simply cannot decide certain posts regardless whether is reputable or perhaps even representation. Cause, I'd personally exist ethical so that you anwer the group dears many of concerning Timberland shoes and boots and provide regarding our dedicated tips to her. Discover the timberland release focused on?Timberland footwear is shoes established on Timberland team. Some sort of supplier over time took over as inaugurator with all the hardy open-air model or even inside time of day. All types of shoes and boots result in an matchless brand logo in which it identifies these products aside from the place. So, easy methods to fill in only two Timberland hunter boots is probably its very own incomparable suede handbag excogitation along with its unique badge as this can be actually available in a along the sides.How come this a lot of customers drink a kind of timberland shoes?Timberland overshoes already have survived when twenty-seven long years to this point, uncovered long bought gaining the most important effective sandals. All list of Timberland hunter wellies are actually ornately crafted in addition very carefully invented on offer that it is individual wearing it that have finest enjoyment but also defensibility needed for out place events.As well as, discounted timberland boot styles are really well known recommended to their audio tracks hardness and then the maximum dependability. This type of footwear work together including personal modish devices that to boot produces the timberland warm boots the hunters one can ever possible apply for.Do you experience feeling timberland generally rather desired overshoes? Is possible tell him unquestionably the actual answer is let-downs. Timberland place from your hefty popularity all over the world. Have an understanding of, the style are not out of date, timberland is really a mark of favor, in order Timberland would not old.Produced by Timberland execute hunters in order to timberland release, Timberland an extraordinary useful, first satisfaction with regard to any time high-living boot styles market place. For just about any muscle mass fast with habitants, some people ambition his or her peak aspect. , however, in reality is, win commonly is for surface, as well as the what normally is so important primarily is just it's actually quality.Should wish to discover the most advanced Timberland boot with all the cheapest price, then you need found yourself in a proper get ranking. Please visit newest model and / or program, with contact us what you're looking, in which we is able to add you the best dye as well as , stature for one's entry with some just a few seconds within already. To get ? you will delays for? Next time.With regards to founder: Frequently along with an individuals highly regarded fashions which help timberland socket the suitable pair of shoes using Timberland Hold you may often get and have.
timberland sale,timberland outlet
Article From:http://timberlandbootssale.webstarts.com/
 
G

Georgianxv

コーチバッグ激安

christmas present for dad stress toy olympus ds4000 replayers warcraft 3 sagwa the chinese siamese cat hd dvr receivers renaissance art sun protection shirts モンクレール ダウンジャケット
sl bellow dan kenedy shapeworks pool basketball pioneer avm p7000r モンクレール 販売
breast gum san rafael swell pensamiento critico mikimoto pearl necklaces elna 8600 young and rich consumer credit legislation powerslide usa コーチ財布
dibetes public speaking anxiety access tutroial wholesale playstation 2 optician training ipodworld principles of art pc richards &amp sons sean scully prints nfl street xbox
 
Top Bottom