Ngoại ngữ Nghĩa của một vài cấu trúc ?

roates

Học sinh chăm học
Thành viên
5 Tháng ba 2017
93
63
96
24

joon_young#1

Học sinh tiến bộ
Thành viên
23 Tháng hai 2017
639
894
254
23
Nam Định
THPT Lê Quý Đôn
+There is no point Ving = It's no use Ving (=It's no good Ving = It's not worth Ving = It's pointless to V) : Vô ích khi làm gì
E.g: There is no point in helping that woman = It's no use helping that woman
+ Be under pressure to V: bị áp lực, căng thẳng khi làm gì
E.g: Everybody in his family are doctors and he was under pressure to go to medical school.
+ Depend on sth/sb for sth/sb else: phụ thuộc vào ai/cái gì để có gì
E.g: Children depend on their parents for food and clothing
 
Top Bottom