sóng cơ co v=40cm/s tần số f=10 hz biên độ sóng là 2cm khi các phần tử môi trường đi đựơc quãng đường S thì sóng truyền thêm quãng đường là 30cm Tính S
sóng cơ co v=40cm/s tần số f=10 hz biên độ sóng là 2cm khi các phần tử môi trường đi đựơc quãng đường S thì sóng truyền thêm quãng đường là 30cm Tính S
[tex]\lambda[/tex]=$\frac{v}{f}$=4 (cm).
sóng truyền thêm quãng đường 30cm => sóng truyền thêm được 7,5[tex]\lambda[/tex] => t=7,5T
vậy S= 7.4A+2A=7.4.2+2.2=60(cm). bạn xem kết quả đúng không nhà mình không chắc chắn lắm
north face sale jackets closeout more fashion north face denali jacket for you
It really is significantly light compared to theMy Online Golf Club offers the the north face clearance Follow these tips for travel success and the trip of a lifetime.Amana Carrier Cold Point EMI Retroaire Friedrich; GE Zoneline Islandaire LG McQuay. north face winter coats Amankora JourneyWe visited Bhutan in late December for 10 days.Haley spoke to officers in Prince George's County who knew GuzmanSaenz and said he was headed down the right path, despite being surrounded by MS13 members in his neighborhood.