moi nguoi` giup minh bai` nay voi..

P

phamlinha2

pt <=> 2sin^2(x) + 2cos^2(x) + 2[TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx.cosx - 3[TEX]sqrt{3}[/TEX]-cos^2(x) + sin^2(x)=0
<=> 3sin^2(x) - 3[TEX]sqrt{3}[/TEX].sinx + [TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx.cosx-3cosx+cos^2(x) + [TEX]sqrt{3}[/TEX].sinx.cosx=0
<=> 3sinx(sinx-[TEX]sqrt{3}[/TEX]) + [TEX]sqrt{3}[/TEX].cosx(sinx-[TEX]sqrt{3}[/TEX]) + cosx(cosx+[TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx)=0
<=> (cosx+[TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx)([TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx+cosx-3)=0
<=>..........
 
Last edited by a moderator:
V

ViewayMew

tkanina ślubna

Ministry of Finance is not going to hide that he desires to component supplier considering the schooling sector to subject to VAT. But to justify the task does not much you may learn about in question. "The scope belonging to the exemption will likely be slightly narrower compared to the present. Is absolutely not planning to deal with which includes driving schools" - we look at in guidance belonging to the job. And what academic solutions could be protected by VAT - it is not the way in which to uncover out. - I tried to establish the Ministry of Finance - Moose Mark tells us, the operator of the nationwide community of language schools Moose. - Within the close, I managed for getting thru to one within the officials liable for that project. Unofficially, he informed me which the schools are going to be lined with VAT. międzywodzie To acquire aerial pictures there, I mastered to fly a glider having an motor. This can be amongst the lightest and slowest plane. All of a sudden weighs forty five kg and ages no a lot quicker than 50 km / h I really don't have wheels. To utilize it appropriately, I had to know a guess invisible air currents made with the sand dunes. If I didn't spend any notice, I could drop to the turbulence as well as deadly downdraft.
 
V

ViewayMew

tkanina welonowa

Additionally, the treasury prefers teachers providing tutoring have been still exempt from VAT. - In case the comparable teachers will set up a language college, I must pay back VAT. - Idiocy and a violation of fair levels of competition - says Namyslowski pościel flanela This profession, executed by craftsmen, and sometimes artists inside their trade, which feeds on corporate orders. Principal at any worth not hope to get filthy palms, so rent exterior spies to discredit if slash off from them with certainty and indignation, because the state cuts to their brokers "illegals" for dekonspiracji. Policies on the match are preset, nevertheless the hypocrisy of corporate boards continually further than the Himalayas.
 
K

khunjck

pt <=> 2sin^2(x) + 2cos^2(x) + 2[TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx.cosx - 3[TEX]sqrt{3}[/TEX]-cos^2(x) + sin^2(x)=0
<=> 3sin^2(x) - 3[TEX]sqrt{3}[/TEX].sinx + [TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx.cosx-3cosx+cos^2(x) + [TEX]sqrt{3}[/TEX].sinx.cosx=0
<=> 3sinx(sinx-[TEX]sqrt{3}[/TEX]) + [TEX]sqrt{3}[/TEX].cosx(sinx-[TEX]sqrt{3}[/TEX]) + cosx(cosx+[TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx)=0
<=> (cosx+[TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx)([TEX]sqrt{3}[/TEX]sinx+cosx-3)=0
<=>..........



Bài của bạn mình không hiểu rõ lắm ...bạn có thể giải thích rõ hộ mình được không>??
 
C

coxchese

ultrapharm cancer

rate determination by weight loss method amount of calories cialis tadalafil 20mg ibuprofen problems side effects. how long does haldol stay in your system doctor cialis tablet precose health. how effective is running for weight loss burn more calories sildenafil viagra remeron hallucinations side effects. how do you diagnose arthritis american college of rheumatology kamagra sin receto methadone side effects help.
 
P

phamlinha2

T viết thế là chi tiết rồi mà. Vậy thì t k trình bày nữa, mà chỉ nói cách làm rồi bạn đối chiếu với từng dòng là ok nha! :)
2=2.(sin^2 x + cos^2 x) (ok? )
sử dụng công thức nhân đôi: sin2x=2sinx.cosx , cos2x=cos^2 x -sin^2 x , sau đó chuyển vế và nhóm lại đặt nhân tử chung.
ok????????
 
Top Bottom