[MC] List nhạc của Mrs.Eng LR

M

mrs.english

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Hãy nghe nhiều loại nhạc khác nhau của nhiều ca sĩ khác nhau để biết được thêm nhiều cái hay, cái đẹp của âm nhạc. Nghe để hiểu!

Đã nghe, đã ngộ!

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/lPbR8AH8ZKo&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/lPbR8AH8ZKo&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

[MUSIC]http://static.mp3.zing.vn/skins/gentle/flash/mp3player.swf?xmlURL=http://mp3.zing.vn/play/?pid=IWZFC9OW||4&songID=0&autoplay=false&wmode=transparent[/MUSIC]​

...Người ngồi xuống xin mưa đầy
Trên hai tay cơn đau dài
Người nằm xuống nghe tiếng ru
Cuộc đời đó có bao lâu mà hững hờ :x
 
Last edited by a moderator:
M

mrs.english

[MUSIC]http://static.mp3.zing.vn/skins/gentle/flash/mp3player.swf?xmlURL=http://mp3.zing.vn/play/?pid=IWZCIF8I||4&songID=0&autoplay=false&wmode=transparent[/MUSIC]

Hay hơn cả The Everly Brothers nhở ^^

Raindrops falling from heaven

Could never wash away my misery

But since we're not together

I'll wait for stormy weather

To hide these tears I hope you'll never see​
 
M

mrs.english

I'm yours​

[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LYhrYHmUPn0&hl=fr_FR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LYhrYHmUPn0&hl=fr_FR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]​

Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
Now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest
And nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love
Listen to the music of the moment babay sing with me
I love peace for melody
And It's our God-forsaken right to be loved love loved love loved

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Scooch on over closer dear
And i will nibble your ear

I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
And bending over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
And so I drew a new face and laughed
I guess what I'm be saying is there ain't no better reason
To rid yourself of vanity and just go with the seasons
It's what we aim to do
Our name is our virtue

But I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find that the sky is yours
Please don't, please don't, please don't
There's no need to complicate
Cause our time is short
This oh this this is out fate, I'm yours!​
 
M

mrs.english

Cơn gió lạ

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/O6yxy43KMDY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/O6yxy43KMDY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ngủ ngon anh nhé tình yêu của em ,
và ngày mai sẽ ngọt ngào những ước hẹn
Phải làm chi để hết buồn ,
chỉ vì quá nhớ người ...
1 cảm giác trống vắng đến hiu quạnh
 
Last edited by a moderator:
M

mrs.english

Better Together
[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/u57d4_b_YgI&hl=fr_FR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/u57d4_b_YgI&hl=fr_FR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

It's better when we're together!!!
 
M

mrs.english

You Can Get It If You Really Want

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/18EAqHx2lMk&hl=fr_FR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/18EAqHx2lMk&hl=fr_FR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]​

You can get it if you really want
You can get it if you really want
You can get it if you really want
But you must try, try and try
Try and try - you'll succeed at last

Rome was not built in a day
Opposition will come your way
But the harder the battle you see
Is the sweeter the victory, girl

You can get it if you really want
You can get it if you really want
You can get it if you really want
But you must try, try and try
Try and try - you'll succeed at last

Persecution you must fear
Win or lose you got to get your share
You've got your mind set on a dream
You can get it though hard it may seem now

You can get it if you really want
You can get it if you really want
You can get it if you really want
But you must try, try and try
Try and try - you'll succeed at last

You can get it if you really want
You can get it if you really want
You can get it if you really want
But you must try, try and try
Try and try - you'll succeed at last

I know it,and I show it,and I want i​

Bạn có thể thành công nếu bạn thật sự muốn nó
Nhưng bạn phải cố gắng...
Cố gắng hết mình! Nhất định sẽ thành công! :)
 
N

nhanvip2

<b>
I'm yours​


[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LYhrYHmUPn0&hl=fr_FR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LYhrYHmUPn0&hl=fr_FR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]​
Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
Now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest
And nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love
Listen to the music of the moment babay sing with me
I love peace for melody
And It's our God-forsaken right to be loved love loved love loved

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Scooch on over closer dear
And i will nibble your ear

I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
And bending over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
And so I drew a new face and laughed
I guess what I'm be saying is there ain't no better reason
To rid yourself of vanity and just go with the seasons
It's what we aim to do
Our name is our virtue

But I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find that the sky is yours
Please don't, please don't, please don't
There's no need to complicate
Cause our time is short
This oh this this is out fate, I'm yours!​
</b>

Tớ càng ngày càng thấy bài này hay:D:D:)>-
Bạn có bài nào hay như thế này ko
 
M

mrs.english

A Lover's Concerto

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/G5kc5IxtbBk&hl=fr_FR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/G5kc5IxtbBk&hl=fr_FR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

You'll hold me in your arms
And say once again, you love me
And if your love is true
Everything will be just as wonderful

Anh hãy ôm em trong vòng tay ấy
Hãy nói lần nữa, rằng: "Anh yêu em"
Và nếu tình yêu đó là thật
Thì mọi thứ sẽ thật tuyệt vời​

P.s: C dịch hơi ngu ngu tẹo. Dịch sang VNese thấy hắn răng răng đó ^^
 
M

mrs.english

Nghe thử bản piano nhé :)

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IfHiWk9jjok&hl=fr_FR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IfHiWk9jjok&hl=fr_FR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

Thử cái ni. Lạ và hay đấy ^^


[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uiZVNIarZbo&hl=fr_FR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uiZVNIarZbo&hl=fr_FR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
Last edited by a moderator:
M

mrs.english

More than words
[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LBuTpJX_odw&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LBuTpJX_odw&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]​
 
Last edited by a moderator:
M

mrs.english

Canon

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3f4MLDFdw8A&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3f4MLDFdw8A&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]​
 
M

mrs.english

Giấc mơ trưa - Piano

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/NTSvQV-_d8I&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/NTSvQV-_d8I&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]​
 
N

nhanvip2

<b>
I'm yours​


[YOUTUBE]<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LYhrYHmUPn0&hl=fr_FR&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LYhrYHmUPn0&hl=fr_FR&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]​
Well you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but you're so hot that I melted
I fell right through the cracks
Now I'm trying to get back
Before the cool done run out
I'll be giving it my bestest
And nothing's going to stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

I won't hesitate no more, no more
It cannot wait, I'm yours

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find love love love love
Listen to the music of the moment babay sing with me
I love peace for melody
And It's our God-forsaken right to be loved love loved love loved

So I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure
There's no need to complicate
Our time is short
This is our fate, I'm yours

Scooch on over closer dear
And i will nibble your ear

I've been spending way too long checking my tongue in the mirror
And bending over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
And so I drew a new face and laughed
I guess what I'm be saying is there ain't no better reason
To rid yourself of vanity and just go with the seasons
It's what we aim to do
Our name is our virtue

But I won't hesitate no more, no more
It cannot wait I'm sure

Well open up your mind and see like me
Open up your plans and damn you're free
Look into your heart and you'll find that the sky is yours
Please don't, please don't, please don't
There's no need to complicate
Cause our time is short
This oh this this is out fate, I'm yours!​
</b>

Tí quên
Cho tớ hỏi bài này thuộc dòng nhạc gì vậy
Hay quá
 
Top Bottom